Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Vaihto-opas / Guide to Trading I_vote_lcapVaihto-opas / Guide to Trading I_voting_barVaihto-opas / Guide to Trading I_vote_rcap 
Envy
Vaihto-opas / Guide to Trading I_vote_lcapVaihto-opas / Guide to Trading I_voting_barVaihto-opas / Guide to Trading I_vote_rcap 


Vaihto-opas / Guide to Trading

Siirry alas

Vaihto-opas / Guide to Trading Empty Vaihto-opas / Guide to Trading

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.08.14 17:26

0. Alkusanat
Haluan toivottaa sinut, arvon jäsen, kaikkien DM Finlandin käyttäjien puolesta tervetulleeksi nettivaihtamisen ihmeelliseen maailmaan.  Nettivaihtaminen antaa pääsyn moniin kortteihin ilman että vaihdon välineenä tarvitsee välttämättä käyttää rahaa. Olet sitten uusi tuttavuus tai kokenut vaihtaja, tämä oppaan tulisi tuoda vastauksia kysymyksiisi, kun etsit vastauksia.

0. Alkusanat
1. Perusteet
2. Palautepisteistä
3. Lähetysjärjestys
4. Välikädellinen vaihto
5. Vaihtolistan luominen
6. Ketjuihin kirjoittaminen
7. Vaihdon varmistaminen
8. Oman vaihto-osuutensa lähettäminen
9. Vaihtopalautteen jättäminen
10. Hyödyllisiä vinkkejä nettivaihtamiseen

Lukemalla ja ymmärtämällä seuraavat ohjeet sekä vaihtosäännöt saat oikeuden vaihtamiseen ja kaupankäyntiin Duel Masters Finlandissa. Foorumin ylläpito voi muokata näitä sääntöjä koska tahansa tarpeelliseksi katsomalla tavallaan. Vaihtaessasi kortteja sivustollamme sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

1. Perusteet
Mitä nettivaihtaminen sitten on. Yksinkertaisesti kyseessä on sopimus kahden tai useamman henkilön välillä lähettää sovitut kortit tai/ja oheistuotteet tai sovittu määrä rahaa toisilleen. Pääsääntöisesti henkilö, jolla on vähemmän palautepisteitä lähettää kortit ensin, ellei toisin ole sovittu tai ilmoitettu. Lisätietoja löydät vaihtosäännöistä. Sääntöjen kirjaaminen omaan vaihtoketjuun ei kumoa tätä. Asian pitää ilmetä selkeästi keskustelussa.

Jos toinen osapuoli päätyy ainoastaan maksamaan, on edellä mainittu palautepisteisiin viittava lähetysjärjestys edelleen sitova, ellei toisin sovita tai mainita.

2. Palautepisteistä
Palautepisteillä tarkoitetaan pisteitä, jotka kertovat muille käyttäjille kuinka luotettava kukin käyttäjä on. Nettivaihtaminen on riskialtista, ja on mahdollista, ettet saa sinulle luvattua osuutta. Tämän vuoksi meillä on käytössä täällä palautepiste järjestelmä, ja käyttäjä, jolla on korkeat pisteet on luotettava, ja on todella varmaa, että saat osuutesi häneltä.

2.2 Palautepistetyypit
A) Positiivinen palautepiste
Vaihto onnistui kaiken kaikkiaan sujuvasti, vaikka muutamia pienoisia ongelmia kulussa saattoi olla. Tämä lisää yhden (+1) palautepisteen käyttäjälle.

B) Neutraali palautepiste
Ongelmia ilmeni eikä vaihto mennyt aivan suunnitelmien mukaan, mutta et halua pilata toisen mainetta antamalla negatiivista palauteta. Väärin ilmoitetut kunnot, vajaat osuudet (hyvityksellä tai ilman) saattavat kaikki oikeuttaa neutraaliin palautepisteeseen. Tämä ei lisää mitään käyttäjän palautepisteisiin.

C) Negatiivinen palautepiste
Kaamea vaihtokokemus. Mitään ei saavutettu, vaan ainoastaan rahaa ja aikaa tuhlattiin. Vaihdon peruminen vahvistuksen jälkeen, lähettämättä jättäminen, todella hidas lähettäminen, pahasti väärin ilmoitetut kunnot ja todella vajaavaiset osuudet (ilman hyvitystä) oikeuttavat kaikki negatiivisen palautepisteen jättämiseen. Tämä lisää yhden negatiivisen (-1) palautepisteen käyttäjälle.

2.3 Palautepisteen jättämättömyys
Vaihtajilla on myös oikeus olla jättämättä palautepistettä, jos vaihto ei mielestäsi mennyt kuten sinulla tavallisesti, mutta et halua pilata vaihtokumppanisi mainetta antamalla negatiivista tai neutraalia palautepistettä. Osuus ei saavu (etkä lähettänyt ensin), vaihdon peruminen (jos et usko, että syy oli heidän) ja väärä tieto oikeuttavat kaikki palautepisteen jättämättömyyteen.

2.4 Palautteen laadusta valittaminen
Jos uskot saaneesi perusteettoman palautepisteen, voit pyytää ylläpitoa tai valvojia paneutumaan asiaan, jos sinulla on todisteita väittämällesi. Säästä siis aina vaihdossa vaihdetut viestit, ja ota myös valokuvatodisteita.

2.5 Milloin on oikeutettu palautteelle
Jotta vaihdosta voidaan antaa palautetta, on sen täytettävä seuraavat vaatimuksemme:
A) Vaihto on täytynyt joko aloittaa tai oltava yhdistettävissä foorumiimme, ja siitä täytyy ongelmatilanteiden ilmetessä olla saatavilla keskusteluhistoria joko täällä tai muilla viestimillä tai sähköpostissa.
B) Molempien on lähettävä korttinsa postitse. Jos kyseessä on vaihto rahaan, niin raha on lähetettävä verkkoteitse. Eli vaihto kasvokkain ei oikeuta palautepisteeseen. Jos jompi kumpi ei täytä osuuttaan vaihdosta, niin silloin on oikeus antaa muunlainen kuin positiivinen palautepiste foorumin sääntöjen mukaisesti.
C) Vaihtajat eivät voi olla läheisiä ystäviä tai tuttavia, jotka kohtaavat säännöllisesti, eli ainakin kerran viikossa.
D) Vaihtajien välillä on oltava merkittävä välimatka (muutama kortteli ei riitä).
E) Vaihdossa on edes toisen osapuolen pitänyt lähettää kortteja.

Yllä mainittujen kohtien täyttämättömän palautteen antamista pidetään palautepetoksena, ja siitä seuraa rangaistus.

2.6 Palautepetos
Palautepetoksia on monenlaisessa muodossa, mutta nillä on aina seurauksensa. Palautepetokseksi lasketaan seuraavat:
A) Saamalla tai antamalla palautteen kun kaikki vaaditut seikat eivät täyty.
B) Luomalla useamman käyttäjätilin voidakseen nostaa omaa tai toisen palautepistemäärää.
C) Myös täysin ilman syytä minkätahansa laisen palauttepisteen antaminen toiselle luetaan petokseksi.

Jos jäät kiinni palautepetoksesta, poistetaan kaikki positiiviset palautepisteesi, ja sinun tulee lähettää osuutesi vaihdoissa ensimmäisenä tietyn aikamäärän ajan. Kärsittyäsi rangaistuksen, jää palautepetoksesta merkintä palautepisteisiisi, mutta merkintä saatetaan poistaa ja palautepisteesi palauttaa jos osoitat hyvää vaihtokumppanuutta.

Ajoittain käyttäjiämme saatetaan vaatia todistamaan palautteidensa todenmukaisuus - lähinnä ongelmatilanteissa - joten dokumentoi kaikki vaihtoon liittyvä keskustelu ainakin kuukauden ajaksi (30 päivää) vaihdon vahvistamisen jälkeen.

2.7 Palautteen tarkistaminen
Nähdäksesi käyttäjän palautepistemäärän vieraille foorumin vaihtopalauteketjussa.

3. Lähetysjärjestys
Määrittääksenne kuka lähettää ensin on teidän katsottava kummalla käyttäjistä on vähemmän palautepisteitä. Se jolla on vähemmän palautepisteitä, lähettää pääsääntöisesti ensin. Lisätietoa löydät Vaihtosäännöistä.

4. Välikädellinen vaihto
Tällaisessa vaihdossa vaihtajat lähettävät osuutensa ensin luotettavalle välikädelle, joka sitten lähettää kortit vaihtajille mahdollisesti ensin ne tutkittuaan. Tästä tietenkin koituu hieman kuluja, mutta tämä on paras tapa varmistaa, että sinua ei hyväksikäytetä.

Seuraavana vielä tarkemmin välikädellinen vaihto:
A) Vaihtajat päättävät suorittaa vaihdon välikäden kautta, koska ovat uusia sivulla tai kyseessä on arvokas vaihto.
B) Vaihtajat lähettävät osuutensa luotettavalle välikädelle.
C) Kun välikäsi on saanut kaikki osuudet, lähettää hän osuudet oikeille omistajilleen.
D) Jos yksikin osuus on puutteellinen tai jättää saapumatta välikädelle, kaikki kortit lähetetään takaisin alkuperäisille omistajilleen.

Pidä mielessä, että välikätenä voi toimia muukin henkilö kuin valvoja tai suosittelemamme henkilö, mutta tällaisessa tapauksessa sinun on oltava täysin varma, että voit luottaa välikäteen.

Jos haluat ehdottaa valvojaa tai ylläpitäjää välikädeksesi, kirjoita Asianomaiseen ketjuun.

5. Vaihtolistan luominen
Nyt kun tiedät vaihtamisen perusteet, on aika paneutua vaihtoketjun oikeaoppiseen luomiseen. Varmista että luot listasi oikealle aluelle (Kaupankäynti).

Lisätietoa vaihtolistan vaatimuksista löydät vaihtosäännöistämme.

6. Ketjuihin kirjoittaminen
Vaihtolistasi on nyt eetterissä ja on aika iskeä hurjaan vaihtomaailmaan. Kirjoittaaksesi ketjuun, sinun tarvitsee vain kirjoittaa ketjun alalaidassa olevaan laatikkoon haluamasi asiat.

Pidä mielessä seuraavat asiat ketjuihin kirjoittaessasi:
A) Jos haluat toisen katsovan vaihtolistasi, tarjoa hänelle linkki siihen jossakin viestissäsi. Näin asiat helpottuvat kummasti.
B) Varmista, että ymmärrät ketjun säännöt.
C) Kunnioita kaikkia käyttäjiä ja heidän ketjujaan.

7. Vaihdon varmistaminen
Kun olette toisen käyttäjän kanssa sopineet vaihdon tekemistavan ja kaiken tarvittavan, on aika varmistaa se.

Koska vaihto vaatii luottamuksellisten tietojen vaihtamista, on se aina vahvistettava yksityisviestein. Perusteiden mukainen vahvistus sisältää ainakin seuraavat tiedot:
A) Kuka antaa ja mitä, eli kaikki vaihdettavat kortit ja mahdollinen rahallinen osuus.
B) Kaikki mahdolliset kysymykset koskien vaihtoa, kuten milloin ja miten lähetetään.
C) Ensin lähettävä osapuoli, jos ei mainintaa keskusteluissa, määräytyy palautesäännön perusteella, josta mainittiin aikaisemmin.

Sen jälkeen kun kaikki tämä on tehty ja varmistettu oikeaksi, vaihdatte osoitteenne. Kun yksi osapuoli lähettää osoitteensa, on toisilla osapuolilla aikaa 3 vuorokautta aikaa lähettää oma osoitteensa tai maksutietonsa takaisin vahvistaakseen vaihdon. Jos aikaa toiseen vahvistamiseen kuluu ensimmäisestä vahvistuksesta enemmän kuin 3 vuorokautta, voi ensin vahvistanut henkilö perua vaihdon ilman seuraamuksia. Kun kaikki osapuolet ovat vaihtaneet osoitetietonsa tai vaihtoehtoisesti maksutiedot keskenään, on vaihto vahvistettu ja vaihdon peruuttamisesta seuraa oikeutetusti negatiivinen palaute. Vaihdosta tulee tällöin myös laillisesti sitova sopimus. Jos haluat peruuttaa vaihdon, tee se ennen osoitteiden vaihtoa. Jos et tee niin, on vaihdon/kaupan toinen osapuoli oikeutettu antamaan sinulle negatiivisen palautepisteen sopimuksen rikkomisesta.

Varmista, että kaikki vaihtoon liittyvä keskustelu ja materiaali dokumentoitu niin, että tarvittaessa voit sen tarjota meille vielä kuukauden ajan (30 päivää) vaihdon suorittamisen jälkeen.

8. Oman vaihto-osuutensa lähettäminen
Seuraamalla seuraavia ohjeita vältyt parhaiten mahdollisilta ongelmilta:
A) Varmista, että osuutesi on hyvin suojattu ja tuettu (kuplamuovien, pahvien, toploadereitten, korttisuojien yms. tehokas käyttö).
B) Käytä oikean kokoista lähetyspakkausta osuutesi lähettämiseen. Älä yritä tunkea sataa korttia postikortinkokoiseen kirjekuoreen. Varmista myös, että kirjekuoresi materiaali kestää kuljetuksen.
C) Merkitse sekä oma että vastaanottajan osoite selkeästi lähetyspakkaukseen. Oman osoitteen kirjaaminen on tärkeää etenkin siltä varalta, että postimaksu on riittämätön, vastaanottajan osoitetiedot ovat väärät tai puuteelliset tai jos posti möhlii.
D) Varmista, että kirjoittamasi osoitetiedot ovat oikeat ja vastaavat sinulle annettuja. Varmista myös, että osoite on oikeassa muodossa (yleensä osoitteiden vaihdossa annettu osoitemuoto on oikea).
E) Varmista vielä, että oma osoitteesi on kirjattuna kirjeeseen, ja että oma osoitteesi on kirjattuna lähetyspakkauksen sisäpuolella olevaan pakettiin, siltä varalta, että lähetyspakkaus vahingoittuu lukukelvottomaksi matkalla.

9. Vaihtopalautteen jättäminen
Kun vaihto on suoritettu, molemmat vaihdon osapuolet antavat toisilleen palautetta, tai voivat jossakin tapauksissa jättää sen antamatta. Osapuolet itse päättävät minkä tyypistä palautetta antavat toisilleen, mutta on kuitenkin muistettava, että palautteen on oltava perusteellista.

Antaaksesi palautetta vaihdosta mene foorumimme vaihtopalauteketjuun, joka sijaitsee foorumimme Kaupankäyntiosiossa.

10. Hyödyllisiä vinkkejä nettivaihtamiseen
A) Jos vaihto näyttää liian hyvälle ollakseen totta, se yleensä onkin. Lukemattomia ihmisiä huijataan jatkuvasti lähettämään arvokkaita kortteja antamatta mitään takaisin, joten käytä maalaisjärkeäsi ja ole varovainen.
B) Arvokkaampia vaihtoja varten on olemassa välikäsi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus pyytä välikättä vaihtoon. Jos pelkäät arvokkaiden korttiesi menettämistä, luotettava välikäsi on vastaus tähän. Huolimatta siitä kuinka monta palautepistettä toisella käyttäjällä on, välikättä suositellaan aina korkeamman tason vaihtoihin.
C) Käytä maalaisjärkeäsi ja sisäistä vaistoasi. Jos sinulla on huono tunne käytävästä vaihdosta, voit vapaasti jättää sen tekemättä ennen osoitteiden vaihtamista. Kenenkään ei ole pakko vaihtaa, joten voit vapaasti jättää vaihtamatta.
D) Tarkista toisen Palautteet ennen vaihdon vahvistamista. Voi olla että toisella on paljon negatiivisia pisteitä tai hän kärsii rangaistusta.

Luettuasi ja ymmärrettyäsi vaihtosäännöt ja tämän vaihto-oppaan olet oikeutettu vaihtamaan Duel Masters Finlandissa, mutta muista pysyä valppaana. Jos on jotain epäselvää, kysy ihmeessä asiasta ylläpidoltamme tai valvojiltamme.

Foorumin ylläpito voi muokata näitä sääntöjä koska tahansa tarpeelliseksi katsomalla tavallaan. Vaihtaessasi kortteja sivustollamme sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

Antoisia vaihtamishetkiä,
ELTP - DM Finlandin ylläpitäjä


Viimeinen muokkaaja, ELTP pvm 05.03.18 1:00, muokattu 3 kertaa
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Vaihto-opas / Guide to Trading Empty Guide to Trading

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 24.11.16 18:07

0. Introduction
I want to welcome you, dear user, in behalf of every user on DM Finland to the wonderdulf world of online trading. Online trading grants you an access to many cards without the necessity of using money. Whether you are a new or an experienced user, this guide to trading ought to bring answers to the questions you are seeking answers for.

0. Introduction
1. The Basics
2. About Feedback Points
3. Who Is Sending First
4. Middleman Trading
5. Creating a Trading Thread
6. Posting on Threads
7. Confirming a Trade
8. Sending out your End
9. The Exchanging of Feedback
10. Useful Tips when Trading Online

By reading and understanding the following guide and our Trading Rules, you get the right to trade in Duel Masters Finland. The staff may adjust these rules when they see fit. When you are trading here you commit to respect these rules.

1. The Basics
What is online trading exactly. Simply put, it's a an agreement between 2 parties sending items or money each other. Usually the person with fewer feedback points sends first if not stated otherwise. More about who is sending first you can found in our trading rules. Writing your own set of rules doesn't overrule our rules. Exceptions to this rule has to be clearly stated when exchaning messages.

If other party is just going to give money for cards, is the above mentioned rule still applicable if not stated otherwise.

2. About Feedback Points
Feedback points are points that tell other users how trust worthy a user is. Online trading isn't risk free so it's possible that you always get what you are promised. This is the excact reason why we are using this feedback point system and a user with a high feedback score is very likely to be trust worthy.

2.2 Types of Feedback
A) Positive Feedback
Trade went smoothly, there may have been a few complications along the way but in the end everything work out fine. This one adds a positive feedback point (+1) to a user's feedback score.

B) Neutral Feedback
Complications arose and the trade did not go as planned however you feel it is not destroying a reputation over with a negative feedback point. Misinformed conditions, and incomplete ends (With or without compensation) may all classify this feedback. This adds nothing to a user's feedback score.

C) Negative Feedback
Horrible trading experience, nothing was accomplished and time and money was wasted. Backing out after trade confirmation, not sending, taking too long to send out, horribly misinformed conditions and very incomplete ends (Without any compensation) all classify this feedback. This adds a -1 to a user's feedback score.

2.3 Not Leaving Feedback
If you decide not to ref a user, that usually mean that a trade was not to your standards, however you do not wish to ruin a traders reputation over it with a neutral or negative feedback point. End not arriving (And you didn't send first), backing out (If you believe that it really wasn't their fault), or misinformation all classify for this.

2.4 Appealing Feedback
If you believe that you received an unjust feedback, you can ask administration or moderators to look into the matter if you have evidence to back up your claim. This is where saving PM's and having photo evidence comes in handy.

2.5 How does One Get Feedback
Feedback can only be obtained when the following criteria is met in a successful trade:
A) All trade negotiations must have been started and be connected on our forum and when asked you must be able to offer us a chat history either here or on other messaging platforms or on e-mail.
B) Both users have sent their items through the mail. If you are trading for money, then you have to transfer the money online. In other words, trading in person doesn't constitute. If either of trading partners don't do as agreed, then it's allowed to give that user a neutral or a negative feedback point according to the rules of this forum.
C) Both users cannot be close friends or family relatives who see each other on a regular basis, so at least once a week.
D) Both users must live a substantial distance apart (Being a few blocks away doesn't count).
E) At least one of the person must have sent cards on the trade.

Giving a feedback point while not fully adhering to the above criteria is accounted as a feedback scamming and a penalty will follow.

2.6 Feedback Fraud
Feedback frauds can take the shape of may forms however they always have consequneces. Such things that are considered feedback frauds are the following:
A) Obtaining a ref while not following any one of the listed items in the above section.
B) Making multiple accounts in order to give references to one account to increase your trader rating.
C) Also giving feedback points for no aceptabe reason whatsoever is also thought as a fraud.

If you are caught executing a feedback fraud,  all of your positive feedback points shall be deleted and you will be commanded to send first on all trades for a while. Even after your sentence is up, the referrence fraud will be visibile on your feedback points, but it might get removed and your positive feedback points returned if you show good trading partnership.

There may be a time where proof of a trade may be requested - mainly when facing problems - so make sure to save all messages regarding the trade until at least a month (30 days) after confirming it.

2.7 Checking Feedback
In order to see a person's current Feedback score, all you need to do is to visit this forum's thread for trading feedback.

3. Who Is Sending First
To determine who sends first you have to check which one has fewer feedback points. The on with least points usually sends first. More on this can be found from our trading rules.

4. Middleman Trading
In a trade like this, trading partners send their end to a trust worthy middleman, who then sends the cards to trading partners after checking that both end of the deal are there. Though this will cost a bit, it's the best way to guarantee that you will not be taken advantage of.

This is how a middleman trading usually goes:
A) Traders decide that they want to do the trade using a middleman, because they are new on the trade is valuable.
B) Traders send their end to a trust worthy middleman.
C) When a middleman has received all ends, he sends these ends to their respective owners.
D) If something is insufficient on either of the ends or one of them doesn't arrive at all, all cards are sent back to the original owners.

Keep in mind that not only Moderator's can be Middlemen or someone we recommend, but in this case you have to be absolutely sure that the middleman is trust worthy.

If you would like to request for a Mod to be your middleman, then post on this thread.

5. Creating a Trading Thread
Now that you know the basics of trading, it's time to make an orthodox trading thread. Make sure that you are submitting your trade thread on the correct category (Trading).

More information on creating a trading thread can be found on our trading rules.

6. Posting on Threads
Now that you have your trading thread all up and running, it's time to hit the scene. To post on a person's thread, all you need to do is type your post in the quick message box at the bottom of a person's list.

Here are some general tips to keep in mind while posting:
A)  If you wish for a user to take a look at your list, please provide the link somewhere in your post. This makes thing a lot easier.
B) Make sure to read and understand the rules of the thread.
C) Be respectful of other's responses and of their thread.

7. Confirming a Trade
Once you and another user have come to an agreement in terms of a trade, it's now time to confirm it.

Because trades contain sensitive information, all confirmation must be done over private messages. A standard confirmation must contain the following:
A) Who is giving and what, that is every card listed and possibly how much money is given.
B) Any questions regarding the trade, like when and how are you sending.
C) Who is sending first. If not stated in the messages, it's determined by the feedback point rule, which was mentioned before.

Once that is all done and made sure the information is accurate you both then must exchange addresses. Once one trader sends an address, the other trader has a maximum of 3 dats to sent the other address or account information to complete confirmation. If more than 3 days passes buy the trader who sent his address first may void the deal without consequences. Once addresses have been exhanged on both ends, the trade is confimed and becomes a legal binding contract and you can now get a negatived feedback point for backing out.

Make sure that any trade related discussion and material is documented so that you can offer us it even a month (30 days) after confirming the trade, just in case.

8. Sending out your End
Here are some key pointers when sending your end out to prevent any complications:
A) Make sure you end is protected (efficient use of Toploaders, Bubblewrap for bendables, etc.).
B) Use an envelope that will withstand your contents. Don't try and stuff 100 cards into a single post card sized envelope. Make sure the material of your envelope will sustain the shipping.
C) Print their address clearly and in either permanent marker or Black/Blue Ink. Make sure to include you return address incase the mail is undeliverable.
D) Make sure their address is correct and it's written in the correct format (often shown when giving it to you in the confirming message).
E) Be sure to include your name and address somewhere in the envelope in case it gets misdelivered. Also include the correct destination of the package.

9. The Exchanging of Feedback
Once a trade has been completed, both users can give each other feedback. Though it is up to the individual on which feedback point to leave if any, but you have to remember that feedback has to be justified.

To give feedback go to the feedback thread of our forum, which is located to the trading section of our forum.

10. Useful Tips when Trading Online
A) If a trade looks too good to be true, it probably is. Countless people get suckered into sending expensive items without getting anything in return, use your discretion when getting these types of offers.
B) For all expensive trades, there's middlemen. Every user has the right to a Mod trade. If you are sending items that you don't want to loose, asking for a middleman is a sure fire way to make sure that doesn't happen. No matter how many refs the other user may have, a middleman is recommended for high end trades.
C) Go with your gut feeling. If you feel uneasy about a user, then don't do a trade. You are not obligated to trade, so feel free not to.
D) Check out feedback given for our users before confirming trades. Though a user may have a hihger feedback point score than you, make sure they don't have an active penalty or many negative points.

By reading and understanding the following guide and our Trading Rules, you get the right to trade in Duel Masters Finland. Remember to stay cautious and ask our admins or mods if you need clarification regarding something.

The staff may adjust these rules when they see fit. When you are trading here you commit to respect these rules.

Happy Trading,
ELTP - Admin of DM Finland

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa