Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 I_vote_lcapYhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 I_voting_barYhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 I_vote_rcap 
Envy
Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 I_vote_lcapYhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 I_voting_barYhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 I_vote_rcap 


Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015

Siirry alas

Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 Empty Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 14.12.15 17:55

Nyt on sitten vietetty jälleen vähintään yhtä huikea tapahtuma kuin edellinenkin, ellei jopa huikeampikin. Kuusi kahdeksasta osallistujasta saapui perjantaina joko autolla, junalla tai bussilla Jämsään, josta olikin vain puolisen tuntia mökille ja josta loppumatkan taitoimme kahdella eri autolla. Meillä Etelä-Suomesta tulevilla oli hitusen pitempi matka kuin muualta tulevilta, joten saavuimme paikalle "vasta" kolmen tienoilla, kuten aluksi sovimmekin. Mutta koska muut - Tomba, Zach ja Snude - olivat jo yhden aikaan Jämsässä yhteyksien takia ja avain oli isännöitsijän mukaan jo ovessa, niin ussutin heidät jo ruokaostostensa jälkeen mökille, jossa he olivat noin kello 14, kun me JuGin ja Amban kanssa vielä teimme ruokaostoksia paikallisessa sittarissa. Maso ja Timmy saapuivat lauantaina.

Perjantaina mökkiviikonloppumme käynnistyi heti vaihdoilla, ja Tomba ei olisi meitä mattimyöhäisiä mielellään päästänytkään sisään niin huikeiden korttien ollessa tarjolla. Kuitenkin hän tuli avaamaan meille muutoin lukossa olleen oven... Henkilökohtaisena perjantain alkutavoitteenani oli purkaa kortit jonnekin sopivaan paikkaan, josta niitä sitten voisi halutessaan tutkia. Lopulta löysinkin sopivan paikan Amban kanssa jakamastani yöpymishuoneesta olleesta hyllystä. Ainoa miinus tässä oli se, että se oli sänkymme yläpuolella. sinne korttini kuitenkin purin tunnissa-parissa. Tulihan niitä onneksi myös vaihdettua, eivätkä ne jääneet vain turhaksi matkapainoksi. Siitä ilta sitten jatkui pelaillessa - lähinnä TCG:tä, mutta kyllä muutaman OCG-matsinkin siinä Amban kanssa otimme - kauppoja tehdessä - muun muassa Bombazar vaihtoi omistajaa - sekä tietenkin valmisruokia - omalla kohdallani K-menun lihapullia ja Atrian liha-perunasoselaatikkoa - maistellessa.

Perjantaimittelömme venyivät aamuneljään tai aamuviiteen. Porukka oli niin innoissaan, että nukkumisen sijaan he halusivat viimeisen tunnin vain hyrrätä tyhjäkäynnillä mökkimme oleskelutiloissa nukkumisen sijaan. Ainakin Tomba pääsi kerran jo Zachin kanssa jakamaansa makuhuoneeseen asti, mutta palasi kuitenkin vielä tyhjäkäymään muiden kanssa. Jouduin vinkkaamaan nukkumismahdollisuudeta useamman otteeseen ja lopulta näyttämään ihan esimerkkiä ennen kuin jengi rohkaistui ryömimään nukkumiskoloihinsa. Makuuasentoon pääästyäni itselläni ei ollut helppoa ensinäkään saada unta ja toiseksi nukkua yhtenäisesti. Uni onkin heikoille.

Ensimmäisenä meistä oli ylhäällä Zach aamuyhdeksältä ja hieman tämän jälkeen Tomba. Me muut kömmimme ylös makuuasennosta siinä kymmeneltä. Suuntasin välittömästi aamusuihkuun, ja siitä sitten aamupalaa napaan, jonka jälkeen vielä pari peliä tovereiden kanssa. Zach oli ehdottanut perjantaina Jämsän Rossossa porukalla syömistä, joten lähdimme yhden aikoihin matkaan mökiltä kohti keskustaa, jotta olisimme siellä noin puoli kahdelta. Tämä siksi jotta busseilla 13.25 saapuvat Sademasokisti ja Timmysocks voisivat suoraan liittyä seuraamme, minkä he tekivätkin.

Ruoka Rossossa oli erinomaista, minä todella nautin tilaamastani grillilohesta! Yksi parhaimmista koskaan kokemistani, ja tilaan lähes aina niinä harvoina ravintolareissuillani lohta. Haukikin (merihauki lähinnä) kävisi, mutta sitä harvoin on edes tarjolla. Niin aliarvostettu kala! Ainoa meistä joka ainakin myönsi olevansa pettynyt oli Jugi. Hän ei kuulemma tiennyt mitä oli odottanut, mutta tarjoiltu hiukopala sai arvosanakseen 7, mikä ei sekään aivan huono. Ruokaillessa hurahti reilu tunti, josta suuntasimme tällä kertaa ässään lähinnä siksi, että Zach oli kohdannut komplikaatioita olueen liittyen sittarilla asioidessaan. Tämä oli ensimmäinen varsinainen tilaisuus vastasaapuneille täydentää mökkiruokavarantonsa ja meille ostaa lamppu aamulla palaneen tilalle - Kiitos Timmy! Tästä suuntasimme mökille kahdella eri autokuljetuksella, ja minä operoin taas jälkimmäisessä lamppuineni.

Mökille päästyämme aloimme valmistautumaan jo pitkään kohuttuun turnaukseen. En ollut tehnyt meille vielä ottelujärjestyspohjaa kahdeksallee henkilölle, joten jouduin pähkäilemään sen kanssa vielä kun muut lämmittelivät turnausta varten. Lopulta älysin käyttää hakukonetta hyväkseni ja löysinkin erinomaisen kikan (Round-robin tournament) hyväksikäytettäväksemme - onneksi meitä viisaammat jakavat tietonsa myös avoimesti - ja jonka avulla sain luotua meille ottelujärjestyksen pelaajakunnallemme. Pikaisten sääntökertausten - ei Bajulaa tai Bombazaria - ja turnauksen luonteen - kaikki pelasivat kaikkia vastaan kerran paras kolmesta pelin, ja kaksi parasta kulta- (paras viidestä) ja kolmanneksi sekä neljänneksi paras etenevät pronssipeliin (paras kolmesta) - katsastamisen jälkeen olimme valmiina arpomaan ottelijanumerot kaikille osaanottajille, joiden pohjalta heidän ottelujärjestyksensä määräytyi juuri määrittelemämme pohjan perusteella. Pienoisen pakkaongelman takia pääsin aloittamaan hieman muiden jälkeen, mutta se ei haitannut liialti menoa (tosin Tomba ja minä olimme reilusti viimeiset henkilöt pelaamassa..); kolmen erän ottelumme kesti lähes tunnin. Yllätyksekseni ottelujärjestyksemme toimi ongelmitta! Viisi tuntia - noin kello 17-22 - pelattuamme ja pieniä vessa- ja ruokataukoja viettettyämme olimme saaneet peluutettua jokaisen pelaajan toisiaan vastaan, mikä siis tarkoitti seitsemän kahden-kolmen erän peliä jokaiselle. Oma pakkani oli sen verran hämmentävä, että olin lähes tulkoon aina pelistä toiseen siirryttäessä toinen ankkuripelaajista, jota täytyi odottaa, mikä tiesi sitä, etten päätynyt odottamaan ja huilaamaan pelieni välissä. Tombazaar ja AmbaZar päätyivät kulta- ja minä sekä Snude pronssipeliin.

Ennen pronssi- ja kultapeliä pidimme useamman tunnin syömis- ja saunomistauon. Siinä oli myös hyvä tilaisuus jatkaa muiden kanssa pelaamista ja vaihtamista. Turnauspelien alkuosan viisituntinen kului hujauksessa, ja olikin mukava huomata, että tuo väliaika ennen finaaleja tuntui riittoisalta. Pelasin vielä muutaman OCG-pelin Amban kanssa, ja saimme useamman pelaajan seuraavan tiivistunnelmaisia pelejä välillämme. OCG on kyllä jalo laji! Niin erilaista kuin TCG, mutta kuitenkin niin samanlaista! Molemmissa on etunsa, joten pelaankin mieluusti molempia! Näiden pelien jälkeen potkaisimme Snuden kanssa käyntiin pronssipelin noin puoli kolmelta. Snudella oli käytössään kohuttu Nariel-Death Puppet -pakka, joka oli todella taidokkaasti suunniteltu. Minulla puolestaan oli käytössäni jo iäisyyden päässä muhinut ja vain hieman ennen turnausta viimeiset muokkauksensa saanut vedellä maustettu Jack Viper -pakka (se olisi kyllä kaivannut sitä Miraculous Plague'iä jo aikaisemmin, mutta muokkasin tämän heti turnauksen jälkeen kahtena kappaleena pakkaan Azaghastin ja yhden Megarian tilalle). Pääsin ensimmäisessä pelissä klämppäämään (käytin Cranium Clampin) Snuden ja jatkamaan siitä mukavasti Marinomancerilla, mikä loi hyvän pohjan jykevän puolustuksen luomiselle ja pelin häirinnällä pitkittämiselle ja lopulta loppuiskun tekemiselle. Toinen erä ei ollut juurikaan erilainen, mutta yhden Clampin sijaan minua oli siunattu kahdella, jotka käytin molemmat ja jälleen jatkoin Marinomancereilla peliä. Toki kumpikaan peleistä ei ollut näin yksinkertainen, mutta alun onnenkantamoiseni edistivät lopputulosta, ja päädyin voittamaan pelin 2-0; turnauksen alkuosan pelini Snudea vastaan hävisin 2-1. Duel Masters on arvaamatonta!

Kultaottelu käynnistyi lähes välittömästi tämän jälkeen kolmen aikaan, ja niin ikävää kuin se onkin, ei minulla ole juurikaan kerrottavaa näistä peleistä muuta kuin että tiukkaa vääntöä oli! Sen verran paljon niissä tapahtui ja niskan päällä oleva vaihtui yhden erän aikana useamman kerran. Kultaottelu oli täyden viiden erän mittainen, ja viimeinenkin erä meni todella täpärälle! Jos viimeinen Tomban Emerallilla vaihtama kilpi olisi Holy Awe, niin hän voittaisi pelin, mutta jos ei, niin Amba voittaisi. Amba mietti vielä sitä vaihtoehtoa, että voisi tuhota yhden Tomban olennoista ja viimeisen kilven sekä luottaa kilpensä olevan kilpilaukaisin, joka mahdollisesti antaisi lisäaikaa loppuiskun tekemiselle. Tomba istui rauhallisena vastustajansa edessä kun tämä pohti vaihtoehtojaan. Lopulta Amba hyökkäsi, ja eihän siellä kilvessä loppujen lopuksi ollutkaan Holy Awea vaan Surfer, ja Amba pääsi tekemään loppuiskun. Tomban pokka piti hyvin paineiden alla, ja sai melkein Amban tekemään väärän valinnan. Loppujen lopuksi turnauksen voitti siis Ambazar ja toiselle sijalle pääsi Tombazaar. Kolmantena minä ja neljäntenä Snude. Viidentenä oli Zach Hartigan, kuudentena Timmysocks ja seitsemännen sijan jakoivat JuGi ja Sademasokisti. Laitan alle vielä skannaukset (Jessus minkä kokoisia!!) turnauksen aikaisesta dokumentointipaperistamme. Siinä on tiedot sekä pelaajanumeroiden arpomisesta, ottelujärjestyksestä että lopullisista sijoituksista. JuGi lupasi lisätä kuvat tapahtuman ajalta ainakin suljettuun Facebook-ryhmäämme

Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 Dokumentti_A_zpsi6k5fxmg

Yhteenveto DMF:n mökkiviikonlopusta 11.-13.12.2015 Dokumentti_B-rajattu_zpslyfmjrvw

Turnauksen voittaja (Ambazar) sai valita ylimääräisistä kiiltävistäni ja promoistani mitkä tahansa kaksi korttia sekä 30e hyvitystä korttiostoista kauttani. Toiseksi tullut (Tombazaar) sai 20e hyvitystä ja valita yhden kortin ylimääräisistä korteistan. Kolmas pelaaja ei saanut muuta kuin erittäin hyvän mielen, koska se olin minä itse, mutta neljäs pelaaja (Snude) sai 10e hyvitystä kauttani tehtävistä ostoista. Kaikki loput osallistujat (JuGi, Sademasokisti, Timmysocks, Zach Hartigan) saivat 5e jokainen hyvitystä kauttani tehtävistä ostoista. Maso vaati, että Innocentit olisivat hänelle jo tarpeeksi, mutta olisi hienoa jos hän kuitenkin käyttäisi palkintohyvityksensä, sillä ei se huonoon paikkaan olisi menossa. Pienehkölläkin summalla on varmasti motivoiva vaikutus!

Sunnuntaiaamuna Zach ja Tomba olivat jälleen ensimmäisinä ylhäällä yhdeksästä ja me muut rutiininomaisesti kymmenestä. Aamutoimenpiteiden jälkeen ehdin pelata Zachin pyynnöstä pelata vielä muutaman pelin Cruel Naga -pakallani, jotta hän saisi vihiä sille, miten rakentaa omansa. Tämän jälkeen siirryin takaisin pakkaamaan, mikä veikin reilut pari tuntia kaiken kaikkiaan. Aamulla tehtiin pelaamisen lisäksi vielä vaihtoja ja tietenkin loppusiivous. Heitimme Jugin ja Amban kanssa Snuden ja Masokistin asemilleen ja suuntasimme kohti Otaniemeä. Timmy, Tomba ja Zach lähtivät mökiltä meidän jälkeemme yhtä kyytiä kohti pohjoista.
Seuraava tapaamisemme on mitä todennäköisimmin joko Tampereen tai Varkauden pääkirjastolla teidän halukkuudestanne riippuen. Muitakin paikkoja saa jo ehdottaa, mutta avaan keskustelua hieman myöhemmin. Toki esimerkiksi moderaattorimmekin voivat asian hoitaa halutessaan. Tentti pukkaa päälle.

Suurkiitos kaikille mukaan päässeille! Muistakaa käyttää hyvityksenne (;


Loppuun vielä tahdon ilmaista osanottoni koko DM Finlandin nimissä edesmenneen isäsi puolesta Ilkka ja toivon että hautajaiset sujuivat rauhaisasti. Hienoa että pääsit kuin pääsitkin paikalle.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa