Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DM lyhytlinkkejä
kirjoittaja Perajorma Tänään kello 7:29

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 18.05.19 12:17

» DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019
kirjoittaja Zach Hartigan 15.03.19 2:02

» DMF mökkeilee - 5.-7.4.2019 - Tampere, Viljakkala
kirjoittaja ELTP 12.03.19 13:26

» Halvat DM-10 starterit
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:03

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:01

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_vote_lcapZach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_voting_barZach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_vote_rcap 
Envy
Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_vote_lcapZach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_voting_barZach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_vote_rcap 
Perajorma
Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_vote_lcapZach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_voting_barZach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] I_vote_rcap 


Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 08.02.15 3:19

Deck: Journey to Mysteryland of OCG
Cards: 47
Civs: Nature - Fire
Style: Rush/Dragon Control

1x Baban Ban Ban, Earth's Blessing
2x Baguadorgan, Passion Dragon
2x Brachio Yaiba, Honorful Oni Blade
1x Dash Repeat
2x Dokugeta, Toxic Adic Trap Jaw
3x Dragon,s Steward Nyanpatta
4x Euru=Nambucca, Antique Dragon Ruins
3x Faerie Gift
2x Hyperspatial Faerie Hole
2x Hyperspatial Samurai Hole
2x Hyperspatial Shooting Hole
2x Jasmine, Mist Faerie
4x Mystery Cube
2x Otoma=Kutto, Fang Hero
2x Paraslugger, Passion Dragon
1x Parasrex, Chain Parasitic Eye
2x Rikabu, the Dismantler
3x Wald Brachio, Absolute World King

2x Kankuro, Temporal Actor/Jungle Kankuro, the Awakened Dramatic
1x Severance, the Awakened Giant
2x Shoot Fighter Pippi
2x Zero Kaiser

* * *

Olen tehnyt siis yhden OCG pakan jo aikoja sitten ja pelaillut sillä sillointällöin TCO:ssa. Ilokseni olen voinut todeta, että sivuston OCG kuninkaatkin ovat ottaneet pataansa tältä pakalta. Tässä siis hiukan taktiikkaa.

Alussa kentälle tottakai haetaan hyvän käsikortti tuurin mukaan Jasmineja ja Rikabuja. Jasminet uhraan armotta manan lataukseen, mutta monesti on myös käynyt niin, että juuri seuraavalla vuorolla tarvittava kortti livahtaa mana-alueelle.
Olen huomannut, että suurin osa OCG pelaajista ei odota Rush tyylistä pakkaa vastaansa ja alussa saa operoida todella rauhassa. Rikabut ovat hyvä pelote taikka sitten ihan suoraantoimintaan mikäli etukäteen pääsee vähän tutustumaan vastustajan pakkaan.

Seuraavaksi kentälle tuodaan Dragon's Stewardia, Bakuadorgania, Parasluggeria taikka Dokugetaa. Ensiksi mainittu on todella suuressa osassa pakan taktiikkaa mikäli kädestä löytyy valmiina Wald Brachio. Eikun vaan summamutikassa yksi isku vastustajan kilpiin ja seuraavan vuoron alussa ennen kortin nostoa kentälle isketään maailman kuningasta. Tämä tuhoaa vastustajan pelin mukavasti toki loitsuiltahan Wald Brachio ei ole oikein suojassa...
Bakuadorganilla saa mukavasti lisänostoja vuorolla ja yleensä sieltä päälimmäisenä tuleekin Dragon olento. Paraslugger taasen antaa Speed Attacker kyvyn kaikille Command Dragoneille ja näitä olentoja minulta löytyy pakasta 16 kappaletta Twisted Evil
Dokugeta sitten parhaimmillaan Blocker pakkaa vastaan. Halvat blockerit pois tieltä ja nopea tykitys jatkukoon.

Tämän jälkeen kentälle haetaan mahdollisesti olentoa Hyperspatial alueelta. Kaikki pakassa esiintyvät Hyperspatial Hole loitsut ovat tehokkaita ja niillä saa tuotua noita vahvoja psyykehirviötä mukaan. Varsinkin Kankuro on loistava. Sen saa herätettyä kun kentälle laittaa olennon jolla on voimaa 7000 tai enemmän ja näitähän löytyy.

Kun kentälle on saatu joku olento Hyperspatialista niin seuraavia kutsuttavia ovat Otoma=Kutto, Brachio Yaiba, Baban Ban Ban sekä Parasrex. Otoma=Kutto on todella loistava kortti mikäli manaa on saanut ladattua paljon luontokorteilla. Otoman Mana Arms 7 kyky palauttaa mana-alueen kortit takaisin pystyyn ja käytettäviksi!
Brachio Yaiba taasen todella pirullinen olento vastustajan kannalta. Hyökätessään antaa mahdollisuuden laittaa non-evolution olennon kentälle. Taas loistava mahdollisuus täräyttää Wald Brachio mukaan peliin. Lisäksi kun Brachio Yaiba on käännettynä niin vastustajan olennot joutuvat hyökkäämään siihen. Tosin tässä vaiheessa peliä vastustajallakin on kentällä Uber vahvoja olentoja joten täytyy vain toivoa parasta :l
Baban Ban Ban on sitten loistava manalataus kortti. Kun sen saa kentälle niin voi lisätä manaa pakasta niin paljon kuin sitä löytyy ennen olennon kutsumista. Kortit menevät tosin sinne käännettyinä joten hyödyn saa vasta seuraavalle kierrokselle.
Parasrex ei sitten ole mikään kovin kummoinen olento, mutta sillä saa tuotua kentälle olennon mana-alueelta jonka nimessä on Paras. Parasluggereita voi käyttää siis myös mananlataukseen.

Lopuksi pakasta löytyy loitsuja. Dash Repeater tekee kaikista olennoista Speed Attackereita ja käytön jälkeen kortti palaa takaisin käteen hautausmaan sijaan. Tämä on eräänlainen jokeri mikä muita Speed Attacker boostereita ei ole vielä kentällä. Lisäksi halpa joten jää manaa Dragonin kutsumiseen!
Faerie Gift on aivan loistava kortti. Se vähentää seuraavaksi kutsuttavan olennon hinnasta pois kolme ja tämä vauhdittaa todella noiden isompien olentojen kutsua. Esimerkiksi tämän avulla on aivan parasta kutstua Brachio Yaiba!
Mystery Cubejen toivon löytyvän aina kilvistä ja todella suurella todennäköisyydellä ne ovatkin siellä.
Euru=Nambucca myös loistava Shield Trigger, mutta toimii hyvin myös kädestä pelattuna. Sinne lähtee heittämällä vastustajan ärsyttävä olento sekä Mana Arms 5 kyvyllä toinen kyytipoikana!

* * *

No miten on ELTP. Pelataanko?


Viimeinen muokkaaja, Zach Hartigan pvm 24.03.15 12:16, muokattu 2 kertaa

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 08.02.15 17:51

Aloitan kommentin mainitsemalla, että vihdoinkin Mystery Cube on saamassa rajoituslätkän päällensä, olihan sitä jo odotettu. Vielä kun Intense Vacuuming Twist rajoitettaisiin ja Seventh Tower kiellettäisiin. Toivossa on hyvä elää.

Jurassic Command Dragoneissa on potentiaalia. Viimeisimpinä Domitius ja The=Deadman (Yhdistettynä Niga=Abushumu/Niga=Vermut). Suosittelen ainakin The=Deadmanin käyttöä.

Mikset muuten käytä Victorious-linkkiä tai Geo the Mania psyykealueellasi? Koko Victorious-linkkiä ei ole edes välttämätön käyttää mutta etenkin Gaial Kaiser sopisi pakkaasi. Gaial Violence Dragon -linkin jättäisin pois. Geo the Man on myös usein Kankuroa helpompi, hyödyllisempi ja turvallisempi (myös/etenkin loitsuja saa uudelleen käyttöön). Tiedät mitä tarkoitan kunhan vain pelaat enemmän.

Otteleminen kuulostaa hyvältä. Pakkani ovat TCO:ssa osittain hieman vanhentuneita, mutta eiköhän niistä vastusta ole. Tosin, yllätys yllätys, tänään on ikävä kyllä reilusti kouluhommia ettei millään kerkeä. Katsotaan joku sopiva slotti ensi viikolta. Miten usein pelailet TCO:ssa?

Pakkasi näyttää kyllä toimivalta, vaikka ehkä jotain outouksia siinä on. Voisin antaa paremmin rakentavaa palautetta nähtyäni pakkasi toiminnassa. Tosin on hieman taas päivitettävä tietoja viimeisten sarjojen osalta: pientä vajaavuutta saattaa löytyä. Ambazar on minua enemmän perillä tämän hetken Japanin asioista.

Mahtavaa, että olet uskaltautunut ottamaan askeleen OCG:n suuntaan. Jos tosielämänkin OCG-pakanrakennus alkaa kinnostaa, niin minuun vain yhteyttä. OCG-nettiharrastamisesi on jo huikeaa, ja arvostan sitä suuresti.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 08.02.15 23:20

Mikälie sitten tuo Mystery Cuben uusi käyttörajoitus? On se perhana kun tälläiset kortit bannataan ja Corilet sun muut ***** edelleen käytössä.

Yksi ongelma minulla on tällä hetkellä. Psyykealueen kortit ovat edelleen todella vaikeita ymmärtää ja varsinkin tuo mainitsemasi Victorius-linkki... :S
Yritän alkuun vähän helpommin ymmärrettävillä, mutta toivon apuasi tuohon Victoriukseen.
Geo the Man on aivan loistava kortti ja onkin mennyt ohitse kun selailin TCO:ssa psyykeolentoja. Tämä menee pakkaan Shoot Fighterin tilalle.
Lisäksi nuo Fortressit ovat uusi asia. Niga on aivan mahtava kortti ja tämä korvaa toisen Shoot Fighterin. Nyt vain ujutan Deadmanin pakkaan ja hommaa alkaa näyttämään todella hyvälle!

* * *

TCO:ssa pelailen lähes päivittäin ja melko poikseuksetta iltaisin. Joten sovitaan peliaika vaikka tässä ketjussa kun vastaat tähän viestiin.

Lopuksi haluaisin kysyä paljonko pakalle tulisi hintaa jos haluan tämän toteuttaa IRL. Komeaahan se olisi omistaa OCG pakka ja pelata sitten turnauksessa jos päästään niitä taas järjestämään TCO:ssa sekä face to face niggas.
Katso vaikka hintaa sitten kun kirjoitan pakan nykyistä muotoa. Nyt alan miettimään noita lisäyksiä.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 09.02.15 0:41

Mystery Cuben rajoitus astuu voimaan vasta ensi kuussa, ja rajoitukset ovat aina yhdessä kappaleessa. Corile ei enää OCG:ssa tee niin pahaa jälkeä . ainakaan yleensä.

Victorious-linkki on itseasiassa melko yksinkertainen. V Prin Prin estää oman seraavan vuoron alkuun yhden vastustajan olennon hyökkäyksen ja blokkaamisen, V Meteor Kaiser saa vastustajan laittamaan manansa käännettynä, Gail Kaiser on pikahyökkääjä, joka voi kutsumisvuorolla hyökätä kääntämättömiin (uskomattoman kätevää). Kun kaikki kolme osaa ovat kentällä, linkkaantuvat ne ja flippaantuvat Gaial Ore Dragoniksi, joka melkein pysäyttämätön - etenkin jos V Gaial Kaiser oli viimeisin puuttuva pala. Mutta jos tuntuu liian haastavalta, lämmittele yksinkertaisemmilla ensin: askel kerrallaan. Tarjoan mielelläni apua. Pitänee kirjoittaa aloittelijan opas OCG:hen. Siinä voisi mainita myös eri sivilisaatioiden peruskäyttökortteja. Kiinnostaisiko?

Hienoa, että otit Geo the Manin käyttöön, siinä vasta miekkonen. Deadman ja Nigat (hitsi mikä nimi, sentään vain yksi g) antavat myös kelpo kyytiä. Sanottakoon vielä että Dragheartit ovat itsellenekin todella uusi asia, mutta alkaahan niistäkin saamaan jo käsityksen.

Laitan peliajasta viestiä asianmukaiseen ketjuun, niin ei tule turhaa aiheen sivuuttamista täällä.

Karkeasti arvioisin pakan kokonaishinnaksi kuluineen 80-200e, mutta hinta riippuu niin monesta asiasta, pääasiassa tarjonnasta Japanin puolella. Victorious-linkki helposti jo ~30e kokonaisuudessan. Mutta sitä ehdimme tosiaan katsoa vielä myöhemmin. Ensin tarvitset vähän testiotteluita allesi.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 09.02.15 1:19

Ahaa nyt ymmärsin tuon Victorius linkin. Todella mahtava isku ja sopii luonto/tuli pakkaan hyvin kun nuo Hyperspatial loitsut mahdollistavat suht helposti noiden kaikkien saamisen kentälle. Tuota täytyy harkita, mutta on melko kallis kortti kyseessä. Mutta niin jos pakan hinta on tuota luokkaa (kirjaan pakan tämän hetkisen muodon tämän viestin loppuun niin voit arvioida sen uusiksi) niin haluan ostaa tämän pakan itselleni.

Harmi, että Mystery Cube rajoitetaan. Kyseessä kuitenkin yksi suosikki OCG korteistani ihan jo sen takia, että on Shield Trigger. Tietysti kun lähdetään tätä pakkaa rakentamaan niin saadaan mukavasti liikkumavaraa pakan rakenteluun kun Mystery Cubeja onkin vain yksi kappale. Tämä mahdollistaa sen, että mukaan voi ottaa Hyperspatial Bolshack Holeja pari kappaletta ja näillä kiihdyttää Victorius linkin syntymistä. Olisiko tiedossa korttia joka vähentää seuraavan käytettävän loitsun maksua. Vähän niikuin Faerie Gift, mutta vaikuttaen loitsuihin. Kortin tulee olla siis luonto taikka tuli kortti. Tietenkin pakassa on tuo upea The=Deadmanin kyky yhdistettynä siihen Niga=Abushumuun. Tilanne vaatisi silti älyttömästi manaa joten harkitaan.

Mitä sitten siihen OCG oppaaseen tulee niin kannatan ideaa. Olen ajatellut tehdä seuraavaksi mono darkness OCG pakan X___X

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 09.02.15 2:02

Alkuun kysymys: Eikös OCG pakassa saa olla yksi Uberdragon Bajula? Se sopisi mielestäni tähän pakkaan loistavasti! Tässä pakka nykymuodossaan:

1x Baban Ban Ban, Earth's Blessing
2x Baguadorgan, Passion Dragon
1x Brachio Yaiba, Honorful Oni Blade
2x Comet Missile
1x Dash Repeat
2x Dokugeta, Toxic Adic Trap Jaw
2x Dragon,s Steward Nyanpatta
4x Euru=Nambucca, Antique Dragon Ruins
3x Faerie Gift
2x Hyperspatial Bolshack Hole
3x Hyperspatial Faerie Hole
2x Hyperspatial Shooting Hole
2x Jasmine, Mist Faerie
1x Mystery Cube
2x Otoma=Kutto, Fang Hero
2x Paraslugger, Passion Dragon
2x Parasrex, Chain Parasitic Eye
2x Rikabu, the Dismantler
2x The=Deadman, Dragon Edge
2x Wald Brachio, Absolute World King

1x Gaial Kaiser, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Geo the Man, Earth Titan
1x Kankuro, Temporal Actor/Jungle Kankuro, the Awakened Dramatic
2x Niga=Abushumu, Invasive Mystery/Niga=Vermut, Evil King
1x Prin Prin, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Ruysei Kaiser, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Severance, the Awakened Giant

* * *

Tuohon saa sen Bajulan mahtumaan helposti!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 09.02.15 2:13

Selvitin tuon Bajula jutun. Niitä saa olla OCG pakassa yksi kappale. Sano ihmeessä jos näet sen lisäämisen kannattavana. Esimerkiksi Dash Repeat on mahdollista poistaa pakasta. OCG versio Bajulasta löytyykin jo täältä osoitteesta Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 09.02.15 10:13

Vastailen paremmin viestiisi illemmalla. Kuten jo huomasit Bajula rajoitettu OCG:ssa yhteen. Rajoitus ja kielto -lista löytynee foorumiltamme (miinus uusimmat lisäykset).

Näin nopeasti vilkaistuna näyttää ihan toimivalta, mutta katson vielä tarkemmin illemmalla.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 10.02.15 19:51

Teen juuri muokkauksia pakkaan joten laitan kohta nykymuotoa näkyviin. Kysyn nyt kuitenkin apua tuo Victorius linkin suhteen. Ovatko ne oikeat kortit kaksi puoleisia? Eli toisella puolella yksittäiset olennot ja kääntöpuolella tuo kolmen kortin kokoinen maaginen ilmestys?

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 10.02.15 23:52

Katsos, enpä sitten vastannutkaan "illemmalla". Odottelen pakkasi nykymuotoa.

Linkin kortit ovat kaksipuolisia ja toisella puolella yksittäinen olento ja kääntöpuolella (tai yksinkertaisesti toisella puolella) on yksi osa tuota kolmoislinkkiä. Yhdessä kääntöpuolen osat muodostavat, sinua lainaten, kolmen kortin kokoisen maagisen ilmestyksen. Voin laittaa kuvaa omista yksilöistäni jos niin haluat Cool

On olemassa myös jännittäviä ns. 3D-Dragheart- kortteja joissa ikään kuin kaksi kortti kyljittäin yhdessä. Ystävälläni löytyy tällaisiakin erikoisuuksia Wink

Niin ja mitä tulee niihin loitsunhalventajiin, niin niitä löytyy vain valo, vesi ja luonto sivilisaatioista.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 10.02.15 23:53

Katsos, enpä sitten vastannutkaan "illemmalla". Odottelen pakkasi nykymuotoa.

Linkin kortit ovat kaksipuolisia ja toisella puolella yksittäinen olento ja kääntöpuolella (tai yksinkertaisesti toisella puolella) on yksi osa tuota kolmoislinkkiä. Yhdessä kääntöpuolen osat muodostavat, sinua lainaten, kolmen kortin kokoisen maagisen ilmestyksen. Voin laittaa kuvaa omista yksilöistäni jos niin haluat Cool

On olemassa myös jännittäviä ns. 3D-Dragheart- kortteja joissa ikään kuin kaksi kortti kyljittäin yhdessä. Ystävältäni löytyy tällaisiakin erikoisuuksia Wink

Niin ja mitä tulee niihin loitsunhalventajiin, niin niitä löytyy vain valo, vesi ja luonto sivilisaatioista.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 11.02.15 0:14

Joo laita ihmeessä kuvia näkyviin. Mitkä kortit luonnosta antavat loitsunhalvennusta?

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 11.02.15 1:18

Luonnossa ainokaisena edelleen Essence Elf. Tosiaan jotenkin unohtui mainita. Sen toki varmaan jo tiesitkin. Laitan tässä pian kuvia ainakin sinulle, jossen muuten

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 11.02.15 1:29

Kokeilen tuota Essencea pakassa. On kuitenkin todella hyödyllinen ja sopii pakan tyyliin. Jos se siis on luvallinen käyttää OCG pakassa? Katsoin TCO:sta niin se löytyy vain kakkossarjasta, mutta tosin japanin kielisenä.

No se on nyt pakassa. Katsotaan olisiko linjoilla vielä joku OCG peluri. Huomisien testien jälkeen laitan nykymuotoa näkyviin.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 11.02.15 14:54

Essence Elf on sallittu OCG:ssakin rajoituksestta. Pitääpä tarkistaa että kielto ja rajoitus -lista löytyy foorumiltamme ja päivittää se jos ei muuta.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 13.02.15 3:36

Olen nyt pelaillut pakalla suhteellisen paljon ja alan uskoakseni olla lähellä lopullista muotoa. Tietysti olen hävinnyt paljon TCO:n ylivoimaisia OCG guruja vastaan, mutta eipä sillä niin väliä. Haluan tämän pakan tehdä face to face pelejä varten. TCO:ssa tuntuu, että ne pelaajat jotka pelaavat OCG:ta ja ovat tyyliin yli 30lvl tietävät seuraavan siirtosi aina.

No tässä alla pakka nykyisyydessään:

1x Bolbalzak Ex
1x Caligrati, Greed Evil Emperorkind
2x Dokugeta, Toxic Adic Trap Jaw
2x Dragon's Steward Nyanpatta
2x Essence Elf
4x Euru=Nambucca, Antique Dragon Ruins
2x Faerie Gift
2x Habanero Giant
2x Hyperspatial Bolshack Hole
2x Hyperspatial Faerie Hole
2x Hyperspatial Shooting Hole
2x Jasmine, Mist Faerie
3x Nam=Aueiki, Growth Style
3x Otoma=Kutto, Fang Hero
3x Paraslugger, Passion Dragon
2x Parasrex, Chain Parasitic Eye
1x Ryusei Kaiser, the Eternal
1x Saurotrex, Beginning Hero
2x The=Deadman, Dragon Edge
1x Wald Brachio, Absolute World King

1x Euru=Bucca, Mystery Gathering Ruins/Rejiru=Euru=Bucca, Mystery Ruinskind
1x Gaial Kaiser, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Geo the Man, Earth Titan/Tearing Packunga, the Greedy
1x Judaina, Jurassic Hammer/Saurpio, Ancient King
1x Niga=Abushumu, Invasive Mystery/Niga=Vermut, Evil King
1x Prin Prin, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Ryusei Kaiser, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Severance Giant, the Awakened Giant

Kuten huomaatte niin tulta on vähennetty ja mana accel tyyliä lisätty. Olen sitä mieltä, että sitä tarvitsen enemmän. Tuli manan saan silti helposti mukaan.
Mystery Cube löysi myös tiensä mappi-ö:hön kun on tulossa se turha rajoitus...


Viimeinen muokkaaja, Zach Hartigan pvm 13.02.15 23:23, muokattu 1 kertaa

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 13.02.15 16:59

Eiköhän tuo ihan kivasti toimi. Para(s)-taktiikka hieman ehkä irrallinen muusta eikä Faerie Giftejä, ainakaan kolmea kappaletta, tarvitse, sillä mananlisäystä sekä Mana-Armseja pakka pullollaan. Luontokorttien määrän lisääminen oli hyvä veto.

Mystery Cuben rajoitusta on odotettu kuin kuuta nousevaa. On tominut mm. Miramisu-pakoissa ylihyvin. En muutenkaan ole pitänyt tuuri-korteista, joita DM:ssä alkoi näkyä enemmän Hogan Blasterin julkaisun jälkeen. Aqua Spellblue on kuitenkin reilu ja toimivakin. 5000GT:n rajoitusta odotellessa (ei liity siis varsinaisesti tuuriteemaan, vaan on muuten vaan yksi metapeliä doiminoivista korteista).

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 13.02.15 18:01

Joo kyllä tämä toimii sellaisia pakkoja vastaan jotka ovat ennakkoon samantasoisen pelaajan tekemiä. Eli aijemmin mainitsemani OCG gurut kyllä höykyttäävät teitpä mitä hyvänsä Laughing

Para(s)-taktiikka on minun mielestäni loistava lisä. Enkä siis pidä sitä mitenkään irrallisena. Tämä antaa suuren mahdollisuuden ladata manaa noilla korteilla ja myöhemmällä vaiheella tuoda pöytään Parasrex ja sen avulla spämmätä manasta pari Paras:ia lisää.
Mitä Faerie Giftiin tulee niin se noiden vähennys korttien suhteen olen vielä testailemassa. Katsotaan mihin lopulta päädyn.

Mystery Cube on kyllä siitä inhottava kortti, että sillä saat sotkettua pelin lopussa täysin mikäli niitä on vaikka pari kappaletta kilvissä. Tuuriteemaa siis, mutta kuitenkin. Tuo Miramisu näytti todella mielenkiintoiselle pakalle. Kun siihen on saanut yhteensä 8 kappaletta noita isojen olentojen tuurilla tuonti loitsuja niin alta pois!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 13.02.15 23:22

Tein pakkaan vielä yhden muutoksen. Otin pois yhden Faerie Giftin ja lisäsin tilalle Ryusei Kaiser, the Eternalin. Muokkaan sen tuohon aijempaan viestiin. Voisitko ELTP siis antaa hinta-arviota?

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 14.02.15 12:55

Asia selvä. Rupean katsomaan sitä hinta-arviota pikimmiten. Laitan vaikka sen yksityisviestillä.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 24.03.15 12:15

Pakka löytyy nyt siis IRL:länä allekirjoittaneelta! Cool

Joitain pieniä muutoksia tuli vielä, mutta ne löydätte tämän linkin takaa:

Journey to Mysteryland

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.06.15 23:48

Tämäkin pakka koki muutamia muutoksia tänään. Lisäsin Otoma=Kuttojen määrää ja lisäsin mukaan Mystery Cuben sekä pari Genji Triple Crossia. Pois otin Caligratin, Jasminet sekä Paraseja. Tässä alla pakka nyky muodossaan:

1x Bolbalzak Ex
2x Dokugeta, Toxic Adic Trap Jaw
2x Dragon's Steward Nyanpatta
3x Essence Elf
4x Euru=Nambucca, Antique Dragon Ruins
2x Faerie Gift
2x Genji Triple Cross, Passion Dragon
2x Habanero Giant
2x Hyperspatial Bolshack Hole
2x Hyperspatial Faerie Hole
2x Hyperspatial Shooting Hole
1x Mystery Cube
4x Nam=Aueiki, Growth Style
3x Otoma=Kutto, Fang Hero
2x Paraslugger, Passion Dragon
2x Saurotrex, Beginning Hero
2x The=Deadman, Dragon Edge
2x Wald Brachio, Absolute World King

1x Euru=Bucca, Mystery Gathering Ruins/Rejiru=Euru=Bucca, Mystery Ruinskind
1x Gaial Kaiser, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Geo the Man, Earth Titan/Tearing Packunga, the Greedy
1x Judaina, Jurassic Hammer/Saurpio, Ancient King
1x Kutt, Temporal Brawler/Severance, the Awakened Giant
1x Niga=Abushumu, Invasive Mystery/Niga=Vermut, Evil King
1x Prin Prin, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory
1x Ryusei Kaiser, the Victorius/Gaial Ore Dragon, the Vainglory

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 23.06.15 0:33

Noniin, pakkahan on saanut jo muokkauksia! Hyvältä näyttää tämä OCG-pelaamisen alkusi!

Vielä kun muita saadaan mukaan. Meitä on käsittääkseni ainakin 4 (ehkä jopa 5-6) OCG-pelaajaa täällä Suomessa. Siis aktiivista ja jotka tiedän. Näiden lisäksi on muutama DM:n lopettanut :/

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL] Empty Vs: Zach Hartigan - Journey to Mysteryland [IRL]

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa