Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» Raportteja pienistä paikallistapahtumista
kirjoittaja Zach Hartigan 07.10.18 18:35

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 07.10.18 17:39

» kortteja myynnissä
kirjoittaja jonixsu93 06.09.18 12:51

» Hervanta-formaatti - uusia mahdollisuuksia
kirjoittaja Jynkkymasiina69 03.09.18 18:16

» Kiiltokortteja myynnissä
kirjoittaja Tazio95 30.08.18 16:40

» DMF Dream Sets: DMF-01"The Unfilled Dreams" - Unelmasarja seuraamaan DM-12:hta
kirjoittaja Latepate64 26.08.18 12:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Yhdistyksemme järjestää mökkitapahtuman Tampereen seudulla viikonloppuna 20.-22.4. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa https://www.duelmasters.fi/ilmo

DM Rebornin turnaus
Vielä ehdit rekisteröitymään DM Rebornin järejstämään turnaukseen osoitteessa: https://goo.gl/forms/USmnDd2ydfn5xXOL2.
Tervetuloa!


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
 
Zach Hartigan
 


We Are Going Strong! - Tilannekatsaus Heinäkuu 2015 / Review of July 2015

Siirry alas

We Are Going Strong! - Tilannekatsaus Heinäkuu 2015 / Review of July 2015

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 14.07.15 22:07

*Suomeksi*
Ajattelin muutaman sanan höpistä, kun en ole sitä aikoihin tehnyt ja meno näyttää täällä vain paranevan. Hyvin siis menee, DM Finlandilla on päivittäisiä käyttäjiä keskimäärin sellaiset kymmenen (viimeisen 24 tunnin aikana juurikin 10 käyttäjää käynyt) ja moni jopa kirjoittelee ja vastailee pelkän tsekkailun lisäksi. WA-ryhmänkin aktiivisuus on kasvanut jälleen Tampereen reissun jälkeen. On virkistävää keskustella tai vähintäänkin kommentoida puhelimen kautta DM:stä kunnollisen porukan kanssa.

Tampereen reissu oli mitä mainioin. Osallistujia meillä oli kaiken kaikkiaan huikeat 11, eikä siinä ollut edes kaikki paikalle halunneet. Tämä tarkoittaa sitä, että aktiivisia DM-harrastajia löytyy vielä todella runsaasti ottaen vieläpä huomioon, että pitkä aika on kulunut lopettamisesta. Henkilökohtaiset odotukseni ovat todellakin ylittyneet (uskalsin kyllä odottaa melko paljon jo aikaisemmin luomieni suomalais-DM-kontaktieni pohjalta) ja olen todella tyytyväinen DMF:n toimivuuteen alustana meidän fanien yhdistämiseen kautta Suomen tasavallan. Tämä on vasta alkusoittoa! Keskustelut DM-täytteisestä mökkireissusta Keski-Suomeen ovat käynnistyneet varsin mallikkaasti ja kiinnostuneita on jo nyt lähemmäs kymmenen! Kaikki vain mukaan! Jos ei tosielämän tapaaminen innosta, niin miksipä et sitten vaikka osallistuisi nettiturnaukseemme, ja ehkäpä harkitsisit myöhempään tapahtumaan mukaan lähtemistä.

Kiitän vielä teitä kaikkia, jotka olette uskaltaneet liittyä tähän foorumin viritykseeni, jota Duel Masters Finlandiksi on päätetty kutsua. Ilman teitä ei tässä olisi mitään järkeä. Olemme saavuttaneet paljon. Lisäksi ikäjaukamammekin on melko hyvä ja olemme saaneet nuorta verta mukaan, mikä kävi ilmi myös Tampereen reissusta. Kaikki otettiin ja vastaisuudessa otetaankin lämmöllä mukaan.

Otin jo joulun tienoilla puheeksi valvojien nimeämisen, mutta aika ei ollut vielä silloin otollinen. Ei tällä foorumilla sinänsä ole niinkään valvottavaa, mutta valvojanimityksitä voisi olla suuri apu yhteisöllemme, jos ei muuten, niin moraalisena tehostimena yhteisöllemme. Ehkäpä seuraavassa tapaamisessamme voisimme pohtia asiaa paremmin. Muutama ehdokas minulla on jo mielessä Wink

P.S. Vaikka tämä kuulostaakin hyvin aatteelliselta puheelta, niin ei sinun tarvitse vannoa henkeen ja vereen DM:n puolesta - Ei ainakaan loppuikääsi - voidaksesi olla osa mahtavaa yhteisöämme. Seuramme voi kyllä saada sinutkin aatteelliseksi Worshipping Vähintäänkin iloiseksi!

Kiittävin terveisin,
ELTP - DM Finlandin ylläpitäjä

*In English*
To sum up the above writing in English, I decided to simply quote what I wrote on our sister site DM Global quite recently:
@ELTP kirjoitti:I decided to give you guys a decent update on the Finnish DM culture.

A bit less than two weeks ago we had the 1st Finnish DM gathering for years (for some, it was the first ever) and in total we had 11 visitors and still that wasn't even us all! Many wasn't able to come so it seems like we are somewhat near 20 already! I was totally surprised but it seems like the new Finnish forum that I administrate - Duel Masters Finland - has done its magic.

Feel free to register there and start trading/selling your cards to us Finns! Don't hesitate writing in English or even in German there.

It would be nice if we could do a real life meeting one day, as we previously discussed.

Duel Masters is thriving here in Finland, mainly by the power of TCG but some have already made the leap to OCG in addition to the previous TCG.

Have nice summer and be in touch!

Best wishes,
ELTP - a Moderator of DM Global

I Still want to add that although we are called DM Finland it doesn't mean we don't want any foreigners here, as I already stated above. Vice versa, we actually need you! I can't put enough emphasis on that. Thank you for becoming a crucial part of our international and well connected community!

If you have anything, don't hesitate to contact me.

Yours truly,
ELTP - an Administator of DM Finland

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1471
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa