Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Ballom täräytti valoblockerit pois I_vote_lcapBallom täräytti valoblockerit pois I_voting_barBallom täräytti valoblockerit pois I_vote_rcap 
Envy
Ballom täräytti valoblockerit pois I_vote_lcapBallom täräytti valoblockerit pois I_voting_barBallom täräytti valoblockerit pois I_vote_rcap 


Ballom täräytti valoblockerit pois

Siirry alas

Ballom täräytti valoblockerit pois Empty Ballom täräytti valoblockerit pois

Viesti kirjoittaja TH950 lähetetty 22.09.14 12:18

Muistuupa mieleeni yhdessä pelissä, kun olin varustautunut ensimmäisellä pakallani, valopakalla, kaveriani vastaan blockereilla. Hänellä oli pimeyspakka vastassa. Sen pakan valttikortti Ballom, master of death tuli kentälle joskus 12.-15 vuoron tienoilla, kun olin varustautunut hänen muita pimeysolentoja vastaan blockeriarmeijalla.
No, koko minulta lensi koko kentällinen kortteja hautuumaalle. -all except darkness creatures was destroyed. Tämä opetti ja huvitti minua jälkeenpäin.

Tässäpä vielä pari muistoa: Naapurini voitti minut Kamikaze, chainsaw warriorin tultua shield triggerinä hänen kilvestään. Seuraavalla vuorolla nimittäin tasitelukenttiemme vastakkainasettelua johti vastustajani -minulla taas oli blockereita liian vähän.
Sittenpä muistuu tunnetun Crystal Lancerin tehokkuus. Minä tai vastustajani käytimme sitä korttia monissa vesi tai vesi-valo/vesi pimeys (myös 3-sivilisaatioisia joskus) pakoissa. Monesti sillä päästiin tuhoamaan esteetömästi 2-5 kilpeä sitten jo kuudennelta vuoroparilta alkaen. Länserin kehitysmuotona oli hyvä olla yhden manan Agua Guard-blockeri. Kuitenkin aika usein jokin Natural snare, Terror pit tai esim. Fighter dual fang tai jokin lohikäärme pysäytti Lancerin voittokulun -onneksi ja vihdoin. Se korttihan toimii yhä. Liguid Peoplet ovat tehokkaita, kuten lisäksi Agua Hulcus ja evoluutio Crystal Palladin. Lisäksi tottakai Melnia on, itseasiassa se on aika ylivoimainen kortti. Kolmas tapaus pelikentältä muistuu pelailusta naapureiden kesken. Pelasimme seuraavanlaisilla sääntöjen muutoksilla: Pelasimme ringissä neljästään ja pelin hyökkäykset tapahtuivat myötäpäivään -seuraavaan vastustajaan ja puolustettiin vastapäivään. Vuorot jakautuivat siten, että ringissä toisella puolella olevan pelaajan kanssa oli samanaikaisesti vuoro. Näin saimme kaikille tekemistä -hyökkäykset ja puollustus samalla vuorolla. Pelaaminen näillä säännöillä ei kuitenkaan kiinnostanut loppujen lopuksi kuin mua. En tiedä syytä.

Tuollaista muistuu mulle tällä kertaa. Jospa tulisi hyviä muistoja sitten foorumilaisten nettiturnauksista. Netissä pelaaminen olisi mulle vielä aika uutta.TH950
TH950
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 31
Palautepisteet / Feedback Points : 1/1
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014
Paikkakunta / Location : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Ballom täräytti valoblockerit pois Empty Vs: Ballom täräytti valoblockerit pois

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.09.14 17:48

Kiitoksia lisäyksest. Massatuho voi tulla yllättäviin aikoihin. Melnia ja Crystal Lancer oiva pari. Tykkään käyttää kaverina vielä Zero Nemesistä.

Ryhmäpelit ovat kivoja, mutta ainakin toistaiseksi varsinaiset kaksintaistelut innostavat enemmän.

Ei huolta, täältä itse kukin tulee saamaan monenmoisia muistoja, etenkin jos saamme paljon porukkaa ensi kesän turnaukseen. Keskustelua on jo käynnistelty, ja kommenttia voi sinnekin heittää koska tahansa.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa