Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Lempikorttisi englanninkielisistä I_vote_lcapLempikorttisi englanninkielisistä I_voting_barLempikorttisi englanninkielisistä I_vote_rcap 
Envy
Lempikorttisi englanninkielisistä I_vote_lcapLempikorttisi englanninkielisistä I_voting_barLempikorttisi englanninkielisistä I_vote_rcap 


Lempikorttisi englanninkielisistä

Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 06.09.14 22:44

Kerro mikä on englanninkielisistä lempikorttisi ja miksi. Ei tarvitse pitkää tarinaa kirjoittaa, mutta edes jotain. On ilo päästä lukemaan toisten tekstejä. Itse lähestyn perusteluita henkilökohtaisista syistä enkä niinkään pelillisistä syistä, mutta lähestymistapa on vapaa.

Itselläni lempikortteja englanninkielisissä on monia, mutta yksi muistuu kirkkaimmin mieleeni. Halusin kovasti saada erään superharvinaisen, joten kaverini kanssa päätimme käydä ostamassa muutaman lisäpakkauksen läheisestä S-marketista ennen elokuviin menoa.

Kaupassa ei sitten ollut kuin vain yksi lisäpakkaus haluttua sarjaa, mutta ostin sen todella epäluuloisena. Kaupasta suuntasimme elokuvateatterin (Kino Olympia) eteen, jonka edessä olevalla penkillä avasin pakkauksen. Ensin paljastui palapelikortti, jossa oli tuon kyseisen olennon osa. Ei näyttänyt lupaavalle. Ennen varsinaisten korttien paljastamista siirsin sen kortin, joka yleensä oli kiiltävä jos oli, pinosta alimmaiseksi tottuneeseen tapaan. Yhdeksästä ensimmäisestä ei paljastunut oikeastaan mitään erityistä. Oli aika kääntää viimeinen kortti, ja kuinka ollakaan se ei ollut mikään tavallinen kortti: löysin itseni tuijottamasta Petrova, Channeler of Sunsia! En ollut uskoa silmiäni, ja kesti tovin tajuta että Petrova todella oli paljastunut kaupan viimeisestä pakkauksesta, jonka palapelikortissa Petrovan osakin oli. Petrova sai kunnian liittyä matkaamme elokuviin. Jännitti todella että sille kävisi jotain. Tuosta asti olen voinut luottaa Petrovan olevan rinnallani.

Vaikka olen tuota iltaa valaisseesta Petrovasta jo luopunut enkä edes muista tuona iltana katsomamme elokuvan nimeä, niin silti pidän yhä edelleen tuota taianomaista hetkeä todisteena uskomattomasta sattumasta, mihin me saamme aina välillä ilon törmätä.

Olen kirjoittanut tarinan hieman ylivieden, mutta kertomani yksityiskohdat ovat tosia. Nyt on sinun vuorosi jakaa taustatiedot englanninkielisen lempikorttisi takana.


Viimeinen muokkaaja, ELTP pvm 26.11.16 15:54, muokattu 3 kertaa

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 07.09.14 0:18

Englannin kielisissä TCG korteissa minulla on kaksi suosikkia yli muiden. Ne ovat tottakai Alcadeias, Lord of Spirits ja Ballom, Master of Death.

Tässä on vastakkain kaksi korttia jotka ovat täysin eri maailmoista. Aivan niinkuin hyvä ja paha olisi istutettu vastakkain pelipöytään. Molempia on aivan mahtava käyttää peli tilanteessa ja joskus näkee kortit myöskin käytössä samassa pakassa. Tämä taktiikka on todella vaikea toteuttaa, mutta onnistuessaan niiden ohittaminen lähes mahdotonta.

Alcadeiaksen sain hankittua melko nopeasti pienenä poikana, mutta Ballomia olen odottanut tähän päivään ja odotan edelleen... Mutta onneksi asiaan on tulossa muutos! Wink

Kyseisen Alcadeiaksen sain muistaakseni ostettua viidellä eurolla luokkakaveriltani. Tuohon viiteen euroon taisin saada seitsemän muutakin kiiltokorttia. Korttien keräily arvoista ei ollut silloin mitään tietoa ja hyvä niin.
Toinen Alcadeias löytyy nyt myös ja se tuli ostettua tästä aivan läheltä. Halpaan hintaan irtosi yhdessä monen muun kiiltarin kanssa.

Ballomit ovat taasen matkalla allekirjoittaneen kokoelmiin japanista saakka. Englanninkielistä versiota ei tähän hätään löytynyt, mutta eipä se haittaa kun tietää mitä kortti tekee ja kuva on sama!

Se kuinka tykkään käyttää näitä kortteja pelissä:

Ballom, Master of Death on melko hyvä käyttää pakan Main Bossina. Paljonhan se manaa vaatii, mutta helposti saa kutsuttua nopeampaa kun käyttää D/N pakkaa. Luonto korteilla saa nopeasti muutamaan vuoroon paljon manaa käyttöön ja on ovelaa houkutella vastustajaa kutsumaan omia Main Boss:ejaan kentälle. Sitten iskee salaman nopeasti. Turvaa oman pelinsä pimeys blockereilla jotka omaavat käytännöllisen Slayer ominaisuuden. Näillä pystyy pitkittämään peliä suht pitkiäkin jaksoja mikäli vastustajan pakka tähän muuriin pysähtyy. Trox, General of Destructionia on hyvä käyttää Ballomin Bait:ina sillä kahteen vuoroon saa tyhjennettyä vastustajan käsikortteja, että siivottua taistelualueen. Täytyy myös muistaa, että monet käyttävät pimeyttä omissa pakoissaan ja täten Ballom on melko vaikuttamaton. Siksi pakka on hyvä kyllästää useilla tuhoa aiheuttavilla loitsuilla.

Alcadeias on taasen helppo ja halpa käyttää. Toimii mielestäni parhaiten MONO-Light pakassa taikka L/W:ssä. Jos kyseessä tuo valo/vesi pakka niin muistaa rakentaa taktiikan veden kohdalla siten ettei luota loitsuihin joilla palauttaa vastustajan olennot käteen. Luottaa olentoihin ja jättää loistuilut valolle. TAP toimii loistavasti sillä valossa useita halpoja voimakkaita Evolutioneita joilla lahdata vastustajan puolustus ennen varsinaista iskua. Alcadeias vaikeuttaa mukavasti lähes kaikkien vastustajien peliä!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Lempikorttisi englanninkielisistä Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 07.09.14 0:43

Loistavaa syväanalyysiä. Alcadeias ja Ballom ovat molemmat hohdokkaita kortteja siinä mihin ne on luotu.

Minusta on eritoten jännittävää asettaa Alcadeias ja Ballom pakka vastakkain. Alcadeiaksen saa kutsuttua nopeammin, mutta vastustajalla on mahdollisesti Ballom kädessä, joten voi olla syytä pitkittää Alcadeiaksen kutsumista. Alcadeias on taasen voimakkaampi, mikä voi jossain määrin rajoittaa hyökkäämistä Ballomilla.

Minulla on sekä Ballom- että Alcadeias-pakat molemmat vielä rakenteilla, mutta enköhän ne vielä joku päivä valmiiksi saa.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Tombazaar lähetetty 07.09.14 1:41

Oma lempikorttini on ja tulee mitä todennäköisimmin aina olemaan Super Necrodragon Abzo Dolba. Pelkästään jo tuon uskomattoman ylitseampuvan, mutta niin herkullisen nimensä puolesta.

Tarinakin löytyy kyseiseen korttiin liittyen. Muistan pyöräilleeni läheiseen Siwaan josta noita kortteja tuli normaalistikin ostettua. Ostin DM-08 boosterin ja perinteiseen tapaani avasin sen heti kun kaupasta vain pihalle pääsin. Eipä sieltä tietenkään mitään nimeltämainitsemisen arvoista tullut, mutta sitten huomasin jotain outoa, kyseisessä boosterissa oli vain 9 korttia + palapeli kortti.

No tämän huomattuani marssin takaisin kassaneidin luokse ja tein asiasta valituksen. Myyjä laski kortit ja totesi että tosiaankin yksi kortti puuttuu. Myyjä kävi hakemassa toisen DM-08 boosterin hyllystä ja avasi sen varmistaakseen että äskeinen puutteellinen boosteri oli vain yksittäistapaus. Katsoin siinä vieressä kun myyjä selasi noita kortteja varmistaaksen niiden lukumäärän ja sitten se tapahtui. Näin jonkin kiiltävän pimeys kortin vilahtavan myyjän kädessä. En tosin voinut olla vielä täysin varma näkemästäni, koska en nähnyt kortteja tarpeeksi selvästi.

Myyjä sai laskettua kortit ja totesi että tässä kyseisessä boosterissa on kaikki 10 korttia niin kuin pitääkin, joten aikaisemmin saamani boosteri oli todennäköisesti vain yksittäistapaus, ja että saisin valita uuden boosterin sen tilalle. Sen sijaan että olisin lähtenyt hakemaan hyllystä uutta boosteria, kysyin myyjältä että olisinko mahdollisesti voinut saada juuri hänen äskettäin avaamansa boosterin. Myyjä totesi että ilman muuta jos vain sen kelpuutan.

Kävelin kaupasta pihalle lähes hengitystä pidättäen ja rupesin hitaasti selaamaan kortteja. Olin nähnyt oikein. Siinä se oli, uutuuttaan kesäisen aamupäivän auringonsäteissä kiiltelevä Super Necrodragon Abzo Dolba. Tästä kaikesta tapahtuneesta hämmentyneenä lähdin pyöräilemaan takaisin kotiin. Vasta kotiin päästyäni aloin ymmärtämään mitä juuri oli tapahtunut ja voin vannoa että niin leveää hymyä ei ole nähty edes elokuvissa.

Kyseinen kortti on vieläkin hallussani ja se on säilynyt kauniissa NM kunnossa koska en uskaltanut sillä nuorempana pelata peläten sen kärsivän kortteja sekoittaessa. Mainittakoon myös että kyseessä oli ensimmäinen koskaan livenä näkemäni tripla murtaja.
Tombazaar
Tombazaar
Maailmanlopun Selviytyjä
Maailmanlopun Selviytyjä

Viestejä / Messages : 280
Palautepisteet / Feedback Points : 24/24
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014
Paikkakunta / Location : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 07.09.14 2:14

Abzo Dolba, se on luultavasti myös pitkäaikaisen harrastusystäväni lempikortti, yksi niistä tai ainakin lähellä huippua. Ehkä hänkin vielä jakaa tarinansa lempikorttinsa takaa.

Mielenkiintoista että kohdallesi sattui virhepakkaus, ja että myyjä suostui korvaamaan kyseisen pakkauksen uudella, kaiken lisäksi Abzo Dolban sisältävällä, pakkauksella.

Näissä kohtaamisissa usein on jotain tavanomaisesta poikkeavaa (;

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 07.09.14 11:16

Hieman poikkean aiheesta, mutta kommentoin tuota vajaata boosteria. Allekirjoittaneelle on käynyt samalla tavalla. Pakkauksessa oli vain yhdeksän korttia ja palapelin pala. En jäänyt sen enempää harmittelemaan kun nipusta ilmestyi Super Terradragon Bailas Gale.

Toinen tapauksista oli seuraavanlainen: Ostin korttipussin ja avasin sen. Kaikki kymmenen olivat mukana, mutta niissä oli kaksi samaa Hustle Berrya. Sysi***** kortti, mutta tuolla ne ovat kokoelmassa Very Happy

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Lempikorttisi englanninkielisistä Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Outsophisticated lähetetty 07.09.14 19:28

Pakko vastata itsekin tähän että Abzo Dolba, vaikkei Alcadeiaskaan paljoa perässä tule. Ballomia en omista, vielä ainakaan.Lisäksi (koska tykkään ajatella outside of the box) Crystal Lancer, sillä tuli voitettua lukuisia matseja kaverin kanssa pelatessa. Ei mikään maailmojen kaataja, mutta hauska kortti siitäkin huolimatta, etenkin jos niitä on se neljä Wink
Outsophisticated
Outsophisticated
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 15
Palautepisteet / Feedback Points : 2/2
Liittynyt / Join Date : 07.09.2014
Paikkakunta / Location : Lieksa

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 07.09.14 19:35

@Zach Hartigan
Kaipa noita vajaita lisäpakkauksia on oletettua enemmän liikkeellä, ja ehkä en ole vain huomannut tai sitten en enää muista avanneeni vajaita pakkauksia.

@Outsophisticated
On mielenkiintoista kuinka moni onkaan tykästynyt juuri Abzo Dolbaan, kun miettii, että esimerkiksi samansarjaista Bajulaa taidetaan käyttää hitusen enemmän TCG:ssäkin OCG:sta puhumattakaan.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Perajorma lähetetty 07.09.14 21:37

Melnia, the Aqua Shadow.
Mielestäni yksi parhaimmista, ellei paras kortti enkunkielisistä. Toki riippuu hyvin paljon siitä, millaisista pakoista tykkää.
Halpa mana cost + hyvät multivärit monella eri käyttötarkoitukella esim:
- Kehitysmateriaali (Crystal Lancer tms.)
- Kilpien tuhoaja
- Halpa versio Terror Pitistä


Hyvänä kakkosena tulee Crystal Paladin.
Ei pelillisesti top kortteja, mutta nätin ulkonäkönsä lisäksi tyylikäs lopetuskortti Cool

**Mainos**
Mikäli joltain löytyy kyseisiä kortteja, voin ostaa/vaihtaa. Tarjoan hyvin! Wink
Perajorma
Perajorma
Valontuoja
Valontuoja

Viestejä / Messages : 85
Palautepisteet / Feedback Points : 7/7
Liittynyt / Join Date : 07.09.2014

http://www.94.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 07.09.14 23:26

Olen lisäämässä kommenttia melkein (vain melkein) joka väliin, mutta sehän on kai ylläpidon tehtävä ainakin näin aluksi, kunnes keskustelu sujuvoituu. No ei tämä varmaan silloinkaan lopu ;P

Melnia ja Crystal Lancer molemmat erinomaisia valintoja lempikorteiksi. Melniasta pidän juuri halvan hinnan ja hyvien kehitysrotujen vuoksi: päälle käy niin Crystal Lancer kuin Zero Nemesis. Lisäetuna blokkaamattomuus ja surmauskyky timmissä paketissa tarjoiltuna.

P.S. Minulta löytyy paljon etenkin Crystal Lancereita, joten katso vaihtarini tai laita yksityisviestiä.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 15.09.14 20:04

Tuntuu tuo Soulswap olevan monilla hyvin suosittu kortti. Missä hintaluokassa kyseinen loitsu sitten liikkuu? TCG versiona tottakai kun englanninkielisten osiossa ollaan.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Lempikorttisi englanninkielisistä Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 15.09.14 22:08

Soulswapin tehoa ei voi kiistää. Hieman sivuaa ehkä aiheesta, mutta eipä mitään. Soulswapin arvoa vaikea sanoa, mutta riippuen ajankohdasta, myyjästä sekä kunnosta, sanoisin englanninkielisen version hintapyytöjen olevan siinä 8-30e kappaleelta karkeasti arvioituna. On toki eri asia mitä ostajat ovat valmiita maksamaan.

Japaninkielisenä neljä kappaletta kuluineen sellaiset 10-22e. Sivuhuomiona se, että TCG-turnauksissa meidän kannattaa salia japaninkieliset versiot TCG-korteista, sillä tärkeintähän pakanrakennuksessa on juurikin tuo pakanrakentaminen suht edullisesti - ainakin minun mielestäni. Mutta tästä lisää Suomiturnauksen keskustelualueella.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja NoLifeKing lähetetty 24.09.14 13:14

Täällä on jo käyty keskutelua useasta upeasta kortista, ja itse aijon ylistää jo aiemmin mainittua Alcadeias, Lord of Spirits korttia. tässä saatte kuulla miksi: Aikoinaan kun aloitin harrastusta Kokujo's Darkness Deckistä rakentamaan, pelasin pitkään ja menestyksekkäästi aloitus pakan mallinmukaista parasite wormien ympärillä pyörivää mono-darkness pakkaa. Niin voitokasta oli meno noina aikoina että sain jopa omia opetus lapsia kanssa harrastajista nuoremmassa ikäluokassa, heille olin itse pimeyden herra. Kunnes pidemmän ajan jälkeen lähes kaikki peli piirissäni pelasivat itsekkin puhtaasti pimeys pakkaa tai pimeys + toinen sivilisaatio yhdessä. Aloin etsimään uudenlaista näkemystä harrastuksen suhteen, ja näin kohtalo oli jälleen kanssani yhtä mieltä ja se totuuden hetki saapui kuin valo pimeän tunnelin päässä.

Tavanomaisesti paikallisesta fantasia pelit kaupasta kävin ostamassa sen kuukauden boosteri parin ja sieltä se valo tunnelin päässä paljastui, itse Henkien Herra Tuli asettumaan keskipisteeksi uuteen valo pakkaani. Henkien Herran kanssa tuli käytyä läpi lukemattomia sotia lohikäärmeitä vastaan. Mono-light pakan pelaamisesta olen nauttinut eniten koko DM harrastus urani ajan enkä usko että se tulee muuttumaan. Harrastukseen palattuani vuosien jälkeenkin, asetelmat taistelu kentällä ovat samat kuin muinaisina aikoina ja ikuinen arkki vihollisemme Super Necrodragon Abzo Dolba ja Fire/Darkness pakat uhkaavat jälleen, aivan kuten ennenmuinoin. Mutta Uskon siihen että Henkien Herra johtaa minut jälleen voittoon Holy Awe:n pilkistäessä pilvien takaa.
NoLifeKing
NoLifeKing
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 6
Liittynyt / Join Date : 15.09.2014
Ikä / Age : 27
Paikkakunta / Location : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 24.09.14 15:12

Alcadeias on kyllä erinomainen kortti, ja Ballom sen ainoita heikkouksia (tai ainakin voittokulun estäjiä). Monovalo-Angel Command -Guardian-pakka toimii varmasti TCG:ssä hyvin, joka jumittunut pelillisesti aivan alkumetreille OCG:hen nähden. OCG:ssa Alcadeiaksen sijaan käytetään usein myös turnauksissa Alphadiosta. Puhun paljon OCG:sta koska sen ympärillä harrastukseni varsinaisesti pyörinyt viimeiset 6-7 vuotta.

Kohtalo toimii tärkeänä tekijänä tosielämän pakkoja kasatessa. Olin vielä pieni tekijä TCG:n valta-aikaan, mutta nykyään alkaa minulla olla koossa ihan kohtuullisia TCG-pakkoja.

Olkoon henkien Herra kanssasi.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja awenna lähetetty 19.05.15 2:39

Ehdottomasti Crystal Lancer. Liquid People -pohjaiset Water Hybrid-pakat on olleet iät kaiket se oma juttu. Lancerin set-up on välillä vaikeaa, mutta sen saaminen kentälle ratkaisee yleensä aina vähintään yhden ongelman, joskus kaikki. Lisäbonuksenä vaikuttaa siltä, että Lancer yllättää useimmat pelaajat housut kintuissa
awenna
awenna
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 39
Palautepisteet / Feedback Points : 1/1
Liittynyt / Join Date : 19.05.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 20.05.15 18:08

En sanoisi Lancerin vaativan kovinkaan kummoisia valmisteluita, etenkin kun on olemass monia huippuja vesikansan olentoja (Hulcus, Tajimal, Surfer, Skydiver ...). Pimeys-vesi-Ghost-Liquid People -pakka ei ole hullumpi Melnialla, Zero Nemesiksellä ja Lancerilla varustettuna (;

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Fansarin lähetetty 08.12.16 14:47

Ei voi mitenkään nimetä vain yhtä.

Joskus ala-asteella kuulin kavereideni puhuvan loitsusta nimeltä Invincible Unity. Kukaan heistä ei omistanut kyseistä korttia, mutta heidän keskuudessaan sillä oli voittamattoman legendan maine. Ei kulunut edes viikkoa. Olin äitini kanssa junassa Tampereelta Helsinkiin ja availin samalla asemalta ostamaani Stomp-A-Trons-boosteria, ja kukas se siellä kimalteli. Hehee. Kyllä sitä sitten kelpasi esitellä seuraavalla viikolla. Nykyäänkin arvostan tätä korttia todella paljon. Kolmentoista manan karu realiteetti on kyllä osaltaan himmentänyt sen loistoa, mutta mikäs sivilisaatio se olikaan sullottu täyteen mana accelia? Wink Eikä siitä mihinkään pääse että Unityn artworkki on vaan upea.

Alcadeias on ollut yksi minunkin suosikeistani aina siitä asti kun se paljastui ensimmäisestä ostamastani Shadowclash-paketista loksauttaen samalla pienen pojan leuat sijoiltaan. Sen jälkeen tungin sen sitten joka pa(i)kkaan, vaikka en tuolloin edes omistanut sille yhtään kehitysmateriaalia. XD Se oli puhtaasti statussymboli. Nyt kymmenisen vuotta myöhemmin se taitaa edelleen olla korkeimman lähtövoiman omaava korttini.

Pidän kovasti myös Pangaea's Songista, Gigaslugista ja Frei Vizier of Airista. Näitä en osaa perustella.
avatar
Fansarin
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 24
Liittynyt / Join Date : 06.10.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 08.12.16 17:30

Unityä käytetään vähän hauskuttelun vuoksi yhtenä monissa mono-luontopakoissa. On mahtanut olla hyvä fiilis kun repäisee boosterista paljon hehkutetun kortin, vaikka se nyt onkin osoittautunut melko tarpeettomaksi.

Alcadeiaksen lisäksi TCG:ssä on 6 olentoa joiden voima on yli 12000 ja sitten tietenkin on Abzo Dolba, josta helposti tulee yli 11-tonninen.

Syy miksi joistakin kortista pitää saattaa olla vahvasti liittynyt johonkin menneisyyden tapahtumaan tai mieltymykseen, jota ei enää edes muistakaan.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja irou95 lähetetty 27.02.17 23:47

Oma lempikorttini taidon perusteella on gigaclaws. pelkästään sen näkeminen pöydällä nostattaa karvat pystyyn. Jos se pääsee läpi niin peli on menetetty. artti on myös hieno. Mutta lempikorttini on lu gila. aikana jolloin jokaisen pakka perustui isoihin mörköihin ja varsinkin evoluutioihin niin. ladia bale ja lu gila pitivät kortit aloillaan. käytin myös toel vizier of hopea niin lu gilan taito ei haittaa ladia balea Very Happy
avatar
irou95
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 25
Liittynyt / Join Date : 03.08.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 28.02.17 15:59

Gigaclaws on teoriassa tehokkaampi kuin käytännössä, sillä se vaati (onneksi) varsin hyvän alustuksen. Lu Gila ei heti muistunut mieleen, mutta DM Wiki oli apuna. Kyllähän se ihan kelvollinen kortti on.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Melmo lähetetty 02.05.17 21:47

Oma lempikorttini on ehkä Shuka, Duke of Amnesia. Kortti ei nyt kyvyltään ihmeellinen ole mutta se artwork oli jo lapsena jotain niin kaunista ja ihmeellistä.

Muistan skidinä kuolanneeni pitkään Dispruptive Forces lisäpakkaa jonka kannessa Shuka komeili. Eräänä päivänä sain kyseisen pakan lahjaksi ja voi että kun poikaa hymyilytti kun sai hienon kiiltokortin. Shukaa kelpasi esitellä kavereille. Nykypäivänäkin vielä tulee ihasteltua sitä artworkiä.

Muita lempikortteja ovat Zagaan, Knight of Darkness koska ekasta boosterista saatu eka kiiltokortti ja sitten myös Skarlett Skyterror kyvyllisesti sekä artworkin takia.
avatar
Melmo
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 4
Liittynyt / Join Date : 02.05.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 02.05.17 22:55

Schuka on korttina vähän nihkeä, mutta kieltämättä tyylikäs.

Scarlet on jopa päässyt varsin tuoreisiin pakkoihin. On varsinainen muurinmurtaja.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 18.01.18 21:36

Uusia lempikortteja löysin miettiessäni foorumin tittelinimiä ja ottaessani inspiraatiota korttien nimistä;
Astral Warper (Astraalivääristyjä) ja Cosmic Nebula (Kosminen Tähtisumu) kiinnittivät arteillaan ja nimillään huomion. Eivät nuo kovin voimakkaita ja paljoa pelattuja ole, mutta erittäin, erittäin kiehtovia Cyber Viruksia kummatkin. Ehkä otan seuraavaksi tavoitteeksi kerätä kummastakin kaikki printit, sillä jostain syystä Astral Warperilla on parikin japaninkielistä versiota... kummaa, kun kyseessä ei ole kuitenkaan hirveän käytetty kortti.

Lempikorttisi englanninkielisistä Latest?cb=20111230174416Lempikorttisi englanninkielisistä Latest?cb=20120522090203Lempikorttisi englanninkielisistä Latest?cb=20120129061626

_________________
Lempikorttisi englanninkielisistä SApQMQJ
Sademasokisti
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 164
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015
Paikkakunta / Location : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja DSkipa lähetetty 19.01.18 13:42

Lempikorttia on kyllä vaikea valita, joten listaan sitten top 3 suosikit.

Ultimate Dragon:
Penskana tuli vedettyä kymppisetistä vain yksi Super Rare, joka sattui olemaan itse Ulimaattinen Lohis. Kortti vaikutti aivan tajuttomalta, kun ensimmäisen kerran pääsi pieksemään kaikki kilvet yhdellä iskulla. Kun muutama vuosi sitten löysin korttini, niin oli Ultimate Dragon vielä tallessa. Pakkohan sille oli pakka tehdä, ja päädyinkin Dragonoid-pohjaiseen ratkaisuun Furious Onslaughia hyödyntäen.

Urth, Purifying Elemental:
Lapsuuden suosikkikortteja, varsinkin kun rotuna toimii Angel Command. Vanhin pakkani, joka koostui yksittäisistä Angel Commandeista, sisälsi muun muassa Urthin. Silloin nuorena tavoitteeni oli kerätä kaikki kyseistä rotua edustavat laput, mutta pelin kuoltua innostus hiipui.

King Tsunami:
Kaksi kyseistä möhkälettä onnistuin nuorena boosterista vetämään, ja kortti on mielestäni hienoin koko TCG:ssä. Harvoin silloin lapsuudessa tätä mörköä pöydälle sai pelattua, ellei pelannut äärimmäistä manaramppia. Silloin kun ei ollut hajuakaan Transmogrify-kortin olemassaolosta.
DSkipa
DSkipa
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 4
Liittynyt / Join Date : 15.04.2017
Paikkakunta / Location : Joensuu, Finland

https://www.youtube.com/user/Jaatavvaa/

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 19.01.18 18:45

Onkohan tuo Warperin japsiversio myös holo?

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Lempikorttisi englanninkielisistä Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 20.01.18 1:59

@Zach Hartigan kirjoitti:Onkohan tuo Warperin japsiversio myös holo?
Very Rare kun on, niin eiköhän se holokin ole!

@DSkipa kirjoitti:Pakkohan sille oli pakka tehdä, ja päädyinkin Dragonoid-pohjaiseen ratkaisuun Furious Onslaughia hyödyntäen.
Kyllä susta ekana vaan tulee kieltämättä tuliset Dragonoidit mieleen vaikka kovasti Human itte oletkin


Viimeinen muokkaaja, Sademasokisti pvm 20.01.18 13:08, muokattu 1 kertaa

_________________
Lempikorttisi englanninkielisistä SApQMQJ
Sademasokisti
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 164
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015
Paikkakunta / Location : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 20.01.18 12:24

Juu on se holo. Tarkistin FJ:n myynti-ilmoituksista ja kiiltelivät Cool

Tiesitkö, että japanin DM-04 setissä ei ollut Astral Warperia vaan Astral Reef. Warper tuli myöhemmässä setissä saatavilla japaninkielisenä.

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Lempikorttisi englanninkielisistä Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 20.01.18 13:07

Tuota en tiennyt, vaikka Astral Reefistä olinkin jo lukenut! Voi kun TCG:ssäkin ois Astral Reef, cyber viruksia käytettäisiin varmaan reilusti enemmän Sad

_________________
Lempikorttisi englanninkielisistä SApQMQJ
Sademasokisti
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 164
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015
Paikkakunta / Location : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 20.01.18 21:16

Astral Warper tosiaan ei Japanissa koskaan ilmestynyt normaalissa setissä, koska se on nerffattu versio Astral Reefistä, vaan se julkaistiin sekä promona että DMC-27 CoroCoro Dream Packissä. Eli tavallaan ei julkaistu kuin kerran.


@DSkipa kirjoitti:Pakkohan sille oli pakka tehdä, ja päädyinkin Dragonoid-pohjaiseen ratkaisuun Furious Onslaughia hyödyntäen.
Enpä muunlaista ratkaisua olisi odottanutkaan sieltä. Luovaa! Cool

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Tazio95 lähetetty 26.01.18 17:56

Itseltäni löytyy kaksi korttia, joilla on erityinen tunnearvo minulle.

Alcadeias, Lord of Spirits

Alcan näin ensimmäinen kerran, kun joskus vuonna 2005 olin jonkun luona vierailulla. Silloin kovat voimalukemat olivat kovassa huudossa ja yli kymppitonnisia hypetettiin. Nähtyäni tämän kortin, niin olihan sitä pakko yrittää saada se. Pitkien neuvottelujen jälkeen vihdoinkin sain sen kotiin.

Vaikka tämä kortti oli silloin erittäin kova pahvi, niin jostain käsittämättömästä syystä vaihdoin sen eteenpäin. Tuli (yllättäen) katumus. Kuitenkin hyvin pian tästä vaihdosta sain DM-04 boosterin lahjaksi. Kuten saattatte arvata, boosterista tuli Alcadeias. Kyseinen kortti on vieläkin hallussani. Cool

Überdragon Bajula

Kuten Alcan kohdalla, kovat voimalukemat olivat kovassa huudossa, kun näin tämän kortin ensimmäistä kertaa. Taas alkoivat pitkät neuvottelut ja lopulta kortti päättyi minulle.

Sittemmin olen käyttänyt ahkerasti Bajulaa pakoissani. Pakkani onkin pärjänyt varsin hyvin, kun vastustajilla oli vaikeuksia saada 13000-voimainen järkäle pois kentältä samalla kun jokaisella vuorolla manalukema pienenee kahdella. Cool

Tämäkin kortti on vielä hallussani. Cool
Tazio95
Tazio95
Viheliäinen Sadanpäämies
Viheliäinen Sadanpäämies

Viestejä / Messages : 115
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 07.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 27.01.18 12:09

Hahaa, kummatkin erittäin legendaarisia ja varteenotettavia kortteja! Alca kuuluu myös omiin suosikkeihini ja eilen ulkomaalaisesta boosterista tipahtikin Alcadeias, Signore degli Spiriti! <3

_________________
Lempikorttisi englanninkielisistä SApQMQJ
Sademasokisti
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 164
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015
Paikkakunta / Location : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 30.01.18 14:58

Alcadeias on kyllä huippukortti, vaikka kaatuukin pahasti Corileen. Muitakin keinoja siitä on selvitä ja kilvestä Surfer lienee yksi parhaimmista.

Bajula on semmoinen voimapesä, että jos sen kentälle pääsemisen estäminen ei onnistu, niin sitten pitää toivoa että kilvistä tulee poistovoimainen triggeri. Kaiken huomioon ottaen, hyvin tasapainoinen kortti.

Sekä Alcadeiaksen että Bajulan kuvitus on kyllä upea ja molemmat ovat yksiä DM:n ikonisimmista korteista.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Lempikorttisi englanninkielisistä Empty Vs: Lempikorttisi englanninkielisistä

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa