Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 11.12.18 20:30

» Jynkkiksen Kortit ja Boosterit
kirjoittaja Jynkkymasiina69 20.11.18 15:08

» Raportteja pienistä paikallistapahtumista
kirjoittaja Zach Hartigan 07.10.18 18:35

» kortteja myynnissä
kirjoittaja jonixsu93 06.09.18 12:51

» Hervanta-formaatti - uusia mahdollisuuksia
kirjoittaja Jynkkymasiina69 03.09.18 18:16

» Kiiltokortteja myynnissä
kirjoittaja Tazio95 30.08.18 16:40

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
 


Ylläpitäjän kommentti

Siirry alas

Ylläpitäjän kommentti

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 27.08.14 17:17

Tervetuloa Duel Masters Finlandiin,

Haluaisin sanoa vielä lyhyesti muutaman sanasen foorumista ja kaikista sen säännöistä.

Tarkoituksena on luoda lämminhenkinen ja suvaitsevainen suomalainen DM-yhteisö, ja siksi on oltava tietyt pelisäännöt. Maalaisjärjen käytöllä pärjää jo pitkälle, ja porttikieltoa ei aivan heti käytetä rangaistuskeinona. Asiattomasti kirjoittava ja käyttäytyvä henkilö voi kuitenkin olla varma siitä, että ei ole enää tervetullut yhteisöömme, vaikka tämä tarkoittasikin käyttäjämäärän osittaista putoamista: tärkeintä on keskustelun laatu. Olkaa siis suvaitsevaisia ja asiallisia toisianne ja myös itseänne kohtaan.

Sitten muutama sana kirjoittamisesta ja tehosteiden käytöstä. Älä käytä otsikoinnissa minkäänlaisia tehosteita, kuten värejä tai isoja kirjaimia, ellei sinulla ole erityislupaa. Tällöinkin ainoastaan nostoissa käytetään sinistä pohjaa ja tärkeissä vihreää pohjaa. Tämä siksi, että näin tärkeämmät teksit erottuvat paremmin muiden joukosta. Lisäksi pyri käyttämään tekstissäkin tehosteita vain tarvittaessa tai tuodaksesi tekstisi pääkohtia paremmin esille. Turha ja villi tehosteiden käyttö saa lukijoiden pään vain pyörälle ja mahdollisesti jopa kipeäksi. Käytä siis tehosteita harkiten. Muutoin foorumin valvojat tai ylläpitäjät joutuvat korjaaman tekstiäsi tai antamaan jopa varoituksen.

Lopuksi vielä vaihtamisesta. Pääsääntöisesti käyttäjä, jolla on vähemmän positiivisia palautepisteitä lähettää kortit ensin, ellei toisin sovita tai mainita. Lisäksi jos molemmilla käyttäjillä on kymmenen tai enemmän palautepistettä, käyttäjä, jolla on enemmän negatiivisia ja/tai neutraaleja palautepisteitä, lähettää ensin. Jos pistemäärät näissä molemmilla samat, tapahtuu lähetys samanaikaisesti. Osoitteiden vaihdon jälkeen, johon myös maksutietojen antaminen lasketaan, vaihdosta tai myynnistä ei voi enää perua oikeuttamatta toista osapuolta välittömään negatiiviseen palautteeseen.

Foorumi on vielä nuori, joten osa säännöistä todennäköisesti vielä muuttuu suuntaan tai toiseen. Emme halua tukahduttaa käyttäjiämme, vaan luoda lämminhenkisen ja turvallisen yhteisön.

Kiitoksia lukemisesta ja vielä kerran lämpimästi tervetuloa,
ELTP - DM Finlandin ylläpitäjä

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1473
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa