Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 I_vote_lcapDM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 I_voting_barDM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 I_vote_rcap 
Envy
DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 I_vote_lcapDM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 I_voting_barDM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 I_vote_rcap 


DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019

Siirry alas

DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 Empty DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 15.03.19 2:02

On aika matkata jälleen Aurinkorannalle!! Mökkireissun ajankohdaksi valikoitui viikonloppu huuhtikuussa 19.4.-21.4.2019. Mökki on jo varattu täyteen, mutta varasijalle voi vielä ilmottautua sillä peruutuksia voi mahdollisesti tulla. Niissä tapauksissa olemme yhteydessä asianomaisiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Tässä alla linkit mökkiin ja ilmottautumiseen.

Mökki: https://www.lomarengas.fi/mokit/hankasalmi-aurinkoranta-6518?siteName=lomarengas

Ilmottautuminen: https://www.duelmasters.fi/ilmo-j

* * * * * * * * * * *

Mökki sijaitsee siis Hankasalmella Keski-suomessa, Jyväskylästä itään kohti Mordoria. Mökin osoite on Halttulantie 386 41490 Hankasalmi. Löytyy hyvin mapsista ja hyvien tieyhteyksiä päässä. Mikäli saavut Jyväskylästä päin niin käännyt oikealle Taipaleentie. Sitä reippaasti eteenpäin kunnes saavut peltoaukealle Halttulantien risteykseen. Käännyt oikealle ja muutaman sadanmetrin jälkeen mökki vasemmalla.
Joensuusta päin saapuessa käännyt vasemmalle tien ylitse Taipaleentielle. Tästä eteenpäin samoilla ohjeilla. Jos mökki ei meinaa jostain syystä löytyä niin minuun voi olla yhteydessä puhelimitse. Numeron saat yksityisviestillä, Whatsappissa tai Discordissa.

Mökille voi saapua puoliltapäivin. Itse menen luultavasti jo aamupäivästä fiilistelemään hiljaisuutta, mutta saapukaa vaan reippaasti paikalle niin aloitetaan tapahtuma rytinällä! Mökiltä löytyy sisä-wc, juokseva vesi, hyvin varusteltu keittiö (omat leivinpaperit ja mausteet tuotava mukana), sisä- ja ulkosauna, grillikatos. Mökissä on 8 sänkyä ja kaksi sohvaa. Tällä ilmottautuja määrällä 4 henkilöä joutuu lattiamajoitukseen ja tuotava mukana patja.
Tällä hetkellä petipaikoista on varattuna sohvat idänruhtinaalle sekä Kurikan Keisarille. Morsiussviitti Joensuun koblalle, heistä kaksi majoittuu huoneen lattialle. Yläkerran kahden vuoteen komero varattu Osqu + Maso duolle, yksittäisen vuoteen koppi ilmeisesti luvattu puheenjohtajan toimesta Taziolle. Loput petipaikat ovat vapaata riistaa. Jäljellä siis yläkerran makuuhuoneesta 3 sänkyä ja kaksi lattiapaikkaa. Mökiltä löytyy tyynyjä ja peittoja. OMAT LIINAVAATTEET OTETTAVA MUKAAN! Tarkoittaa tyynyliinat, lakanat, pussilakana tai makuupussi.

Muuta mitä tarvitsen mökille mukaan:

Verkkopankkitunnukset ja/tai käteistä korttikauppoja varten
Henkilökohtaiset hygieniatuotteet
WC-paperia
Pyyhe
Kortit + pelitarvikkeet
Ruuat sekä juomat (alkoholia saa mökillä nauttia, mutta ei änkyrä kännejä. muita mökillä olevia ei saa käytöksellään häiritä joten ollaan ihmisiksi! kaikki turha huutaminen ja rääkyminen jätetään kotiin tai yö liiterissä on tosiasia)

Hankasalmelta löytyy hyvin varustelty S-market jossa voi käydä viikonlopun aikana ostoksilla.

Mökin siisteydestä huolehditaan porukalla. Kaikki astiat mitä käytät niin tiskaat itse. Turhan monella reissulla tiskipöytä ja altaat ovat olleet täynä likaisia astioita ja aterimia lähdön hetkellä. Imurointi, lakaisu, roskien vienti sekä pullojen keräys tehdään yhteisvoimin. Saunatilojen ja grillikatoksen siistimistä unohtamatta. Mökiltä ei poistuta kuin äidinhelmoista vaan jokainen tekee osansa. Yleiseensiisteyteen kuuluu myös, että sitä mulkkua osataan osoittaa suoraan pönttöön. Suosittelen toki kepillisten heitot mökinterassilta oikealle metsänlaitaan. Kusinen wc ei miellytä ketään. Viime reissulla pönttö ei meinannut enää kunnolla vetää joten älä tunge paperia järjettömiä määriä.

Mökiltä lähdetään sunnuntaina iltapäivän kuluessa ellei mökinomistaja toisin ilmoita. Lisäksi otettava huomioon, että meitä on mökillä muutama henkilö yli majoituksen. Tästä voimassa valkoinenvalhe edellisvuosien tapaan joten matalalla profiililla kuten aikaisemminkin niin hyvä tulee.

Mökinohjelma:

Perjantaina mökille saapuminen klo 12:00 -->
Vapaata pelailua ja saunomista klo 12:00 - 00:00
Hiljaisuus mökissä klo 00:00 - 08:00 (rantasaunassa saa saunoa puolenyön jälkeen, mutta ei pidetä älämölöä)

Lauantaina herääminen omaantahtiin. Bowling Dineriin lähtijät ripeästi liikkelle niin päivänohjelma jatkuu joutuisasti.
Klo 11:00 Yhteiskuva
Klo 11:30 Lähtö Revontulen Bowling Dineriin halukkaiden kesken
Klo 15:00 Turnaus alkaa ----> turnauksen pelaaminen, palkintojen jako.
Klo ??:?? Saunomista ja vapaata käyskentelyä tunkiolla.
Klo 00:00 - 08:00 hiljaisuus (rantasaunassa ja grillikatoksessa saa jatkaa illanviettoa)

Sunnuntaina klo 10:00 ---> reipasta mökin siivousta, vapaata pelailua ja jengi lähtee kotimatkoilleen.
Klo 17:00 viimeiset lähtevät mökiltä ellei tule erikäskyä.

* * * * *

Ruokailu Revontulen Bowling Dinerissa

Halukkaat voivat käydä kyseisessä ravintellissa nauttimassa älyttömän hyviä a la carte burgereita ja ameriikan tuonti virvoitusjuomia. Menemme ravintolalle kuljetustehokkaasti kimppakyydein. Mikäli pääsiäisviikonloppu vaikuttaa syystä tai toisesta ravintolan aukioloon niin menemme Hankasalmen Jari-Pekkaan syömään. Sieltä löytyy hätävarana Hesburger, Subway, a la carte.

Tässä linkki Bowling Dinerin ruokalistaan! https://www.revontuli.fi/fi/ravintolat/bowling-diner/

* * * * *

Turnauksessa käytettävä vähintään 40 kortin pakkaa, voimassa yhdistyksen korttirajoitukset ja pakkaa pystyttävä sekoittamaan käsin ilman apuvälineitä. Pakoissa saa käyttää aitoja muun kielisiä tcg kortteja korvaavia kortteja.

Mikäli mitään kysyttävää ilmenee niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Tervetuloa mökille!

-Zach H varapuheenjohtaja ja idänruhtinas

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019 Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa