Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DM lyhytlinkkejä
kirjoittaja Perajorma Tänään kello 7:29

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 18.05.19 12:17

» DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019
kirjoittaja Zach Hartigan 15.03.19 2:02

» DMF mökkeilee - 5.-7.4.2019 - Tampere, Viljakkala
kirjoittaja ELTP 12.03.19 13:26

» Halvat DM-10 starterit
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:03

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:01

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Zach Hartigan - Waves of the Future I_vote_lcapZach Hartigan - Waves of the Future I_voting_barZach Hartigan - Waves of the Future I_vote_rcap 
Envy
Zach Hartigan - Waves of the Future I_vote_lcapZach Hartigan - Waves of the Future I_voting_barZach Hartigan - Waves of the Future I_vote_rcap 
Perajorma
Zach Hartigan - Waves of the Future I_vote_lcapZach Hartigan - Waves of the Future I_voting_barZach Hartigan - Waves of the Future I_vote_rcap 


Zach Hartigan - Waves of the Future

Siirry alas

Zach Hartigan - Waves of the Future Empty Zach Hartigan - Waves of the Future

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 02.02.17 15:20

Deck: Waves of the Future
Cards: 43
Civs: Light/Fire/Water/Darkness
Style: Control

* * * * * * * * * * * * * * * * *

4x Aqua Trickster
4x Asra, Vizier of Safety
2x Bonfire Lizard
4x Energy Stream
2x Eviscerating Warrior Lumez
2x Flame Trooper Goliac
3x Hazaria, Duke of Thorns
3x Jagila, the Hidden Pillager
2x Kilstine, Nebula Elemental
2x Klujadras
4x Merlee, the Oracle
4x Sapian Tark, Flame Dervish
3x Solar Ray
4x Terror Pit

* * * * * * * * * * * * * * *

Kirjoitellaas tähän väliin TCG-pakasta. Tämä Wave Striker kontrolli on yksi luomuksieni jalokivistä. Pelasin tällä pakalla joulukuun mökkireissulla TCG-turnauksessa. Sijoitus oli lopulta kolmas sillä uskoin voittoon kunnes JuGin nerokas Craze Heavyweight pyyhki Strikereilla lattiaa... Pakka oli pitkään vain kolmi värinen F/W/L ja inspiraation sain Tombazaarin tehokkaasta pakasta. Vein kuitenkin omaani lopulta eri suuntaan ilman non-Striker kortteja. Hulcukset ja Magrikset saivat siis jäädä. Jonkun aikaa pelailtua TCO:ssa huomasin todella erikoisen Wave pakan. Siinä pelattiin poikkeuksellisesti väriyhdistelmää L/D/N, mutta mielenkiintoni kohdistui pelkästää Hazarian ja Jagilan tehokkuuteen. Molemmat tuovat rutkasti lisää kontrollia ja pimeyden lisättyä pakkaani sain aina tärkeät Terror Pitit messiin.

Pakka on rakennettu aika tarkasti jokaista vuoroa varten aina Kilstinen droppiin. Tuuria pitää tietysti olla matkassa, mutta hyvä pakka kaipaa sitä aina vähemmän. Nelosvuoroon mennessä manassa pitäisi olla kaikki värit edustettuina. Prosenttien puolesta tämä on todella todennäköistä, mutta peli harvemmin kaatuu vaikkei joka vuoro edetä suunnitelman mukaan.
Ensimmäisenä pelataan Merlee joka on yksi pakan tukipilareista vaikka se hullulle kuulostaakin. Kun kyky lopulta aktivoituu niin kyllä se +1000 kaikille lämmittää kummasti ja pelastaa monesti isommilta takaiskuilta. Jos vastustaja pelaa nopeasti pieniä olentoja niin Warrior Lumez on pirullinen yllätys. Merlee pelastaa omat ja peli jatku. Merleen jälkeen kentälle pelataan joko Sapian Tark tai Asra riippuen siitä minkälaisella tyylillä vastustaja pelaa ja tietenkin mitä ikinä kädestä sattuu löytymään. Molemmat omaavat aika ylivoimaisen tuntuisen kyvyn kun aktivoituessaan saavat lisää voimaa +4000. Asrasta tulee iso hyökkäyskykyinen blockeri ja Sapian Tarkista voimakas marjanpoimija. Meno on hurjaa kun nelosvuorolla pääsee nappaamaan vastustajan olentoja Sapianilla.

Nelosvuorolla pelataan joko Hazaria mikäli vastustajalle on päässyt kertymään liikaa olentoja tai sitten lisää edellä mainittuja 3-manaisia. Molemmat kelpaavat hyvin ja Hazarian voi mielellään säästää jopa myöhemmäksi. Neljäs vuoro on myös hyvä aloittaa kilpien murtaminen tilanteen sen salliessa. Sillä jos kädestä löytyy Jagila niin viitos droppina pääset syömään vastustajan käsikortit hiukopalaksi. 3 kortin discaus tässä vaiheessa on jo ratkaisevan tuntuista. Myös Flame Trooper on maukas kontrollin jatkumo. Se antaa tuhota yhden 5000 tai alle olevan olennon vastustajalta. Tätä käyttää mielellään esimerkiksi Tajimaliin.

Kuudes vuoro on sitten viimeistään hyvä käyttää käsikorttien nostoon. Streamin voi toki tarpeentullen pelata milloin tahansa, mutta pakka pärjää hyvin ilmankin mikäli ei koe discardin kylmää kosketusta. Kutos droppina löytyy myös bo bo bo Bonfire Lizard joka on todella tärkeä blockeri pakkoja vastaan. Kaksi mitä tahansa blockeria pois 6 manan hintaan. Ei paha sanoisin Thinking
Jos peli on edennyt odotetusti ja vuoro seitsemän alkaa. Mikäli Kilstine ei tässä vaiheessa ole eksynyt käteen niin on aina mukavaa pelata myös Klujadras. Nostamaan pääsee todennäköisesti 4-6 korttia. Kilstinen luulisi viimeistään tässä vaiheessa löytyvän. Kun Kilstine on kentällä niin on aika aloittaa viimeinen hyökkäys. Holy Awet ja massiivinen removal voivat vielä kääntää pelin ympäri, mutta se on epätodennäköistä.

Mikään pakka ei kuitenkaan ole täydellinen ja kävin tänään aijemmin aivan kallionkielekkeen reunalla. Onnekkaiden Triggereiden myötä tuulensuunta vaihtui ja Striker kontrolli alkoi tekemään tuhojaan. Viestin lopussa on linkki TCO:ssa käytyyn otteluun jota en olisi ihan hetkeen uskonut voittavani. Kiitos siitä Terror Piteille ja Solar Raylle Ashamed

http://www.tradecardsonline.com/im/journalGamePlay/game_play_id/6193027

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Waves of the Future Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Waves of the Future Empty Vs: Zach Hartigan - Waves of the Future

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 03.02.17 14:49

Erittäin mielenkiintoinen kokoonpano, Solar Rayta ei juuri näe käytettävän ja usein mielelläni käyttäisin suoraan vain Holy Awea. Toki Solar Rayn voi pelata pienemmällä rasitteella ja iskeä voimistuneilla WS-olennoillaan vastustajan olentoihin kiinni. Varsin toimiva kokoonpano kyllä, WS-pakkoja on moneen junaan.

Oma WS-pakkani on nelivärinen, epätavallinen RYGB, koska halusin siihen Jagilan, Kilstinen, Sapian Tarkin ja Uncanny Turnipin. Alunperin tuli oli korvattu vedellä, koska ajattelin tarvitsevani Klujadrasta nostovoimaksi ja onhan Aqua Trickster varsin kätevä kortti. Sapian Tark kuitenkin ajaa tuon asian ja Mist Riasta voi käyttää. Luonnosta heti saa mukaan myös Soulswapit, joka on jälleen osoittanut mahtinsa etenkin tällaisessa pakassa jossa on paljon kentälle laittamiskykyisiä olentoja.

Moni ei kyllä usko luonnon tehoon WS-pakassa, mutta mielestäni Uncanny Turnip ja Soulswap jo oikeuttavat sen hyödyntämisen.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Waves of the Future Empty Vs: Zach Hartigan - Waves of the Future

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 04.02.17 2:32

Joo kokoonpano on kieltämättä erikoinen, mutta mielestäni omaperäinen vaikka Strikerien kanssa ei pystykään mihinkään "uusiin" temppuihin. Solar Ray on mukana hyvin pitkälti juurikin tuon halvan hinnan takia. Se on esimerkiksi kontrollin jatkumona mukava pelata kuudella manalla yhdessä Hazarian kanssa. Jos vastustajalla on kolme olentoa kehissä niin pudotat ensin Hazarian, Solarilla täppäät yhden ja poimit roskat roskiin Sapianilla & kumppaneilla.

Awekin varmasti toimii. Tai no aika kehnosti sanottu kun Awe toimii aina Rolling Eyes
Päätin kuitenkin pelata Solaria ja Pittiä puolustuksena. Tässä tovin pohdiskeltuani niin Burst Shot voisi olla myös hyvä lisäys? Omat olennot on kuitenkin poikkeuksetta yli 2000 voimaisia ellei kaikki ole mennyt alusta asti pieleen. Mitä mieltä tästä?

Mitä tulee tuohon sinun Waveesi niin siellä missä on valoa niin on yleensä myös vehreää luontoa. Ei käy vastaan väittää etteikö Turnip sekä Soulswap ole todella käteviä kun manasta kikkaillaan tarvittavia olentoja. Minä kuitenkin kuulun tuohon mainitsemaasi uskovaisten joukkoon joka ei näe luonnonrauhalle tilaa. On kuitenkin tuokin tapa hakea Kilstine kentälle.

Minulla on yksi hupipakka jossa näitä luonto WS-olentoja. Kyseessä Spectral Spud joukkio jossa Melonit, Turnipit ja Pumpkinit hyödynnetty rotunsa puolesta. Siitä ei sen enempää vaikka kyllähän senkin voisi ottaa jälleen työnalle.


Viimeinen muokkaaja, Zach Hartigan pvm 04.02.17 22:18, muokattu 1 kertaa (Raportin syy : E: räikeä typo)

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Waves of the Future Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Waves of the Future Empty Vs: Zach Hartigan - Waves of the Future

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 04.02.17 16:59

Solar Tap kyllä kuulostaa tuon esimerkin valossa varsin käyttökelpoiselta tällaisessa taistelualuepainotteisessa pakassa. Awe voisi olla liian kallis ja etenkin pakan tuliosio Tarkeineen muutenkin pyyhki varsin hyvin vastustajan kenttää. Burstshot voisi olla ihan toimiva, etenkin kun Merlee nyt melkeinpä joka pelissä löytää tiensä kentälle pelin jossakin vaiheessa. Kysymyksenä onkin, että minkä tilalle.

Hyvä vain että pelaillaan erilaisia, mutta toimivia sivilisaatioyhdistelmiä muutoin niin vakiintuneista straikkereista. Spectral Spud -pakkaasi vastaan muistankin otelleeni.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Waves of the Future Empty Vs: Zach Hartigan - Waves of the Future

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 04.02.17 22:17

Lähden nyt kokeilemaan aluksi vain lisäämällä pari Burst Shottia. Voi olla, että Sapian Tarkin kentälle tuonti helpottuu isomman Fire prosentin myötä. Joskus nimittäin käy, että tuli/pimeysmana antaa odottaa itseään...

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Waves of the Future Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Waves of the Future Empty Vs: Zach Hartigan - Waves of the Future

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa