Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DM lyhytlinkkejä
kirjoittaja Perajorma Tänään kello 7:29

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 18.05.19 12:17

» DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019
kirjoittaja Zach Hartigan 15.03.19 2:02

» DMF mökkeilee - 5.-7.4.2019 - Tampere, Viljakkala
kirjoittaja ELTP 12.03.19 13:26

» Halvat DM-10 starterit
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:03

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:01

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_vote_lcapZach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_voting_barZach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_vote_rcap 
Envy
Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_vote_lcapZach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_voting_barZach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_vote_rcap 
Perajorma
Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_vote_lcapZach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_voting_barZach Hartigan - The Divide - Invisible Fire I_vote_rcap 


Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 20.05.15 2:01

Deck: The Divide - Invisible Fire
Cards: 50
Civs: Darkness - Fire
Style: Control

4x Bat Doctor, Shadow of Undeath
4x Daidalos, General of Fury
4x Dark Reversal
4x Fists of Forever
4x Kamikaze, Chainsaw Warrior
2x Mongrel Man
4x Morbid Medicine
4x Propeller Mutant
4x Punch Trooper Bronks
4x Relentless Blitz
4x Rothus, the Traveler
4x Simian Warrior Grash
4x Smash Warrior Stagrandu

* * * * *

Päätin kokeilla tätä tyyliä jonka nostin esille tuolla vastakkainasettelu-ketjussa. Pakka on toiminut törkeän hyvin ja yhtään tappiota ei ole alla. Tosin vastaan ei ole vielä tullut tietyntyyppisiä kontrolleja jotka pelaavat tämän taktiikan kylmästi kahville. Vaikka tässä pakassa ei ole varsinaista puolustusta niin vahvalla taistelualueenkontrollilla on noustu voittoon jopa niistä tilanteista kun veitsi on ollut kurkulla.
Mikä tekee tästä pakasta hauskan niin se sisältää uskomattoman monta erilaista kontrollia. On discard, mana burn, field control ja reviving. Kaikkihan niistä eivät yhdessä pelissä näyttele niin suurta roolia, mutta potentiaalia on.

Kuten huomaatte niin pakka on rakennettu vahvasti yhteen muottiin. Tarvittavia kortteja on täydet neljä kappaletta, mutta tiedän jo nyt saavani palautetta, että "Et tarvitse noin montaa Dark Reversalia" jne... Pakkahan on tällä hetkellä testivaiheessa, mutta on osoittautunut todella hyvin toimivaksi tiiviiksi kokonaisuudeksi. Harkinnan alla on kyllä blockerien lisäämiset. Esimerkiksi Marrow Ooze, the Twister, Bloody Squito, Mikay, Rattling Doll, Pierr, Psycho Doll ja Wandering Braineater ovat hyviä vaihtoehtoja halpuutensa ja uhrattavuutensa takia. Blockerien lisääminen toisi tottakai suojausta vastustajan aggroa ja rushia vastaan, mutta edellämainitut eivät tuo kyvyillään mitään tarvittavaa.

Pakka perustuu siis täysin uhrauksiin. Daidalos, General of Fury toimii lähes poikkeuksetta hyökkääjänä joka tuhoaa kilvet, mutta jos vastustaja pelaa pakalla joka tuo blockereita nopeasti kentälle niin silloin on hyökättävä riskin suuruudesta riippumatta myös pienillä olennoilla jotka ovat heti kentällä kuten Kamikaze ja Propeller Mutant.
Mikäli vastustaja saa kentälle nopeasti puolustusta taikka vaihtoehtoisesti paljon hyökkääviä olentoja niin parasta mitä pakalla on tarjota niin Relentless Fists of Forever Blitz combo joka tekee Daidaloksesta lähes pysäyttämättömän kun Blitz antaa kyvyn hyökätä pystyssä oleviin olentoihin ja tällöin Daidalosta ei voi blockata. Fists of Forever taasen kääntää Daidaloksen pystyyn kerta toisensa jälkeen kunnes vastustajan kaikki olennot on siirretty mananmaille.
Tämä toki vaatii myös valtavan määrän omia olentoja jotka uhrataan Kenraalin raivon repiessä maailmaa näkymättömällä tulella. Propeller Mutantit uhrataan ensimmäisenä jos vastustajalla on kädessään tiedettävästi joku paha droppi seuraavalle vuorolle taikka Propellerit ovat sillä hetkellä ainut vaihtoehto. Jos vastustajalle on päässyt kertymään "liikaa" manaa niin Simian Warrior Grash odottaa kentänlaidalla ja kykynsä avulla siirtää muut Armorloidit haudanlepoon polttaen vastustajan manat mukanaan. Viimeisenä Grash uhraa itsensä Daidalokselle ja mahdollisesti vastustajan mana on huventunut olemattomiin.
Tässä vaiheessa kuvaan astuvat shamaani Bat Doctor ja mustatloitsut jotka tuovat uhratut sielut takaisin taisteluun tuonpuoleisesta. Bat Doctor palauttaa tuhoutuessaan yhden olennon hautausmaalta käteen ja Morbid Medicine sekä Dark Reversal tekevät saman.

Simian Warrior Stagrandu on yksi ärsyttävimmistä korteista TCG:ssä ja se rotunsakin puolesta on ehdoton tähän pakkaan. Stagrandu pystyy hyökkäämään pystyssä oleviin olentoihin ja saa +9000 voimaa jos kyseessä on 6000 tai enemmän iskevä olento. Joka kerta kohteen ei tarvitse olla mikään iso sillä kyky mahdollistaa helpon uhrauksen hyökkäämällä vain johonkin ja Grash polttaa vastustajalta manan pois.
Punch Trooper Bronksin kohdalla sama juttu. Rotu oikea ja kyky vielä parempi. Kentälle tullessaan Bronks tuhoaa olennon jolla on vähiten voimaa ja kun päädytään yleensä tasatilanteeseen niin saan päättää mikä uhrataan. Jos kentällä on Grash niin Kamikaze tuhoutuu, mutta jos ei niin sitten Propeller.
Rothus, the Travelerin tietävät kaikki. Armorloid joka pakottaa vastustajan tuhoamaan yhden olentonsa ja samalla joudun itsekin tuhoamaan yhden. Sehän ei haittaa pätkääkään sillä Rothus tuhoutuu aina itse ja Grashin kanssa kyky on tappava.
Viimeisenä kirsikka kakunpäälle. Mongrel Man joka toimii uskomattomana Draw Powerina sillä aina kun toinen olento tuhoutuu niin nostan kortin. Parhaimmillaan yhdellä vuorolla voi nostaa yli viisi korttia helposti.

* * * * *

Here you go! Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 20.05.15 17:47

Simian on kyllä kiva. Todennäköisesti moni korttimääristä muuttuu ja tasoittuu pelien jälkeen, ja uusia kortteja tulee sisään. Harkitsisin myös Phantomachia.

Omassa Armorloid-Simian-pakkaversiossani käytän myös Hourglass Mutantia (; Tekee hyvää jälkeä herkästi.

Korttilista
Omassa Armorloid-Simian-pakassani käytän myös Hourglass Mutantia (; Tekee herkästi hyvää jälkeä vastustajasta. Alla versioni korttilista:

Pimeys (10)
3x Hourglass Mutant
2x Ice Vapor, Shadow of Anguish
2x Zero Nemesis, Shadow of Panic
3x Zombie Carnival

Moniväri (Cool
3x Dolmarks, the Shadow Warrior
2x Galek, the Shadow Warrior
3x Phantomach, the Gigatrooper

Tuli (22)
2x Hypersprint Warior Uzesol
2x Kamikaze, Chainsaw Warrior
2x Magmarex
1x Relentless Blitz
4x Rothus, the Traveler
4x Simian Warrior Grash
4x Smash Warrior Stagrandu
3x Ten-Ton Crunch

Phantoms of Panic -pakkani on vielä kehitysvaiheessa, mutta taktiikka on keskitetty mananpolttoon ja kentänhallintaan sekä pienoiseen hylkäämiseen ja hautausmaalta olentojen virkistämiseen. Koska pakassa on paljon samanrotuisia kortteja, käytän Zombie Carnivalia Morbid Medicinen sijaan. Mongrel Man on harkintalistalla, mutta pakka tosiaan tarvitsee lisää pelejä alleen; Ghost-rotu on kokeiluna, ja niiden tilalle voi olla hyvä ottaa muita kortteja, jos ei tunnu toimivan.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 20.05.15 18:49

Noniin, pakka on nähnyt nyt 15 peliä joista tappioita vain 4. Ongelmaksi on osoittautunut Rush tyyliset pakat joten muutoksia seuraa. Blockerit ovat välttämättömiä mikäli meinaa kestää pelissä mukana vaikka vuorosta 4-5 eteenpäin pakan oma taktiikka toimisi.

Phantomachia en tähän pakkaan ota sillä kyseessä ei ole Chimera/Armorloid pakka vaan kuten näkyy niin Daidaloksen ympärille rakennettu kokonaisuus.
Zombie Carnivalia en edes muistanut joten kiitoksia muistutuksesta! Niitä tulee pakkaan ehdottomasti pari kappaletta sillä Armorloideja nostetaan haudasta paljon.

Hourglass Mutant on tiedossa, mutta pääseekö pakka paisumaan liian suureksi?

Mietin myös pitäisikö pakkaan laittaa joku Death Spell. Ajatuksissa kävi perus halpa Phantom Dragon's Flame, mutta katsotaan nyt. Tässä alla pakka uudistettuna ja eikun kokeilemaan muuttuuko paremmaksi:

3x Bat Doctor, Shadow of Undeath
3x Bloody Squito
4x Daidalos, General of Fury
2x Fists of Forever
2x Hourglass Mutant
4x Kamikaze Chainsaw Warrior
3x Mikay, Rattling Doll
2x Mongrel Man
3x Morbid Medicine
3x Phantom Dragon's Flame
4x Propeller Mutant
3x Punch Trooper Bronks
3x Relentless Blitz
4x Rothus, the Traveler
4x Simian Warrior Grash
3x Simian Warrior Stagrandu
2x Zombie Carnival

* * * * *

Ja ennen kuin kukaan sanoo, että Mikay on turha niin otan sen siksi, että se on erilainen kuin kaikki muut yleensä käytetyt kortit!


_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 20.05.15 22:11

Jepjep, suosittelen Ten-Ton Crunchia (; Simianin ja Stagrandun kanssa Hourglass Mutant on kyllä toimiva, mutta lopullinen päätös totta kai sinulla.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja awenna lähetetty 24.05.15 21:05

Ottaisin itse Ten-Ton Crushin sijasta Death Smoken, ellei TTC:n käytön syy ole nimenomaan olla anti-rushina.

Muuten täytyy sanoa muutoksiesi olleen paljon parempaan suuntaan, pakka vaikuttaa yleensä paljon aikaisempaa mukautuvammalta sekä vakaammalta =)
awenna
awenna
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 39
Palautepisteet / Feedback Points : 1/1
Liittynyt / Join Date : 19.05.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 24.05.15 21:15

Juu ja korttimäärää on pyritty vähentämään pikkuhiljaa ja nyt taitaa olla 51 korttia pakassa. Alle 50 on tavoite ja näin saa taktiikankin paremmin toimivaksi.

Tässä olen noiden Blockerien lisäämisen jälkeen pelannut muutaman pelin ja todennut sen hyväksi muutokseksi. Mikayt ja Squitot ovat rajoittaneet selvästi vastustajan hyökkäysinnokkuuta ja useammin päässyt sitten comboilemaan.

On tuo Phantom Dragon's Flamekin toiminut ihan mukavasti, mutta katsotaan nyt päädynkä astetta järeämpään Ten-Ton Crunchiin.
Smoke on kuitenkin sen verran riippuvainen olentojan pystyssäolosta joten en näe sen tähän sopivan. Pystyssä olevat olennot saa kyllä useimmiten hoidettua muutoin.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 24.05.15 21:16

Simianin kanssa tavoitteena pitää vastustajan isot vihut poissa taistelualueelta, joten Ten-Ton Crunch tässä mielessä parempi valinta. Rothuksella ja Stagrandulla pitäisi olla mahdollisuus etenkin Hourglassin kanssa tehdä selvää isommastakin järkäleestä.

Eli samoilla linjoilla Zachin kanssa.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja awenna lähetetty 24.05.15 22:19

Tilanteet tällä pakalla joissa Death Smoke olisi parempi voivat olla aika marginaaliset, joten yleishyödyllisempi TTC lie parepi, myönnetään. Valitsisin itse Death Smoken tästä huolimatta ihan pahan päivän varalle, tilanteisiin jossa vastustaja setuppaa omansa itseä nopeammin.

Onko otsikossa muuten typo? (Invisible / Invincible (näkymätön / voittamaton))
awenna
awenna
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 39
Palautepisteet / Feedback Points : 1/1
Liittynyt / Join Date : 19.05.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 24.05.15 22:28

Näin on. Death Smokesta varmasti joskus hyötyä, mutta tällä kokoonpanolla kannatanee suojata itseään Ten-Tonnilla.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 25.05.15 0:34

Ei ole typo. Englanninkieli kuitenkin ihan yhtähyvin hallussa täällä kehä-III ulkopuolellakin Rolling Eyes

Fallout pelejä pelanneet tietävät mistä kyse. Kerron kuitenkin offtopicina, että kyseessä Fallout New Vegas pelissä olevasta alueesta jonka nimi on Divide. Siellä vaikuttaa radioaktiivinensäteily jota yksi hahmo sanoo näkymättömäksi tuleksi Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire 3263997370

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 06.08.15 20:29

Pelasin tuossa yksi päivä Daidalos pakkaa vastaan jossa käytettiin myös Schuka, Duke of Amnesiaa! Todella ainutlaatuinen näky. Ainakin minulle, mutta se oli uskomattoman toimiva droppi kuudennella vuorolla ja BOOM käsikorttini olivat hävinneet kuin tuhka tuuleen.

Tätä on ehdottomasti kokeiltava, mutta en missään nimessä hae Schukaa naulittavaksi ristiin joka kerta, mutta se on varmasti loistava lisä tähän pakkaan. 2x on silloin sopiva määrä. Täytyy vain nyt miettiä mitä ottaa pois...

Tässä pakka nykymuodossaan

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 06.08.15 22:46

Schukassa on omat ongelmansa, mutta jos on saanut käsikorttinsa mukavasti kulumaan ennen Schukan pamauttamista taivaan tuulin ja vastustajalla läjä päin, niin silloin sen mikä ettei kutsuu. Eli yhtäkin voisi harkita, jos tekee tiukkaa.

Daidaloksen ja Simianin yhdistäminen on ollut varmasti toimiva idea.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire Empty Vs: Zach Hartigan - The Divide - Invisible Fire

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa