Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 I_vote_lcap MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 I_voting_bar MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 I_vote_rcap 
Envy
 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 I_vote_lcap MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 I_voting_bar MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 I_vote_rcap 


MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 28.02.17 15:11

DMF järjestää jäsenilleen keväisen mökkitapahtuman suuresta kysynnästä johtuen. Luvassa on tuttuun tapaan kaksintaistelua, palkintoja, turnaus ja ennen kaikkea aivan huikeaa seuraa! Rahoille tulee varmasti vastinetta!
Mökkinämme toimii tuttu, turvallinen mutta edelleen yhtä loistava Hankasalmen Aurinkorannan mökki ja ajankohtana on pe-su 14.-16.4. Mukaan ei ole pakko tulla koko ajaksi, vaan esimerkiksi voit tulla myös vain yhdeksi päiväksi. Suurinosa porukasta on tullut mökkitapahtumiin kahdeksi vuorokaudeksi, mutta jos on esteitä niin silloin yksikin päivä on jo varsin hyvä.

Maksettavaan hintaan ei vaikuta kuinka pitkään olet mökillä, ja kokonaishinta on enintään 60€ osallistujalta sisältyen turnausmaksu, jolla katetaan palkinnot ja mahdollinen ylioseva osuus menee yhdistyksellemme. Viime mökkireissu kustansi lähemmäs 40€ ja nyt kokonaishinta on oletettavasti 40-50€. Palkintona on ainakn DM-01, DM-02 ja/tai DM-03:n lisäpakkauksia, mutta hyvin todennäköisesti muutakin.

Mukaan mökille tarvitset KORTTISI, vaihtovaatteita, petivaatteet tai makuupussin, pyyhkeen, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, mielellään käteistä ainakin 20€ korttikauppoihin sekä henkilöllisyystodistuksen kaiken varalta. Makuupussi on suotava vaihtoehto, sillä emme voi taata kaikille petipaikkaa. Tässä kohti on hyvä mainita, että mökillä ei todennäköisesti hirveästi nukuta, mutta toki niin voi halutessaan tehdä. Reissulla ei myöskään ole tarkoitus vetää kännejä, vaan pelailla, saunoa, syödä ja pitää hauskaa.

Mukaan mahtuu 8-12 henkilöä, ja osallistuminen tapahtumaan vaati yhdistyksen jäsenyyden tai ainakin aikomuksen liittyä yhdistyksemme jäseneksi mökillä. Ensimmäinen jäsenyysvuosi on kaikille ilmainen, ja jäsenyytensä voi keskeyttää milloin tahansa. Mökkireissu on hyvä tapa verkostoitua ja tavata hyviä tyyppejä, eikä pelkästään Duel Mastersin kannalta. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Kyyti lähialueelta, kuten paikalliselta juna-asemalta on vain neuvottelu kysymys, joten sen suhteen tänne yhteyttä. Ihmiset varmasti tulevat myös kimppakyydeillä paikalle.

Ilmoittautuimen on sitova, mutta pätevistä syistä sen voi perua. Jos on kysyttävää, ottakaa yhteyttä minuun sähköpostitse tai jonkin muun kanavan kautta.

MITÄ? Duel Masters -henkinen mökkitapahtuma
MISSÄ? Hankasalmi, Halttulantie 386 (Keski-Suomi)
MILLOIN? Viikonloppu 14.-16.4.
MIKSI? Duel on!
MITÄ MAKSAA? enintään 50€ osallistujalta
PUKUKOODI? Vaatteita päällä ja tarvittavat varusteet mukana


Viimeinen muokkaaja, ELTP pvm 15.03.17 15:56, muokattu 2 kertaa
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 28.02.17 19:32

Jeps mukana ollaan! Eiköhän mennä poijjaat Hankasalmelle. Meitsi noutaa avaimet ja huolehtii lomakkeet Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 28.02.17 23:15

Viikonloppu 14.-16.4. näyttää sopivan parhaiten kaikille ainakin näillä näkymin. Valmistautukaa jo henkisesti että sillä mennään.

Ilmoittautuminen mökkireissuun aukeaa näillä näkymin huomenna klo 13. Ilmoitan jos ajankohta muuttuu. Jaan sitten linkin ilmottautumiseen täällä.

Zach, sinulta varmasti sujuu tuttuun tapaan avaintennouto ja lomakkeet ongelmitta.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 01.03.17 18:56

Mökin varaus on tehtävä nopeammin kuin aluksi uskoimme. Käykääpähän siis pikimmiten ilmoamassa, nopeat syö hitaat. Mukaan otetaan enintään 12.
https://goo.gl/forms/dd8lxMOkofculXqj2

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 05.03.17 17:43

Noniin hyvät herrat! Mökki on varattu reissuamme varten ajalle 14.4.-16.4. Mökki sijaitsee Hankasalmella Keski-Suomessa ja kyseessä tuttu Aurinkoranta jossa ollaan oltu nyt kahdesti. Mökin osoite on Halttulantie 386 ja sinne kannattaa saapua Taipaleentien kautta. Taipaleentie alkaa suoraan Ysitien varresta. (Valtatie 9/23) Jyväskylästä päin tullessa käännytään oikealle ja Hankasalmen kylältä tullessa vasemmalle.

Ruokaostokset voi tehdä kätevästi Hankasalmen S-Marketissa johon ajaa mökiltä reiluun puoleentuntiin. Jos kuitenkin tulet etelästä päin niin kannattaa tehdä ostokset matkalla ja säästyt ylimääräiseltä ajolenkiltä. Ysitien varrelta löytyy myös Jari-Pekka huoltoasema, mutta hinnat ovat sen mukaiset.

Mökille tarvitset DM-korttien lisäksi omat petivaatteet (mökissä on tyynyjä ja peittoja) ja henkilökohtaiset hygieniatuotteet. WC-paperia kannattaa myös varata sillä viime reissulla siellä ei ollut kovin montaa rullaa hyllyssä. Onneksi allekirjoittaneella aina reissussa mukana.
Suoritamme loppusiivouksen jälleen porukalla eli ethän liukene paikalta siistimättä omia sotkujasi. Jokainen huolehtii oman makuupaikkansa ympäristön ja roskat roskikseen. Yhdessä lakaistaan lattiat, tiskataan tiskit, kerätään roskapussit ulos roskapönttöön ja kaikki kalusteet takaisin omille paikoilleen.

Mökillä on mahdollista saunoa niin sisä- kuin ulkosaunassakin. Joulukuun reissulla saunoimme ulkosaunassa ja oli hieno kokemus! Toin viimeksi paketin ulkoroihuja valaistukseksi joten jos nyt olisi jonkun toisen vuoro? Ulkosaunasta täytyy sitten tyhjentää lämminvesisäiliö saunomisen päätteeksi. Molemmista saunoista lakaistaan lattiat ja huuhdellaan lauteet.

Mökillä on myös mahdollista paistaa makkaraa ulkona katoksessa. Viimeksi paistettiin myös lättyjä muurikalla. Voi pojat, että elämä hymyili! Polttopuita saamme käyttää niin paljon kuin tarvitsemme ja täytämme sitten siivouksen yhteydessä korit. Olemme saaneet ainoastaan positiivistapalautetta mökin omistajilta käytöksemme ja siisteytemme tiimoilta. Ei ole mitään syytä luistaa tästä. On aina mukavaa olla tervetullut takaisin!

Lauantaina 15.4. on tarkoitus käydä syömässä läheisessä lomakeskus Revontulessa ja amerikkalaistyyppisessä Bowling Dinerissä. Pyydän kaikkia halukkaita ilmoittautumaan tämän doodle-äänestyksen kautta. Paikalla ollaan heti klo 12.00 sillä aloitamme turnauksen mahdollisimman nopeasti sen jälkeen. Ruokailu on omakustanteinen ja ravintolan menu hintoineen löytyy tuon upotetun linkin takaa. Voin kuitenkin vain suositella tätä paikkaa! Burgerit ja pihvit ovat loistavia! Vievät taatusti kielen mennessään ja tarjolla on mahtavia juomia! Minun autoni kyytiin mahtuu kolme lisäkseni, mutta pidätän oikeudenmuutoksiin itselläni.

* * * * *

Mökillä pelataan siis totuttuun tapaan myös turnaus vapaanpelailun lisäksi. Turnauksen yksityiskohdista ilmoitamme myöhemmin, mutta se on ainakin jo selvää, että Bombazar, Dragon of Destiny on bannattu ja Cranium Clamp rajoitettu yhteen kappaleeseen. Überdragon Bajulan rajoitus poistuu käytöstä. Turnauksessa palkinnot kolmelle parhaalle sekä yleisöäänestyksellä omaperäisimmälle pakalle. Palkinnoista ilmoitamme myös myöhemmin, mutta eiköhän sieltä boostereita tule tarjolle. Turnaus on maksullinen joten ilmoitathan sitten osallistumisesi niin osaamme laskuttaa oikean summan reissun jälkeen. Käytännön syistä turnausmaksu suoritetaan mökin vuokran yhteydessä.
Turnausformaatti selvinnee vasta mökillä, mutta omat ehdotukseni ovat seuraavat:

Jos 8 osallistujaa niin jokainen pelaa jokaista vastaan yhden Bo3 ottelun. Sen jälkeen 1 sijoittunut pelaa 4 sijoittunutta vastaan ja 2 sijoittunut 3 sijoittunutta vastaan Bo3. Näiden parien voittajat pelaavat finaalin Bo5 ja häviäjät pronssista Bo3.

Jos 10 osallistujaa niin kaksi lohkoa joissa 5 pelaajaa ja mystinen Mr.X josta saa automaattisesti 2-0 voiton. Lohkoissa pelataan siis jokaista vastaan Bo3 ja lohkojen voittajat pelaavat toisen lohkon toiseksi sijoittunutta vastaan Bo3. Näiden parien voittajat finaaliin Bo5 ja häviäjät pronssipeliin Bo3.

Jos 12 osallistujaa (maksimi) niin kaksi lohkoa joissa 6 pelaajaa. Lohkoissa pelataan jokaista vastaan Bo3 ja lohkon voittaja pelaa toisen lohkon toiseksi sijoittunutta vastaan Bo3. Näiden pelien voittajat finaaliin jossa Bo5 ja häviäjät pronssipeliin Bo3.

Jos osallistujien pariton määrä niin lohkoja kompensoidaan näillä mystisillä Mr.X:illä. Oli toimiva ratkaisu viimeksi jolloin pelaajia oli 11.

* * * * *

Minä vastaan reissun ajan mökinavaimista ja matkustajalomakkeista. Pyydän myöhemmin näihin tarvittavat tiedot henkilökohtaisesti. Mökki on virallisesti 8:lle henkilölle tarkoitettu, mutta joustamme riskit tiedostaen 12 osallistujaan asti. Lomaketiedot täytetään siis kahdeksalta, mutta varuilta on enemmänkin mukana.

Mökillä saa juoda kohtuudella alkoholia. Räkäkännistä ei ole iloa kenellekään joten pidetään sellaiset seikkailut muualla ja keskitytään täällä Duel Mastersiin. Mökillä on hyvät ruuanlaitto tilat ja reilusti jääkaappi tilaa. Otathan kuitenkin muut huomioon ja täytät kaappia fiksusti. Toisten elintarvikkeita ei siirrellä ilman lupaa.

Mökissä on kahdeksan vuodetta ja kaksi sohvaa joista on varattu jo yksi sohva sekä morsiussviitti parisängyllä... Jäljellä siis vielä kuusi vuodetta ja yksi sohva. Nopeat syövät hitaat eli ilmottautumisjärjestyksessä saa itselleen petipaikan. Jos olet siis 11 tai 12 ilmottautunut niin ota matkaan makuupussi ja retkipatjoja.

Jos mieleesi tulee mitään kysyttävää niin käänny joko minun tai ELTP:n puoleen. Vastaamme mielellämme kaikkiin tapahtumaan liittyviin kysymyksiin. Minun puolestani toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 15.03.17 15:53

Mökille on nyt ilmoittautuneena 8 henkilöä, eli tapahtuma tullaan pitämään. Tällä hetkellä moni on epävarma pääsystään, joten jos tiedät ajankohdan sopivan sinulle, niin kannattaa käydä nopeasti ilmoittautumassa, ettei jää nuolemaan näppejään.

ILMOITTAUTUMISEEN (Google Forms -lomake)

MITÄ? Duel Masters -henkinen mökkitapahtuma
MISSÄ? Hankasalmi, Halttulantie 386 (Keski-Suomi)
MILLOIN? Viikonloppu 14.-16.4.
MIKSI? Duel on!
MITÄ MAKSAA? enintään 50€ osallistujalta
PUKUKOODI? Vaatteita päällä ja tarvittavat varusteet mukana

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja Jynkkymasiina69 lähetetty 25.04.17 0:41

Ande 40, Aaro 8:

FI6212693500094899

_________________
Everybody, one day, will die and be forgotten. Act and behave in a way that will make life interesting and fun, **** a mundane, predictable life working Monday to Friday with something you derive no pleasure from; just living life out till you grow old and wither away. Find a passion, form relationships, don't be afraid to get out there and **** what everyone else thinks, trust me it's a lot more fun that way.

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 316afb764ff89d79f1662f86e7abc1f1
Jynkkymasiina69
Jynkkymasiina69
Muinainen Jättiläinen
Muinainen Jättiläinen

Viestejä / Messages : 148
Palautepisteet / Feedback Points : 2/2
Liittynyt / Join Date : 01.02.2016
Ikä / Age : 24
Paikkakunta / Location : Pori

Takaisin alkuun Siirry alas

 MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17 Empty Vs: MÖKKITAPAHTUMA Kevät '17

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa