Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DM lyhytlinkkejä
kirjoittaja Perajorma Tänään kello 7:29

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 18.05.19 12:17

» DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019
kirjoittaja Zach Hartigan 15.03.19 2:02

» DMF mökkeilee - 5.-7.4.2019 - Tampere, Viljakkala
kirjoittaja ELTP 12.03.19 13:26

» Halvat DM-10 starterit
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:03

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:01

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Zach Hartigan - !~Incinerator~! I_vote_lcapZach Hartigan - !~Incinerator~! I_voting_barZach Hartigan - !~Incinerator~! I_vote_rcap 
Envy
Zach Hartigan - !~Incinerator~! I_vote_lcapZach Hartigan - !~Incinerator~! I_voting_barZach Hartigan - !~Incinerator~! I_vote_rcap 
Perajorma
Zach Hartigan - !~Incinerator~! I_vote_lcapZach Hartigan - !~Incinerator~! I_voting_barZach Hartigan - !~Incinerator~! I_vote_rcap 


Zach Hartigan - !~Incinerator~!

Siirry alas

Zach Hartigan - !~Incinerator~! Empty Zach Hartigan - !~Incinerator~!

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 27.03.18 21:50

Deck: !~Incinerator~!
Cards: 49
Civs: Fire/Darkness/Light
Style: Aggro

* * * * * * * * * * * * * *

3x Bloody Squito
2x Burst Shot
4x Cloned Nightmare
4x Cocco Lupia
2x Dimension Splitter
3x Holy Awe
2x Kolon, the Oracle
2x Magmadragon Jagalzor
3x Magmadragon Melgars
3x Mist Rias, Sonic Guardian
3x Magris, Vizier of Magnetism
1x Necrodragon Galbazeek
3x Necrodragon Giland
2x Necrodragon Jagraveen
3x Pala Olesis, Morning Guardian
1x Super Necrodragon Abzo Dolba
3x Ten-Ton Crunch
3x Terror Pit
2x Überdragon Bajula

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tässä on pakka jonka kanssa kaipaan apua ja näkemyksiä. Kortti määrän haluan leikata paljon lähemmäs 40 kuin 50. Tiedän jo nyt, että Galbazeek on aika meme. Tälläistä värikombinaatiota näkee harvoin ellei satu pelaamaan viikonlopun yli BBD:tä vastaan Rolling Eyes

Tämä pakka sai yllättävän vastaanoton TCO:ssa. Monet kehuivat ideaa raikkaaksi tuulahdukseksi ja ensivaikutelma on kuulemma kuninkaallinen. Kieltämättä tässä on sellaista "Royalty" fiilistä omastakin mielestä. Abzo Dolba ja Bajula ovat herroja sieltä lohareiden monarkiasta. Timantteja jotka kimaltelevat obsidiaanin ja rubiinin lailla liekkien loimotuksessa päättymättömässä yössä.

Pakan ideana on luoda nopea Dragon aggro joka tarvittaessa päätetään evoluutio finisherilla. Useat pelit ovat kuitenkin kääntyneet stalli tilanteeseen jolloin kädestä on pysyttyvä pelaamaan removaaleja. Olen miettinyt Apocalypse Visen tai Mechadragons Breathin käyttöä, mutta toistaiseksi direct removal on ollut se juttu. Lisäksi niiden on oltava triggereitä mikäli tilanne kääntyy puolustuskannalle. Loharit keräävät itsekin huomattavan määrän poistoja joten vedetön pakka on aika heikoilla.

Nostovoima on täytynyt hakea pääasiassa valosta. Magris on hyvä nelosdroppi ja Mist Riaksen tuntevat kaikki. Homma eskaloituu äkkiä ja on aina worth mikäli selviää seuraavaan vuoroon asti. Lumipallo efekti on nähty muutamassa pelissä ja kenttä ollut täynnä lohareita valmiina muuttamaan kaiken rakastamasi tuhkaksi. Pimeydestä drawina on Dimension Splitter joka palauttaa kaikki Dragonit haudasta takaisin käteen. On kiistatonta kuinka naurettava määrä Dragoneille tehtiin supportia TCG:hen. Montaa muuta jäätiin kaipaamaan. Mahdollisesti kolmas Splitter lähtee kokeiluun, mutta katsotaan nyt ensin millaista palautetta pakka saa.

Removal spellit ovat aika tuttuja. Perus laput Terror Pit, Kymppitontti, Burst Shot mukana. Lasken myös Holy Awen tähän kategoriaan sillä kilvestä tultuaan antaa removalin omalla vuorolla. Dragonit ovat sen verta voimakkaita, että kykenevät niittaamaan useimmat kortit. Alkuun mukana oli Volcano Chargerit, mutta en niille lopulta nähnyt käyttöä koska mana ei yleensä ole tarvinnut ramppia. Cocco hoitaa sen verran tehokkaasti mana costin leikkauksen optimi tilanteessa. Curveista parhain on Cocco to Giland + Melgars.

Triggereiden lisäksi puolustuksena on blockereita. Squito on vaan parhautta ja Pala Olesis boostaa vastustajan vuoron ajan omia haavoittuvaisimpia olentoja kuten Cocco ja Mist Rias. Jagraveen on isona blockerina ja monille tulee yllätyksenä ettei se kuole hyökkäyksestä koituvaan battleen vaan takaiskuna on blockaus taistelu.

Giland ja Melgars tuossa jo mainittiinkin niin jäljellä Jagalzor. Aivan tajuttoman kovalla Turbo Rush kyvyllä varustettu kortti joka Cocco vähennyksillä tulee peliin helposti yhtäaikaa jonkun toisen hyökkäyskykyisen olennon kanssa. Olen yhdessä pelissä saanut tilanteen jossa kaksi Coccoa ja Mist Rias pöydässä. Siinä sitä vaan pelattiin lohareita pöytään ja nosteltiin uusia käsikortteja tilalle. Harvinaista herkkua, mutta oli luokkaa OTK.

Nightmarejen tarpeellisuudesta en ole vielä täysin selvillä. Ehkä eivät kuitenkaan sovi näin aggresiiviseen pakkaan. Ehkäpä triggeriä tilalle Ghost Touchien muodossa. Clampia en pelaa.

Nyt vaan palautetta tulemaan!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - !~Incinerator~! Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - !~Incinerator~! Empty Vs: Zach Hartigan - !~Incinerator~!

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 28.03.18 12:25

Hyvän oloinen pakka. Kyllä se tuosta vielä kuoriutuu.

Evolvoitavista dragoneista parhaat on Giland ja Melgars. Cocon avulla sellainen ja Bajula/Abzo on helpompi lyödä pöytään. Jagalzor on muutenkin tappava. Cocco tukee hyvin Mistiä, koska se imee poistoa.

Poistaisin siis Galbazeekin (ellet halua meemeillä) ja molemmat Jagraveenit, ja lisäisin yhden Gilandin, Bajulan, ja Bloody Squiton. Burstien tilalle voisit ottaa mainitsemasi Apocit.

Pitäisi enemmän pyöritellä värijakaumaa sun muita että osaisi kunnolla antaa näkemyksiä, mutta tommoset ainakin alkuun.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa