Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Foorumin säännöt / Forum Rules I_vote_lcapFoorumin säännöt / Forum Rules I_voting_barFoorumin säännöt / Forum Rules I_vote_rcap 
Envy
Foorumin säännöt / Forum Rules I_vote_lcapFoorumin säännöt / Forum Rules I_voting_barFoorumin säännöt / Forum Rules I_vote_rcap 


Foorumin säännöt / Forum Rules

Siirry alas

Foorumin säännöt / Forum Rules Empty Foorumin säännöt / Forum Rules

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 21.08.14 19:37

Duel Masters Finlandin säännöt

||English rules can be found below the Finnish ones||

I Yleistä
Tervetuloa Duel Masters Finlandiin,

Sivuston ylläpitäjät ja valvojat poistavat asiattomat viestit heti ne huomatessaan, mutta on mahdollista etteivät he kerkeä paikalle ensimmäisenä. Ilmoitathan asiattomista viesteistä ja käytöksestä foorumin valvojille tai ylläpidolle.

Tärkeintä on kunnioittaa muita käyttäjiä sekä käyttäytyä asiallisesti. Duel Masters Finland on Duel Masters Finland ry:n ylläpitämä lämminhenkinen keskutelu- ja tiedotuskanava, johon kaikilla näihin sääntöihin sitoutuvilla on oikeus liittyä. Asiatonta käytöstä ei milloinkaan eikä keneltäkään suvaita, ja sellainen johtaa poikkeuksetta porttikieltoon foorumiltamme.

Sivuston kirjoitukset, edes ylläpidon tai valvojien itse kirjoittamat, eivät välttämättä edusta sivustoa ylläpitävän Duel Masters Finland ry:n näkemyksiä.

II Käytösnormit ja täällä kirjoittaminen
Sivustollamme ei suvaita minkään yksilön, ryhmän tai sivuston pilkkaamista tai syrjintää. Kaikki ovat erilaisia joten ole suvaitsevainen. Keskustelu onnistuu varmasti halveksumatta toista osapuolta.

Jos sinulla tulee ongelmia kenen tahansa jäsenemme kanssa, ota yhteyttä ylläpitoon. Yksilöiden väliset erimielisyydet kuuluvat näiden henkilöiden välille, ei julkiseen jakoon.  

Lisäksi täällä on kiellettyä kaikenlainen kiroilu ja ruma kielenkäyttö millä tahansa kiellellä, sekä aatteellisten, puolueellisen tai uskonnollisen sanoman tai viestin levittäminen

Kirjoittaessasi foorumin viestiketjuihin tai niitä luodessasi älä kirjoita merkityksettömiä tai ärsyttäviä viestejä. Tällaisiin lukeutuu:
1) Viestiketjut ja aiheet, jotka eivät tuota järkevää keskustelua tai kommentointi jää edes oletetusti tasolle ”Kuinka hienoa”.
2) Aiheesta ohi kirjoittaminen. Lempikorteista puhuttaessa et voi alkaa puhumaan esimerkiksi pelkästään lempiväristäsi.
3) Ilmiselvä asiaan liittymätön mainostaminen. Jääköön kaiken maailman turhat linkit toisaalle.
4) Oman allekirjoituksen testaaminen.
5) Kaiken maailman foorumipohjaisten pelien, kuten erilaisten sanapelien ja tietovisojen, pelaaminen.
6) ”On se jännä juttu” ja vastaavat kommentit.

Älä osoita ketjua yleisen foorumin puolella vain yhdelle henkilölle tai ryhmälle. Sitä varten on yksityisviestit, sähköposti ja muut yhteydenpitokeinot sekä ryhmille luotu alue.

Älä käytä liialti korostusvärejä tai tekstin muotoilua, äläkä käytä värejä otsikoinnissa. Tämä on ylläpidon ja valvojien erillisoikeus huomion herättämiseen.

Henkilökohtainen allekirjoituksesi ei saa mainostaa tai sisältää mitään, mikä olisi viestiketjuissakin kielletty. Pidä allekirjoitus asiallisena.

III Yhdellä henkilöllä vain yksi käyttäjä
Jokaisen käyttäjäprofiili on ainutkertainen ja sidottu sen luoneeseen henkilöön. Henkilöllä voi olla vain yksi käyttäjä koskaan, eli yhdellä henkilöllä ei koskaan saa olla yli yhtä käyttäjää; Porttikielto annetaan rangaistuksena asiattomasta tai kielletystä käyttäytymisestä, eikä se todellakaan oikeuta uuden käyttäjätilin luomiseen.

Lisäksi koska käyttäjätili on henkilökohtainen sen luoneelle, ei toinen henkilö saa milloinkaan käyttää sitä. Käyttäjätilin myyminen taikka edes jakaminen luotetun henkilön kanssa ei ole milloinkaan hyväksyttyä, ja johtaa porttikieltoon.

Jos kyllästyt käyttäjänimeesi, älä luo uutta käyttäjää, vaan ota yhteyttä ylläpitoon. Et kuitenkaan voi muuttaa käyttäjänimeäsi kuin kerran vuodessa (365 päivää) pois lukien se kerta kun luot käyttäjäsi ensimmäisen kerran.

Jos et seuraa tätä sääntöä, ylimääräisille tileillesi annetaan porttikielto tai ne poistetaan ja alkuperäistä tiliäsi saatetaan rangaista.

IV Ryhmät
Käyttäjämme saavat oikeuden kuulua foorumin sisäiseen ryhmään luettuaan ensin foorumin sivuilta viestiketjun, jossa kerrotaan ryhmien säännöt. Kaikki ryhmille osoitetut viestit kuuluvat foorumin ryhmäalueelle.

V Vaihtaminen
Käyttäjämme voivat käyttää foorumiamme korttien vaihtamiseen, ostamiseen ja myymiseen. Saadakseen vaihto-oikeuden Duel Masters Finlandissa on käyttäjän ensin luettava nämä foorumin säännöt, vaihtosäännöt ja siellä määritelty vaihto-opas.

Ylläpito ja valvojat voivat kumota käyttäjän vaihto-oikeuden milloin tahansa niin halutessaan. Foorumin ylläpito tai valvojat eivät ole vastuussa epäonnistuneista vaihdoista tai kaupoista. Epäselvissä tilanteissa tai halutessasi lisätietoja jostain, ota yhteyttä foorumin ylläpitoon tai valvojiin.

VI Laiton materiaali
Tälle foorumille ei saa lähettää laitonta materiaalia missään muodossa. Tällaiseen lukeutuu:
1) Linkittäminen kopiosuojattua materiaalia jakaviin sivustoihin.
2) Sellaisen materiaalin lähettäminen joka yllyttää laittomaan liiketoimintaan.
3) Kaikenlaisten hakkerointi-, tietomurto- tai avainkoodiaiheiden (keygen) lähetys.
4) Tietokonetta tai sen ohjelmistoa vahingoittavien virusten, koodien tai ohjelmistojen jakaminen.
5) Aikuisviihteen tai muun vastaavan kaikenikäisille soveltumattoman sisällön lähettäminen.
6) Esiintyminen toisena henkilönä tai osana ylläpitoamme tai muuta ryhmää.
7) Minkäänlainen yksityisyyden loukkaus mm. kaikenlainen kokonimien ja pankkitietojen jakaminen.

Jos et ole varma materiaalin laillisuudesta, jätä se lisäämättä. Käyttäjä ottaa täyden vastuun kaikista viesteistään mukaan lukien kaikki niihin sisältyvät linkit.

VII Ylikuormitus
Foorumin kuormitus monilla peräkkäisillä viesteillä, koodeilla tai kuvilla yksin tai muiden kanssa on ehdottomasti kiellettyä ja johtaa porttikieltoon.

VIII Aatteet ja uskomukset
Kaikenlaisen aatteellisen, poliittisen ja uskonnollisen sanoman tai viestin lähettäminen missään muodossa on kiellettyä, ja sellaiset viestit ja aiheet tullaan poistamaan poikkeuksetta. Myöskään allekirjoituksissa ei saa ilmetä tällaista sanomaa.

IX Aiheiden virkistys
Aiheiden ylenpalttinen virkistys pelkän ns. virkistysviestin lähettämällä lisäämättä mitään varsinaista keskusteluun on kiellettyä. Aiheet yleensä huomataan ilman virkistämistäkin, ja jos oikeasti haluat herättää jo hiljentyneestä aiheesta keskustelua, mikset jatkaisi siitä, mihin ketjussa on jääty pelkän virkistysviestin lähettämisen sijaan.

Vaihtoketjujen virkistysaikaväli on vähintään 24 tuntia ja tiheämpi virkistys johtaa ketjun väliaikaiseen lukitsemiseen.

X Loppulause
Kaikki foorumin sääntöjä loukkaava toiminta ja materiaali tullaan estämään, muokkaamaan, poistamaan tai lukitsemaan. Kaikki aiheisiin liittymättömät ketjut ja viestit tullaan poistamaan tai ainakin siirretään oikealle alueelle. Henkilöille, jotka rikkovat näitä sääntöjä, voidaan antaa porttikielto foorumille. Jos viestisi tai käytöksesi todetaan vahingolliseksi, voidaan tilisi, sähköpostiosoitteesi ja IP-osoitteesi kirjautuminen estää tälle foorumille.

Foorumin ylläpito voi muokata näitä sääntöjä koska tahansa tarpeelliseksi katsomalla tavallaan. Rekisteröityessäsi sivulle sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.


PÄIVÄYS: 24.11.2016

Terveisin,
ELTP - DM Finlandin ylläpitäjä


Viimeinen muokkaaja, ELTP pvm 05.03.18 0:56, muokattu 13 kertaa
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Foorumin säännöt / Forum Rules Empty English Rules

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 07.09.14 10:54

The Rules of Duel Masters Finland

I General
Welcome to Duel Masters Finland’s Message Board,

Our administrators and moderators will remove all inappropriate messages as soon as they run across them but it’s possible you find them first. Please report inappropriate messages and behavior ASAP to our moderators or administrators.

The most important rule here in Duel Masters Finland is to respect others and behave appropriately. Duel Masters Finland is administrated by Duel Masters Finland ry, a registered association in Finland, which wants to improve the situation of Duel Masters mainly locally but also globally. Everyone who accepts to follow the rules written here are welcome to join us. Inappropriate behavior is never tolerated from anyone and it will get you banned with no exceptions.

All the writings on Duel Masters Finland – even by our administrators and moderators – don’t necessarily reflect the vision of Duel Masters Finland ry, which administrates this message board.

II Behavior and Writing on DMF
We tolerate no bashing or flaming of any individual, community or even a website. Everyone is different so you must be tolerant. It should cause no problems to communicate with others without despising them.

If you run into problems with any of our members contact the stuff. Disagreements between individuals is not meant to be publicly shared.  

Furthermore, swearing and bad language is prohibited here in any language, and also spreading of ideological, political or religious message of any kind is prohibited.

When posting topics or replies don’t spam the forums. This includes:
1) List threads, or topics that do not generate any meaningful replies like "oh, that's cool!"
2) Posts not relevant to the topic at hand. When the topic is your favorite card, you can’t write about your favorite color only, for example.
3) Blatantly advertising websites. Leave all those useless links elsewhere.
4) Testing your signature.
5) Word Association and other games.
6) ”That’s cool” and similar comments on topics.

Don’t address a specific person or persons. If you want to contact one person, use our private messaging system, email address or other forms of contact.

Don’t over use colors or formatting in your posts and don’t use colors in your headings. This is the right of our administrators and moderators only to draw attention easier.

Signatures should contain nothing that isn’t allowed in our message board. Keep your signature appropriate!

III One person, one user profile
Every user account is unique and tied to the person creating it. A person can have only one account EVER, so that one person can never have over one account here; A ban is given when user acts inappropriately or in a prohibited way and it doesn’t give you the right to create a new user account here.

Furthermore, because a user account is tied to the person creating it, no other person can ever use it. Selling a user account or even sharing it with a trusted person is never accepted and leads to a ban.

If you get bored with your user name, don’t create a new account but contact the stuff. You can’t still change your user account more than once a year (365 days) excluding the time when you create your user account very first time.

If you don’t respect this rule, your extra accounts get banned or even deleted and your original account may get punished.

IV Groups
Our users can belong to a group on the message board here after they have read the rules stating the rules for groups on Duel Masters Finland. Every group specific talk must be posted on the section dedicated to our groups.

V Trading
Users are welcome to use our trading forums to exchange, sell and buy cards. Before a user is eligible to trade, he must first read and understand our vaihtosäännöt and the defined vaihto-opas there.

The administration can reverse user’s eligibility to trade any given time if they see fit. Duel Master Finland’s administrators and moderators aren’t responsible for unsuccessful trades or deals. When facing an unclear situation, contact our stuff.

VI Illegal material
Illegal Material is NOT to be posted on this message board. This includes:
1) links to file sharing sites that ANY distribute copyrighted material.
2) Posting materials soliciting involvement in illegal business schemes.
3) Anything dealing with hacking, cracking, phreaking, and keygens.
4) Providing or linking to software viruses, trojan horses, or any other computer code, files, or programs designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer software or hardware or telecommunications equipment.
5) Sharing adult entertainment or anything that is not suitable for a younger audience.
6) Impersonating another person or entity of our staff, other members, or a company representative.
7) Any violation of private property such as full names or residential address.

If you are unsure if material is legal or not, you shouldn’t post it. A user is fully responsible for his posts here including all the links.

VII Flooding
Flooding, posting repeatedly and rapidly alone or in coordination with other users, in an effort to disrupt the normal functioning of our message board will result in a ban.

VIII Ideologies and Beliefs
All kind of ideological and religious posts in any form is prohibited here, and that kind of posts and topics will be removed with no exception. You shouldn’t include any ideological or religious message in your signature, either.

IX Bumping
A bump is a post whose sole purpose is to "bump" a topic up to the front page. Excessive bumping is not tolerated. It's not fair to others if you keep "bumping" your thread up to the front page without actually anything to the discussion. If you want to arouse discussion you should participate in the discussion instead of just bumping the topic with vacuous posts.

You can bump up your trading thread minimum 24 hours after the last message posted there and bumping up it more will result in a temporal locking of the topic.

X End Sentence
All activity or material violating the rules stated here will be blocked, edited, removed or locked. All irrelevant posts and threads will be removed or at least transferred to a correct section. All persons who violate the rules stated here will most likely get banned temporarily or for good. If your messages or messages are diagnosed mischievous, the log in of your account, e-mail address and IP address be prevented on Duel Masters Finland.

The staff may adjust these rules when they see fit. When you register you commit to respect these rules.


DATE: 25.11.2016

Regards,
ELTP – an Admin of DMF

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa