Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcapVastakkainasettelua - Five Avatars of I_voting_barVastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 
Envy
Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcapVastakkainasettelua - Five Avatars of I_voting_barVastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 


Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Siirry alas

Paras Avatar?

Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcap0%Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcap0%Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcap40%Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 40% 
[ 4 ]
Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcap0%Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_lcap60%Vastakkainasettelua - Five Avatars of I_vote_rcap 60% 
[ 6 ]
 
Ääniä yhteensä : 10

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.05.15 2:08

Laitetaanpas vireille uuttakeskustelua ja tällä kertaa äänestystäkin joka antaa parempin lopullistakuvaa kun pääsette kommentoimaan ja valitsemaan suosikkinne. Tällä kertaa siis aiheena viisi eri Avataria jotka tekivät ensiesiintymisensä TCG:ssä setissä DM-12: Thrash of Hybrid Megacreatures.

Nämä Avatarit ovat olleet todella suosittuja pakkojen rakennuksessa sillä ne antoivat todella mielenkiintoisen vaihtoehdon pelaamiseen ja toivat mukanaan mullistavan Vortex evoluution joka vaatii ei vain yhden vaan kaksi olentoa joista tämä Avatar herätetään henkiin. Tässä alla kaikki viisi Avataria:

* * * * *

Vastakkainasettelua - Five Avatars of 250?cb=20130306193912

Aura Pegasus, Avatar of Life

Aura Pegasus muodostuu kahdesta sivilisaatiosta jotka ovat valo ja luonto. Rodut joista kehitetään Pegasus ovat Angel Command ja Horned Beast. Tämä yhdistelmä on todella hyvä ja antaa mahdollisuudet melkoiseen kontrolliin. Angel Command rotu mahdollistaa vahvan puolustuksen sekä pakottaa vastustajan kääntämään kilpensä näkyviin. Alcadeias ja Aura Pegasus ovat suosittu yhdistelmä finisheri jota käytän itsekin Pegasus pakassani. Alcadeias poistaa mahdolliset ikävät Shield Triggerit, mutta kuten tiedetään sisältää valokin ikäviä ST:eitä kuten Holy Awe joka pysäyttää hyökkäyksen nopeasti. Tämän takia on tärkeää Pegasus pakalla pelatessa, että kaikki kilvet on käännetty näkyviin ja sieltä voidaan valikoida missä järjestyksessä kilpiä rikotaan.

Aura Pegasuksen kyky mahdollistaa aika hienon jutun sillä aina hyökätessään taikka poistuessaan taistelualueelta pääset kääntämään näkyviin pakkasi päällimmäisen kortin ja jos se on ei evoluutio-olento saat laittaa sen suoraan kentälle ilman mitään maksua ja jos taasen se on evoluutio taikka loitsu niin saat kyseisen kortin käteen. Todella kätevää sillä et menetä tämän kyvyn takia yhtään korttia.
Kun itse olen Pegasuksella pelannut niin parhaassa mahdollisessa tapauksessa olen kyvyn avulla saanut kentälle Ularus, Punishment Elementalin ja kääntänyt vastustajan kilvet esiin sekä kädestä on löytynyt valmiiksi Alcadeias, Lord of Spirits.

Pegasuksen "Triple breaker" kyky on myös murskaava. Yhdessä Alcadeiaksen taikka toisen Pegasuksen kanssa vastustajan kilvet saadaan tuhottua mahdollisesti yhdellä vuorolla!

Vastakkainasettelua - Five Avatars of 250?cb=20130306193730

Death Phoenix, Avatar of Doom

Death Phoenix on nimensä mukaan todella tuhoisa. Se muodostuu pimeys ja tuli sivilisaatioista ja täten Zombie Dragon ja Fire Bird roduista. Death Phoenixia näkee silti käytettävän melko vähän vaikka se sopii mainiosti Dragon pakkoihin joissa jyräävät kaksikko Bajula & Abzo Dolba. Kaikkihan tietävät kuinka nämä kyseiset pakat toimivat eli mukana on söpöt pikkulinnut ikävine kykyineen. Cocco Lupia vähentää lohikäärmeiden kutsumaksua ja Totto Pipicchi tekee niistä Speed Attackereita.

Death Phoenix itsessään tuhoaa kilpiä kirjaimellisesti sillä se omaa samankyvyn kuin muuan Bolmeteus eli tuhoutuneet kilvet menevät suoraan hautausmaalle. Yksi ikävimmistä kyvyistä mitä tässä pelissä on, mutta sen kanssa on elettävä. Naurettavaa on myös se kuinka halpa Death Phoenix onkaan. Se vaatii vain neljä manaa ja rymistelee kentälle jopa vuorolla viisi. You know how.
Toisaalta Death Phoenix on voimaltaan vain 9000 ja silloin tuplamurtaja, mutta mielestäni se on oikein sillä jos voimaa olisi enemmän ja rikottavia kilpiä kolme olisi kortti enemmän vihattu kuin mitä se on nyt.
Lopuksi poistuessaan taistelualueelta se pakottaa vastustajan hylkäämään kaikki käsikorttinsa.

Vastakkainasettelua - Five Avatars of 250?cb=20130306202354

Soul Phoenix, Avatar of Unity

Pysytään Dragon linjalla kun sille lähdettiinkin. Soul Phoenixin kohdalla Zombie Dragonit muuttuvat vain Earth Dragoneiksi ja Fire Birdit pysyvät ennallaan. Eli Soul Phoenix jakaa luonto ja tuli sivilisaatiot. Tässä käytetään samalla tavalla Cocco Lupiaa ja Totto Pipicchia, mutta huomionarvoista on se kuinka "huonoja" Earth Dragoneja TCG:llä on tarjottavanaan. Siksi mielestäni Soul Phoenix ei sovi pakan pääkortiksi ja rinnalle on kehiteltävä jotain muutakin esimerkiksi Bajula...

Soul Phoenix vaatii serkkunsa tavoin vain neljä manaa, mutta on paljon voimakkaampi ja Triple breaker. Hyökätessään sillä ei ole mitään erityistäkykyä, mutta kun se poistuu taistelualueelta niin alla olevat kortit jäävät kentälle. Käteväkyky sekin, mutta harvemmin olen nähnyt tätä käytettävän. Ehkäpä on jälleen aika antaa yritystä Phoenixeille.

Vastakkainasettelua - Five Avatars of 250?cb=20100919162538

Cruel Naga, Avatar of Fate

Cruel Naga on nimensä mukaan todella julma. Se jakaa pimeys ja vesi sivilisaatiot ja kuten kaikki tietävät niin ne ovat ehkä kaikkein ärsyttävimmät yhdistettynä. Kortista tekee kuitenkin omituisen se, että rodut jotka se vaatii ovat Merfolk ja Chimera. Näitä kahta on mielestäni haastavaa yhdistää, mutta olen saanut rakennettua melko hyvän yhdistelmän joka on kuitenkin vielä työnalla ja julkaistaan myöhemmin. Nämä sivilisaatiot mahdollistavat kuitenkin sen, että pakkaan saadaan otettua Melniaa, Soder Lightia sekä Hide and Seekia. Jokaisella varmasti tiedossa mitä nämä kortit tekevät joten esittelyitä ei kaivata.
Sen sijaan Merfolkeja on nostettava esille sillä ne ovat todella vähän käytetty rotu. Omassa pakassani käytän esimerkiksi Melodic Hunteria, Time Scoutia sekä Wily Carpenteria. Silti tämä on ollut haastavaa joten toivottavasti jaatte kokemuksenne Cruel Nagasta.

Cruel Nagan omat kyvyt ovat taasen loistavia. Sitä ei pysty blockkaamaan ja se murtaa kaksi kilpeä kerralla. Voimaa tosin vain 9000, mutta se sopii hyvin sillä poistuessaan taistelualueelta se tuhoaa kaikki muut olennot. Niin omat kuin vastustajankin joten se jättää paljon pohdinnan varaa vastustajalle lähteekö Nagaa mielellään tuhoamaan.

Vastakkainasettelua - Five Avatars of 250?cb=20130303192137

Wise Starnoid, Avatar of Hope

Wise Starnoid jakaa vesi ja valo sivilisaatiot. Se ei ajatuksena ole kovin ikävä, mutta kun rodut ovat Light Bringer ja Cyber Lord alkaa suhtautuminen muuttumaan. Pakat sisältävät aina sellasia mukavia kavereita kuin Emeral ja Corile... Wise Starnoid pakat ovat vahvoja kenttäkontrolleja sillä pyrkimys on hyvin selkeä. Vastustajan olennot käännetään hyökkäysten kohteiksi ja omia kilpiä lisätään mitä keretään. Mielestäni ärsyttävin Avatar pakka jonka voi kohdata. Silloin kun luulet pääseväsi niskanpäälle niin kentälle ilmestyy Corile ja mielellään kaksi kertaa putkeen.

Wise Starnoidin omakyky on hyvä. Hyökätessään ja poistuessaan taistelualueelta saat lisätä yhden kilven pakan päältä. Olen nähnyt otteluita joissa Wise Starnoid pakka on tuonut vastustajalle jopa viisi lisäkilpeä ja sitä ollaan ihmetelty pitkän aikaa. Tuplamurtokyky on vielä siedettävä, mutta se kenttäkontrolli...

* * * * *

Nyt hyvät ystävät pyydän teitä kertomaan kokemuksenne näistä upeista Avatareista!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Tombazaar lähetetty 22.05.15 9:26

Hienojahan nämä kaikki ovat, mutta mielestäni Starnoid on ylivoimaisesti paras.

Muiden Avatarien kehitysmateriaalit eivät ole lähimainkaan niin erinomaisia kuin Starnoidin ja muutenkin se on näistä kaikista kaikkein helpoin saada toistuvasti kentälle. Starnoid pakkoihin saa myös kaikkein helpoiten integroitua tehokkaan nostovoiman erinomaisten sivilisaatioidensa ansiosta. Puhumattakaan siitä, että jos Starnoidin saa lyötyä pöytään, tarkoittaa se aina vähintään +2 kilpeä lisää omistajalleen.

Itse olen irl-pakan muodossa päässyt testaamaan vain Death Phoenixia ja Starnoidia, mutta kaikkia vastaan (Nagaa lukuunottamatta) on tullut oteltua TCO:ssa.
Tombazaar
Tombazaar
Maailmanlopun Selviytyjä
Maailmanlopun Selviytyjä

Viestejä / Messages : 280
Palautepisteet / Feedback Points : 24/24
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014
Paikkakunta / Location : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.05.15 20:37

Näistä voisi vetää pitkätkin analyysit, mutta aika ei riitä kuin pienoiseen tiivistykseen.

Parhaimmat Starnoid ja Death Phoenix. Starnoid juurikin loistavien alusrotujen takia ja suojaavan kykynsä takia erinomainen. Death Phoenixilla tilanne sama, mutta miinusta tulee käytännöllisten alus-Zombie Dragonien vähyydestä: oikeastaan vain Giland ja ehkä Jagalzor. Toki kyvyt sen verran mukavatkin, kun kilpiä pääsee täräyttelemään hautausmaalle ja käsikorttien hävitsyvaara vastustajalla.

Cruel Naga hyvänä kolmosena; kyvyiltään aivan loistava veijari, mutta juurikin alusrodut ovat todella haastavia monissa määrin. Itsekin tehnyt alustavia suunnitelmia ja toteutuksiakin TCO:n puolella. Eipä ole oikein löytynyt tasapainoa.

Aura Pegasus mielestäni neljänneksi paras. Alusrodut hyviä: Angel Commandeilla ja Horned Beasteilla jo valmiiksi yhtenäistä taktiikkaakin sekä hyvää tukea muille korteille. Kyky tosin vaikeasti hallittavissa (toki on olemassa Aqua Strummer, mutta kolmas sivilisaatio tuottaa vaikeuksia), mutta potentiaalia on, ja etenkin voimaa.

Soul Phoenixia pidän vähiten hyödyllisenä, vaikka alusrodut ovatkin käytännölliset ja vahvat. Suurin hyöty Soulin kehittämisestä jää kuitenkin triplamurtajuuteen ja suureen voimaan, eikä kortin varsinainen erikoiskyky säväytä: jos kerran evoluutio on mennyttä, eipä ne alunperin sen alle varjoon jätetyt kortit usein peliä paranna.

Suurimmat nostalgiset fiilikset minulla puolestaan on Aura Pegasuksesta, joka onkin loistava taidonnäyte Toshiaki Takayamalta - jälleen kerran. Enpä sitä koskaan itse pakkauksesta nostanut, mutta tuli vaihdettua aikoinaan Death Phoenixiin. Oli se Pegasus vaan niin saatava valo-luontopakkaani (lisäksi ehkä myös vesi...).

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.05.15 22:13

Tarkoitat varmaan tuossa Death Phoenixin kohdalla Gilandin lisäksi Jagraveenia?

Mukavaa kuitenkin kuulla näkemyksiänne näistä korteista ja toivottavasti jatkoa seuraa!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 23.05.15 1:01

Kyllä Jagraveenia tarkoitin. Jokin katkaisi kiireessä ajatukseni Embarassed

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Tazio95 lähetetty 03.04.18 21:17

Oli pakko kirjoitella vastaus tähän vaikka tämä onkin kaksi vuotta vanha topic. Aloitus on niin hyvin tehty, että tämä ansaitsee vastauksen. bounce

Itse olen kohdannut näistä kaikki paitsi Cruel Nagan pelikentällä, joten minulle on hahmottunut jonkinlainen kuva näiden välisistä voimasuhteista. Itsekin olen samaa mieltä, että Wise Starnoid on ylivoimaisesti paras näistä viidestä. Kuten yllä mainittiin, Wise Starnoidilla on todella hyvät rodut, mikä mahdollistaakin hyvän pakan Starnoidin ympärille. Tällöin Starnoid-pakka ei olisi täysin Starnoidin varassa, vaan silläkin olisi varasuunnitelmia, jos Starnoidia ei saadakaan kentälle. Lopuksi mainittakoon, että Starnoidin kyky on ihan käsittämätön. Sitä on vaikea ellei mahdotonta counterata ottamatta itse takkiin.

Itse arvioisin Death Phoenixin kakkossijalle. Kyky on sama kuten kaikkien rakastamalla Bolmetuksella. Lisäksi todella matala manahinta antaa hyvät mahdollisuudet Death Phoenixin saamiseksi kentälle. Death Phoenixin voi saada kentälle jopa nelosvuorolla Cocco Lupian avulla. Rodutkin ovat hyviä, molemmat rodut täydentävät toisiaan varsin sopivasti. Fire birdit kun sattuvat tukemaan dragoneita, joihin zombie dragonit kuuluvat.

Loput avatarit ovat mielestäni vähemmän ja enemmän huonoja, mutta niitä on mukava pelata. Näistä valitsisin Cruel Nagan kolmanneksi vaikka sen rodut ovatkin käsittämättömän huonot. Tästä seuraa se, että Cruel Naga -pakasta on varsin vaikea tehdä tasokasta pakkaa, joka ei nojaisi ainoastaan Cruel Nagaan. Vastapuolena Cruel Nagan kyky on todella hyvä, jos sen saa kentälle. Cruel Naga olisi mielestäni jopa Starnoidin tasoinen, jos sillä olisi paremmat rodut.

Nelossijalle laittaisin Aura Pegasuksen sekä Soul Phoenixin. Pegasuksella on hyvä kyky, mutta sitä on todella vaikea kontrolloida. Lisäksi Pegasuksen manahinta on todella korkea ja sen rodut ovat hyviä, mutta sattuvat olemaan myös vaikeita kutsua. Soul Phoenix on taas tylsin näistä avatareista, sillä on "vain" triplamurtokyky. Kuitenkin sillä on ihan hyvät rodut ja sen kutsuu suhteellisen helposti.
Tazio95
Tazio95
Viheliäinen Sadanpäämies
Viheliäinen Sadanpäämies

Viestejä / Messages : 115
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 07.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 03.04.18 21:37

Topicin iällä ei väliä! Pääasia, että vastasit Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Jynkkymasiina69 lähetetty 03.04.18 21:59

Corile Corile Corile Corile Extraturn Corile Extraturn Extraturn Repeat!

_________________
Everybody, one day, will die and be forgotten. Act and behave in a way that will make life interesting and fun, **** a mundane, predictable life working Monday to Friday with something you derive no pleasure from; just living life out till you grow old and wither away. Find a passion, form relationships, don't be afraid to get out there and **** what everyone else thinks, trust me it's a lot more fun that way.

Vastakkainasettelua - Five Avatars of 316afb764ff89d79f1662f86e7abc1f1
Jynkkymasiina69
Jynkkymasiina69
Muinainen Jättiläinen
Muinainen Jättiläinen

Viestejä / Messages : 148
Palautepisteet / Feedback Points : 2/2
Liittynyt / Join Date : 01.02.2016
Ikä / Age : 24
Paikkakunta / Location : Pori

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 03.04.18 22:11

scratch

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 04.04.18 16:00

Hyvä näihin vanhoihinkin aiheisiin on vastata. Keskustelua herättämään ne on luotu. Olen samaa mieltä että ketjun aloitus on aivan loistava!

Mielipiteeni ei ole kauheasti muuttunut. Wise Starnoid jyrää edelleen kohtuullisella kyvyllään sekä huikeilla alusroduillaan.

Death Phoenixin laskisin kuitenkin selkeästi joko kakkoseksi tai jopa kolmanneksi. Korttina se on hyvä, mutta pakka on altis häirinnälle, sillä jos meinaa saada Death Phoenixin mahdollisimman nopeasti, niin vuorolle 5 mennessä pitäisi kädestä saada kentälle 3 korttia. Sitä ennen on vielä nostettava kortit käteen eikä vastustaja saa osua yhteenkään niistä. Deah Phoenix kriittisimpänä ja sen takia sitä tulisi aina käyttää neljänä. Puhumattakaan siitä että jos vastustaja aloittaa nopeasti, niin sitten on pakko saada Squitoa ja Gray Balloonia pöytään, jolloin käsikortit on jo hyvin lopussa.

Näin ollen Cruel Nagan voisi nähdä joko toisella tai kolmannella sijalla. Siihen minulla ei ole paljon lisättävää muuta kuin että Clonedien ja hautausmaapalautuksen kanssa pakka lähti varsin mukavasti rullaamaan.

Neljännelle sijalle laittaisin Aura Pegasuksen, jolle olen nähnyt monia epätasapainoisia pakkoja, mutta myös varsin hyviä. @tombazaar rakensi pakan, jonka tehoa Techno Totem nosti huomattavasti. Voi olla että muitakin ratkaisuja olisi.

Soul Phoenixin laskisin edelleen alimmalle sijalle, vaikka näenkin kortissa paljon aggro-potentiaalia. Ehkä vielä hänellekin rakennan joskus pakan. Kooc Pollon, Regarion ja Soulswap olisivat tämän pakan kulmakivet. Gamiratarkin toimisi, jos pakkaan lisäisi riittävästi hylkäystä. Voi olla että käyttäisin mieluummin Innocent Hunteria.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 04.04.18 22:19

Minulla on tällä hetkellä kaksi pakkaa, joista toisessa soul phoenix (1kpl) & death phoenix (2kpl) ja toisessa pegasus (2kpl) & wise starnoid (2kpl). Kummatkin pakat ovat innocent huntereilla varustettuja, joka olikin suuri innoite pakkojen tekemiselle. Aluksi olin tehnyt pakan, joka sisälsi kaikkia viittä avataria yhden kappaleen ja innocent hunterit.

Nämä kyseiset pakat ovat muuttaneet käsitykseni avatareista ja vaikeuksistaan huolimatta kaikki avatarit ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi. Esimerkiksi Soul Phoenix (1kpl pakassa) on ollut hyödyksi moneen kertaan paineen luomisessa, sillä corile, pit, snare, jne poistavat vain päällimmäisen kortin. Voin sanoa, että olen itsekin ollut yllättynyt sen toimivuudesta. Soul Phoenix toimii loistavasti pakassa, jossa innocentin saa nelosvuorolla ja rumbling terahornin viitosvuorolla.

Suosikkiavatarini on silti varmaankin Wise Starnoid, sillä aikoinaan sain sen dm-12 boosterista junnuna. Nagalle täytyy kyhätä pakka vielä joskus...

_________________
Vastakkainasettelua - Five Avatars of SApQMQJ
Sademasokisti
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 164
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015
Paikkakunta / Location : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Tazio95 lähetetty 06.04.18 18:51

Innocent Hunter onkin erinomainen kortti Avatar-pakoissa, joissa on luontoa. Pitäisi itsekin väsätä Avatar-pakka, missä olisi pari viatonta metsästäjää metsästämässä avatareja.

Tätä topicia lukiessa voi tuntua siltä, että osa Avatereista ovat ihan huonoja. Kuitenkin mielestäni kaikki avatarit ovat tosi hyviä, osa avatareista vain sattuvat olemaan parempia kuin toiset. Soul Phoenixin kyky onkin varsin jännä. Corile ei haittaisi oikeastaan yhtään, vain yksi nosto jäisi väliin.
Tazio95
Tazio95
Viheliäinen Sadanpäämies
Viheliäinen Sadanpäämies

Viestejä / Messages : 115
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 07.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vastakkainasettelua - Five Avatars of Empty Vs: Vastakkainasettelua - Five Avatars of

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa