Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» Myynissä kyseinen kortti holona
kirjoittaja Aaro Eilen kello 19:30

» 4kpl Harvinaisia kortteja myynnissä
kirjoittaja nuclesandwich Eilen kello 11:16

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Latepate64 12.01.19 20:03

» PAIKALLISTAPAHTUMAT - Ilmoita tai liity sellaiseen
kirjoittaja Latepate64 12.01.19 19:38

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 08.01.19 21:25

» Jynkkiksen Kortit ja Boosterit
kirjoittaja Jynkkymasiina69 08.01.19 17:03

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
Latepate64
 
Touke
 
Jynkkymasiina69
 
nuclesandwich
 
Envy
 
Aaro
 


Vastakkainasettelua - Mist Rias, Sonic Guardian VS Mongrel Man

Siirry alas

Vastakkainasettelua - Mist Rias, Sonic Guardian VS Mongrel Man

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 17.05.15 0:12

Avataan uusi vastakkainasetteluketju sillä nämä tuottavat varmasti paljon keskustelua ja näkemyksiä. Tällä kertaa vuorossa siis DM-04 setin kaksi olentoa joita näkee käytettävän todella usein. DM-04 setti on mielestäni yksiparhaista mitä TCG:llä on tarjota ja se näkyy monissa pakoissa. Alla kuvat molemmista korteista:


Näistä kahdesta näkee ehdottomasti enemmän käytettävän Mist Riasta joka sopii lähes tulkoon pakkaan kuin pakkaan jossa on mukana valosivilisaatiota. Onhan se ylivoimaisesti paras Draw Power kortti mitä TCG:ssä on. Vaikka joissain tapauksissa Guardian rotu ei ole pakan "teeman" mukainen niin Mist Rias onkin käytössä lähes poikkeuksetta vain ja ainoastaan mahtavan kykynsä puolesta. Harvemmin nimittäin näkee, että Mist Rias evolvoidaan taikka uhrataan mikäli vastustaja pelaa sellaisen kortin joka laittaa sinut tuhoamaan yhden olennoistasi.
Kun Mist Riaksen antama Draw Power kyky mahdollistaa hyvin usein jopa kahden ylimääräisen kortin nostamisen niin pakan on oltava korttimäärältään pintaan 50. Muutoin hyvin äkkiä alkaa Deck Out lähestymään.

Mongrel Man taasen löytyy aina mono Darkness pakoista. Omassakin pimeyspakassani käytän paria kappaletta sillä kykynsä ansiosta Mongrel Man antaa aina nostaa kortin kun toinen olento tuhoutuu. Tämän takia tätä kyseistä olentoa käytetään Death Spell pakoissa kun vastustajan olentoja aletaan heivaamaan mitä erilaisimmilla loitsuilla.
Mongrel Man on myös melkoinen kortti jos se rinnastetaan samaan nippuun Propeller Mutantin, Bat Doctorin, Daidaloksen kanssa. Tähän voi rinnakkais sivilisaation mukaan lyödä myös sen Fists of Forever + Relentless Blitz kombon niin johan alkaa olla mielenkiintoinen tilanne. Muutoin Mongrel Mania näkee harvemmin verrattuna Mist Riakseen.

Onko kukaan muuten koskaan laittanut näitä kahta samaan pakkaan? Itse en ole koskaan moista nähnyt, mutta näin pienellä pohdiskelulla en näe mitenkään mahdottomuutena. Sana on vapaa ystävät hyvät!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1166
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vastakkainasettelua - Mist Rias, Sonic Guardian VS Mongrel Man

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 17.05.15 16:22

Pitäisi varmaan harkita yli 40-kortin pakan rakentamista, mutta toisaalta vielä en ole nähnyt pakkakorttien vähenemisen nostojen takia olleen syynä mihinkään huonoon: Lähinnä sieltä pakasta on halunnut kaivaa jotain tiettyä korttia, eikä korttien lisääminen olisi todennäköisyyksiä parantanutkaan.

Mist Rias näistä ehdottomasti se monipuolisempi ja edelleen OCG:ssakin käytettävissä, toisin kuin Mongrel Man ja sen isoveli Super Trash Trainkin siinä ja siinä. Ymärtää hyvin että rajoitettu Mist Rias, ei huhhuh. Jos sitä ei saa hoideltua vastustajalta äkkiä, niin tietää se monesti tappiota. Olentoja ei ainakaan useimmiten kannata kutsua. Monen monta peliä muistan Mist Riaksen kääntäneen pelin... Sama koskenut myös joskus Mongrel Mania / Super Trash Trainia, mutta tämä vaatii enemmän toimenpiteitä itse pelaajalta kuin tuo Mist Rias.

Samaan pakkaan en noita herkästi laittaisi, vaikka kyllähän sitäkin tein TCG-OCG-murrosvaiheessani, tosin Super Trash Trainin kanssa.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1474
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa