Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 30.01.19 20:07

» Myynissä kyseinen kortti holona
kirjoittaja ELTP 30.01.19 20:03

» Maaliskuun nettiturnaus 2019
kirjoittaja Jynkkymasiina69 29.01.19 15:54

» 4kpl Harvinaisia kortteja myynnissä
kirjoittaja nuclesandwich 22.01.19 11:16

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Latepate64 12.01.19 20:03

» PAIKALLISTAPAHTUMAT - Ilmoita tai liity sellaiseen
kirjoittaja Latepate64 12.01.19 19:38

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat


Tilannekatsaus 22.11.2014

Siirry alas

Tilannekatsaus 22.11.2014

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.11.14 15:17

Siitä on vierähtänyt jo aikaa - arvoisat jäsenet- kun viimeksi annoin tilannekatsausta. Viimeisimpien kuukausien suurin keskustelun herättäjä on ollut nettiturnauksemme. Oikeastaan paljon muusta ei ole keskusteltukaan; Tämä ei ole vaarallista, mutta muistakaa että on mukavaa jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään muiden samoista asioista kiinnostuneiden mutta kuitenkin erilaisten ihmisten kanssa: Meillä on DM Finlandissa jo 22 jäsentä. Tämä luku on korkea ottaen huomioon sen, että Duel Mastersin myynti loppui jo niinkin kauan sitten kuin joulukuussa 2006 - eli noin 8 vuotta sitten. Lisäksi suurella varmuudella jokainen tai ainakin lähes jokainen rekisteröitynyt jäsen on ihminen.

DM Finland on ensisijaisesti suomalaisille harrastajille tarkoitettu kokoontumispaikka, mutta se ei tarkoita ettemmekö arvostaisi ulkomaisia jäseniämme vähintäänkin yhtä paljon. Toistaiseksi niitä on vain yksi tai kaksi hiljaista, mutta jos käy ilmi, että oikeasti alamme saada lisää ulkomaisia jäseniä, pitää ruveta kääntämään tekstejä enemmän myös englanniksi. Suomen käyttöä emme kuitenkaan lopeta. Englanninkieliset sääntötekstitkin lienee paikallaan. Tarkoituksenani olisi joulun aikaan kirjoittaa ne loppuun. Tuolloin pyrin myös keskustelemaan teidän kanssa mahdollisista valvojista (moderaattoreista). Siitä enemmän myöhemmin.

Koska foorumimme aktiivisuus monien pienten foorumien tapaan on riippuvainen ylläpitäjän aktiivisuudesta, on minun syytä avata omaa tilannettanikin teille: Tulevat viikot ovat minulla äärettömän kiireisiä, sillä juurin nyt ennen joulua on paljon tenttejä, sekä harjoitustöiden, ryhmätöiden yms. palautuspäiviä ja takarajoja. Joulun aikaan aikaa löytynee enemmän. Kuitenkaan vaikken saakaan sisältöä aina tehokkaasti luotua, ei foorumillamme ole hätää niin kauan kuin pidämme yhteyttä toisiimme.

Yhteenvetona siis, että vaikka DM Finland on ollut hiljainen viime aikoina, ei se tarkoita, etteikö foorumimme heräisi taas keskusteluun myöhemmin. Muutenkin kesäaika on perinteisesti ollut vilkkaampaa aikaa Duel Mastersin harrastajille kuin mikään muu aika, koska tuolloin kaikilla on yleensä enemmän vapaa-aikaa paneutua itselleen tärkeisiin asioihin.

Uskaltakaa olla aktiivisia,
ELTP - ylläpitäjä

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1475
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa