Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DM lyhytlinkkejä
kirjoittaja Perajorma Tänään kello 7:29

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 18.05.19 12:17

» DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019
kirjoittaja Zach Hartigan 15.03.19 2:02

» DMF mökkeilee - 5.-7.4.2019 - Tampere, Viljakkala
kirjoittaja ELTP 12.03.19 13:26

» Halvat DM-10 starterit
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:03

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:01

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Zach Hartigan - Insanity Belongs to You I_vote_lcapZach Hartigan - Insanity Belongs to You I_voting_barZach Hartigan - Insanity Belongs to You I_vote_rcap 
Envy
Zach Hartigan - Insanity Belongs to You I_vote_lcapZach Hartigan - Insanity Belongs to You I_voting_barZach Hartigan - Insanity Belongs to You I_vote_rcap 
Perajorma
Zach Hartigan - Insanity Belongs to You I_vote_lcapZach Hartigan - Insanity Belongs to You I_voting_barZach Hartigan - Insanity Belongs to You I_vote_rcap 


Zach Hartigan - Insanity Belongs to You

Siirry alas

Zach Hartigan - Insanity Belongs to You Empty Zach Hartigan - Insanity Belongs to You

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 18.05.17 22:04

Deck: Insanity Belongs to You
Cards: 40
Civs: Nature/Darkness/Water/Fire/Zero
Style: Combo

* * * * * * * * * * * * * * * * *

3x Clear Hades, Crystal Emperor
4x Courtney, Fairy of the Summer Breeze
3x Demon Wolf, Castle of Betrayal
3x Demon Wolf, Howling Moonlight Castle
2x Descartes Q, Logic Hero
2x Gaiglen, Violent Dragon Incident
2x Hero Mystery, Burning Galaxy
3x Newton, Aqua Pilot
3x Nyasu, Courtney Style
1x Radio Roses, Zenith of "Wisdom"
4x Ruins of the Lion King
2x The=Deadbrachio, World Evil Dragonkind
3x Tigernitro, Explosive Devil
3x Tsumitobatsu, Misfortune Hero
2x Wild Safari Channel, D of Great Revolution

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Laitetaas OCG-deckiä jakoon vaihteeksi. Tämän pakan kortit tuli nyt hankittua japanista niin pääsee pelailemaan arvon OCG veljien kanssa! Cool Voi olla, että jotain on vielä hankittava, mutta pakka toimii loistavasti. Metassa se ei aina kestä mukana, mutta voittojakin on napsittu revoluutioista. Yksi Hero Mystery ostoslistalla variaatiota varten mikäli tarvitaan vahvempaa removalia.

Pakka perustuu Courtneyn ja Nyasun kykyihin muuttaa kaikki kortit mana-alueella edustamaan jokaista sivilisaatiota. Tämä mahdollistaa Mana Arms -kykyjen käytön sekä monet mekaniikat jotka vaativat manaan tietyn määrän monivärisiä kortteja. Käydään pakka perusteellisesti läpi tässä jotta OCG:n ilosanoma tavoittaa mahdollisimman monet. Pakka ei siis edusta nykyistä metaa sillä itse henkilökohtaisesti inhoan sitä. Mielestäni yksi iso virhe pelintekijöiltä.

Pakassa on paljon luontokortteja varmistamaan sitä, että Courtney tai viimeistään Nyasu päästään pelaamaan niin aikaisin kun mahdollista. Optimaalisinta on pelata Courtney vuorolla kaksi ja sen jälkeen Newton joka antaa nostaa kortin mikäli manassa on 3 tai enemmän vesikorttia. Newton on myös blockaamaton mikä on plussaa.
Tämän jälkeen päästetään vuoroon uudet spellit. Betrayal on miltei epäreilu kortti, mutta se vaatii kuitenkin manaan 4 moniväriä tehdäkseen ultimaallisen tuhon vastustajan käteen. Ilman 4 moniväriä vastustaja hylkää yhden kortin kädestään jonka saa valita itse. Jos manassa on kuitenkin 4 moniväriä niin vastustaja hylkää 2 lisää. Eli yhteensä eeppiset 3 käsikorttia saa äkkilähdön sillä nuo kyvyt on eroteltu omikseen. Kortti olisi mielestäni paljon reilumpi mikäli kyvyt olisivat yhdessä ja mukana sana "if".
Nelosvuoro on myös hyvä käyttää manan boostaukseen. Ruins of the Lion King antaa yhden manan pakan päältä, mutta jos manassa on 4 tai enemmän monivärisiä niin saat 2 manaa lisää. Eli yhteensä 3 ja olet lähellä saavuttaa kaiken mitä pakalla on tarjota.

Käydään pakan puolustus läpi tässä välissä. Mainitsin aijemmin Hero Mystery loitsun. ST Tuli loitsu jolla saat poistaa 5 tai alle maksavan vastustajan KORTIN taistelualueelta, mutta jos manassa on 7 tai enemmän tulikorttia niin saat poistaa myös 12 tai alle maksavan kortin. Mahtava tupla removali mikäli vain manat ovat kohdallaan. Näitä pitää hankkia vielä yksi tai kaksi lisää.
Moonlight Castle on 5 manan ST loitsu joka on käytännössä paranneltu versio Terror Pitistä. Kortissa on kaksi erillistä kykyä jolla ensiksi saa valita yhden vastustajan olennon. Sen voima vähenee -3000 vuoron loppuun asti. Jos olennon voima on 0000 tai vähemmän se tuhoutuu mikäli sen kyky ei tätä estä. Mikäli manassa on 5 tai enemmän pimeys manaa niin saan valita ja tuhota yhden vastustajan olennon. Tämä on myös toimiessaan kova tupla removal myös ihan kädestä pelattuna.
Kovin puolustus on kuitenkin olento The=Deadbrachio joka omaa Super Strike Back kyvyn (When a card is put into your hand from your shield zone, you may discard that card. If you do, summon this creature for no cost.) joka aktivoituu jos manassa on 5 tai enemmän sivilisaatioita. Pelissä on välillä tilanteita jolloin discaan suosiolla kilvestä tulevan kortin jotta saan iskettyä takaisin The=Deadbrachion voimin. Sillä saa heittää yhden vastustajan olennon manaan ja vastustajan Dragheartit eivät voi "Dragsolution" aktivoitua. Myös tuplamurtaja se semi voimakas olento 8000.

Tigernitro on 4 manan pimeyskortti joka kylvää suolaa haavoihin jokaisen oman vuoron lopussa mikäli manassa 5 tai enemmän pimeys manaa. Mikäli mana vaatimus täyttyy niin vastustaja joutuu valitsemaan kädestään kortin ja hylkäämään muut. Todella rankka veto jota pelataan lähes poikkeuksetta pimeyspakoissa ja istuu loistavasti Courtneyn remmiin.
Clear Hades on yhdistelmä removalia ja massiivista nostovoimaa. Kentälle tullessa saa valita ja palauttaa yhden vastustajan olennon käteen. Mikäli manassa on 4 tai enemmän moniväristä korttia saa aina nostaa kortin kun vastustajan olento saapuu tai lähtee taistelualueelta. Todellinen nostomaatti, mutta täysin riippuvainen Courtneysta ja Nyasusta.
Descartes Q ei nimensä mukaan ole Survivor vaikka niin voisi luulla. 7 manan iso blockeri 7000, sama kyky kuin Emeralilla ja tuplamurtaja. Mikäli manassa on 7 tai enemmän vesimanaa saat nostaa 0-5 korttia. Eeppinen nosto pelin keskivaiheessa ja Gaiglenin isku lähestyy.
Tsumitobatsu on myös 7 manainen olento jolla tupla murto. Mikäli manassa on 7 tai enemmän pimeys manaa niin vastustajan jokainen olento saa osakseen -7000 vuoron loppuun asti. Tämä väkisin juotettu myrkky koituu monen kuolemaksi ja hyvä niin. Mikäli oma peli on kulkenut mana boostin kautta niin Tsumitobatsu niistää hyvissä ajoin suht voimakkaita olentoja.

Pakassa on hauska bonuskortti Wild Safari Channel. Se on tyypiltään D2 Field eli ei olento taikka Dragheart. Kun Wild Safari Channel vaikuttaa kentällä niin moniväriset manat antavat 1 manan sijasta 2 manaa. Täten voit kutsua esimerkiksi Tigernitron joka maksaa 4 manaa niin kahdella manakortilla. Manaa olisi kuitenkin hyvä olla jopa 10 jolloin Wild Safarin kykyä voi käyttää todella tehokkaasti. Kortti joka maksaa parittoman määrän manaa kuten vaikkapa 5 manaa maksava Hero Mystery, joudut maksamaan 3 manaa.
Wild Safarin voit myös kääntää ympäri missä vaiheessa tahansa sen ollessa kentällä. Sen vuoron ajan voit kutsua olentoja suoraan manasta. Wild Safari antaa turvan ladata manaa pakan avainkorteilla. Aina Wild Safari Channelia ei saa pelattua, mutta siksi se onkin bonus asemassa.

Toinen bonus on Zero olento Radio Roses 10 manaa. Tämän kortin voi korvata tarvittaessa kolmannella The=Deadbrachiolla tai Hero Mysterylla. Radio Roses antaa kentälle tullessaan nostaa 0-5 korttia ja sen jälkeen vastustaja hylkää 5 korttia kädestään omavalintaisesti. 17000 voimaa joten tripla murtaja ja Zenithien tyyliin omaa Eternal Omega kyvyn. Kyky suojaa Radio Rosesia sen poistuessa taistelualueelta. Eli jos Radio Roses tuhoutuu tai siirretään manaan taikka kilveksi niin se palautuu käteen sen sijaan. Todella kova finisheri, mutta ei trump card.

Pakan ehdoton kuningas on Gaiglen, Violent Dragon Incident. 9 manaa Speed Attacker joka untap aina hyökkäyksensä jälkeen mikäli manassa on 9 tai enemmän tuli manaa. Gaiglen saa jokaisen untap jälkeen +3000 voimaa vuoron loppuun asti. Gaiglen on vain tuplamurtaja, mutta kilpien murtoa en pidä tärkeimpänä osana. Mikäli vastustaja valitsee Gaiglenin joutuu hän tuhoamaan kaikki olentonsa jolla on voimaa samanverran kuin Gaiglenilla tai alle.

Tälläinen pakkaprofiili teille luettavaksi. Toivottavasti saitte tästä jotain irti!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Insanity Belongs to You Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Insanity Belongs to You Empty Vs: Zach Hartigan - Insanity Belongs to You

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 18.05.17 23:49

Ensinäkin, erittäin hyvää tekstiä jota on varmasti OCG:ta tuntemattomankin helppo seurata!

Itseltäkin löytyy myös Courtney-pakka, mutta siinä ideana on Space Charget, eli mananlatauksen aikana aktivoituvat kyvyt. Minulla oli kahteen variaatioon materiaalit, mutta ensimmäisen version kaatoi Deis Magicianin rajoitus ja lopulta kielto ja toisen version kaatoi Deis Optimuksen rajoitus. Tein kuitenkin uusia muokkauksia ja koitan saada pakan taas rullaamaan.

Takaisin sinun pakkaasi. Castle of Betrayal on aina parempi kuin Ghost Touch, jota on OCG:ssakin nähty käytettävän, eli sillä on aina käyttöä. Newtonin ottaisin pois, koska se vaikuttaa turhan aggro-kortilta tähän. Ehkä Faerie Miraclesta voisi olla apua, vaikka pakassa on jo Ruins of the Lion King. Pääsisit herkemmin Gaiglenin manavaatimukseen.

Wild Safari on kyllä hauska kortti, ja itseasiassa se voisi sopia Space Charge -pakkaani. Mitä Gaigleniin tulee, sillä kyllä hyvin voi päästää vastustajan päiviltään. Melkeinpä ottaisin kolmannen sellaisen tähän pakkaan.

Teraneskilla voisi mukavasti nopeutta Gaiglenin saamista, näin vähän villinä heittona

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa