Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit I_vote_lcapDM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit I_voting_barDM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit I_vote_rcap 
Envy
DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit I_vote_lcapDM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit I_voting_barDM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit I_vote_rcap 


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 13.12.14 22:22

Duel Mastersilla on jo ikää takanaan, eivätkä kaikki nykyiset harrastajat ole olleet mukana alusta asti. Tästä syystä ajattelin avata hieman jokaisen sarjan käyttökelpoisimpia kortteja. Tässä kirjoituksessa käsittelen ihka ensimmäistä koskaan julkaistua Duel Masters -sarjaa DM-01 Base Set, joka muuten sisältää todella paljon peruskäyttökortteja läpi TCG:n. Käyttökelpoisuus on määritetty suhteessa sarjojen DM-01 - DM-12 kortteihin, eli osa alkujaan hyvistä korteista on jätetty suosiolla pois.

Jos mielestänne listasta puuttuu jokin olennainen kortti tai jopa useampi, niin kertokaa siitä kommenteissa. Minkälaisia kokemuksia tai muistoja teillä on DM-01:stä?

Kortit on listattu keräilynumeron perusteella, eivätkä ole minkään näköisessä parhausjärjestyksessä.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit UrthPurifyingElemental
Urth on hintaansa nähden heikko olento, ja vaikuttaa ensivilkaisulla turhalle kyvyn vaikuttaessa mitättömälle. Juuri tuo "mitätön" kyky - vuoron lopussa suoristaminen - tekee kortista erikoisen: Se pitää Hanusan poissa sekä voimakkaiden olentojen leuoista että pienten Slayerien (surmaajat) piikeiltä. Jos vastustajalla on blokkereita, niin ne voi kääntää, jolloin Urth pääsee läpi ja vuoron lopussa taas suoristuu. Kätevää etenkin voimakkaita valoblokkereita vastaan, jotka voivat hyökätä olentoihin.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit AquaSniper
Aqua Sniper menee hinta-tasoltaan jo korkealle 8-manan hinnallaan. Kuitenkin kahden olennon kentältä palauttaminen saattaa pilata vastustajan liikkeet pahemman kerran. On hyvä huomata, että Aqua Sniperilla ei ole pakko palauttaa vain vastustajan olentoja, vaan sillä voi palauttaa myös omia olentoja, kuten joissakin tapauksissa voisi olla optimaalista palauttaa Corile tai jatkuvan palauttelun vuoksi Aqua Sniper itse, kentälttään käteen yhden vastustajan olennon lisäksi. Lisäksi Liquid People -rotu on vain eduksi.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit ScarletSkyterror
Scarlet Skyterror on saman hintainen kuin Aqua Sniper, mutta tämän lisäksi vain 3000-voimainen. Kaikkien blokkerien tuhoamisen mahdollistava kyky tekee Scarlet Skyterrorista kaiken tämän arvoisen sekä pelätyn viimeistelijän. Blokkeripakat ovat hitaita, ja luottavat blokkerimuurin tuomaan suojaan. Kun Scarlet pyhkii blokkerit pois kentältä jättäen vastustajan avoimeksi omalle olentoarmadalle, ei siinä paljoa enää kilpilaukaisimetkaan lohduta. Tuli-luontopakassa Scarlet Skyterror on ehkä tehokkaimmillaan; kalliin hintansa vuoksi sopii oikeastaan vain taktiseen mananlisäyspakkaan eikä niinkään rynnimispakkaan.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Grangurespaceguardian
Gran Gure pitää vastustajan viimeistelijät, eritoten Bolmeteus Steelin ja Cryptic Totemin, etäällä. Vaikka toki onhan Gran Guresta blokkeriutensa vuoksi vaivatonta ja halpaa päästä eroon oikeanlaisella pakalla. Tässä voima on valttia.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit HolyAwe
Holy Awe - tämä nimi on varmasti tuttu 999:lle pelaajalle tuhannesta. Ei varmasti tarvitse paljon selitellä, miksi juuri tämä kuuluu ensimmäisen sarjan, ja kaikkien DM-korttien parhaimmistoon. Holy Awe toimii vastustajan vuorolla kilvestä suojana kun taas omalla vuorollaan se toimii viimesitelijänä tai vaihtoehtoisesti kentän tyhjentäjänä. Kuin omiaan valoblokkereiden kansoittamaan pakkaan.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit MieleVizierofLightning
Mielen kääntökyky sekä rotu tekevät siitä tehokkaan altistajan. Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin kääntä vastustajan avuton olento ja päästää se päiviltä omalla voimakkaalla olennollaan. Hyvä alusolento Craze Valkyrielle.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit RubyGrass
Ryby Grass on samasta syystä listalla kuin Urthkin. Eritoten blokkerille on kätevää, että sen voi vuoron lopussa suoristaa puolustamaan tuhottuaan sillä ensin vastustajan käännetyn olennon. Miinuksena käyttökelvoton rotu.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit ToelVizierofHope
Toelilla voi omista olennoistaan tehdä lähes koskemattomia. Toel on tehokkaimmillaan blokkamattomien olentojen, kääntelyn sekä valoblokkerien kanssa, mutta toimii muunlaisissakin pakoissa suojana.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit AquaHulcus
Aqua Hulcus lienee myös yksi niistä korteista, jonka nimi on jokaisen DM-pelaajan huulilla. Mikä voisikaan olla mahtavampaa kuin olennon saaminen kentälle samalla kuin nostaa uuden käsikortin korvaamaan kutsumiseen kulunutta. No, tietenkin se, että tämä olento on vielä rodultaan Liquid People, josta voi evolvoida esimerkiksi Crystal Paladinin tai Crystal Lancerin! Aqua Hulcus ei petä isäntäänsä.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit CrystalMemory
Tämän takia Brain Serum ei ole listalla. Crystal Memoryn täsmähaku usein hakkaa useammankin kortinnostamisen mennen tullen. Kilvestä käytettäessäkin Crystal Memorylla voi kätevästi hakea jotain sopivaa asetta seuraavaa vuoroaan varten. Japanissa korttia käytetään eritoten rajoitettujen korttien käteen saamisen helpottamista. Erityisplussana se, että koska Crystal Memorylla voi hakea minkä tahansa kortin, ei sitä tarvitse näyttää vastustajalle. Tämä luo yllätyselementin.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit IllusionaryMerfolk
Illusionary Merfolkia on käytetty yllättävän vähän. Kolmen kortin nostaminen sillä ehdolla, että omalta kentältä löytyy Cyber Lord ei oikeasti ole vaatimus eikä mikään. Lisäksi 4000-voimallaan ja 5-manaisena kortin saa nopeasti peliin. Jo pienikin määrä Cyber Lordeja pakassa tekee Illusionary Merfolkista välttämättömän. Illusionary ei helposti jätä kylmäksi.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit SaucerHeadShark
Saucer Head Sharkin teho tullee parhaiten esille Rush pakkoja vastaan sekä omien alle kaksitonnisen laittamiskykyisten olentojen, kuten Corilen, Bronze-Arm Triben, Aqua Surferin, Locomotiverin ja niin monen muun, kanssa. Saucer Headia ei kovin usein näe kuitenkaan käytettävän.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit SpiralGate
Spiral Gate on halvalla hinnallaan sovelias lähes minkä tahansa tyyppiseen pakkaan. Rushissa vieläpä yksi ainoista mahdollisista hoitelukorteista. Valon Solar Rayhin nähden todella ylivertainen. Tämänpä vuoksi Spiral Gatesta on tehty useampia uusintapainoksia.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit UnicornFish
Unicorn Fish ei ehkä helposti erotu varsinkaan, jos vertailukohtana on Corile. 4-manaisena korttia voi käyttää tietynlaisissa rynnimispakoissa. Rynnimispakkoja kalliimpiin pakkoihin Unicorn Fish ei kuitenkaan sovi.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit BloodySquito
Bloody Squito on osoittanut tehonsa useasti. Yksi niistä korteista, joille pelin alkuvaiheen Gontakaan ei mahda mitään. 2-manaisena lähes aina blokkaamisen arvoinen. Bloody Squito on varmasti pimeyden käytetyin blokkeri.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit DeathSmoke
Olennoilla hyökkäämättömyydessä on mukana uudenlaista jännitettä Death Smoken ollessa läsnä. Usein myös kääntämättömät olennot ovat niitä olentoja, joista niin kovasti haluaisi eroon. Death Smoke on täydellinen vastaus ongelmaan.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit GhostTouch
Ghost Touchin lopputulos on se, että molemmat pelaajat menettävät käsikortin. Mikä on siis Ghost Touchin salaisuus. On vain yksinkertaisen käytännöllistä saada vastustaja luopumaan sattumanvaraiseta kortista, kun itse menettää vain Ghost Touchin, jonka voi Phal Eegalla palauttaa uusintakierrokselle. Riipivää.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit TerrorPit
Terror Pit on eittämättä kaikista DM-korteista käytetyin ja OCG:ssa siitä lieneekin kaikista korteista eniten uusintapainoksia (yli 30). Eikä tämä ole ihmekään. Ne tosiasiat, että mistä tahansa vastustajan valittavasta olennosta pääse eroon kuudella manalla, ja että Terror Pit voi vaania kilvessä, tekevät Terror Pitistä yhden Duel Mastersin vaarallisimmista loitsuista ja korteista ylipäätään. Lähes aina pimeyden ollessa pakassa niin on myös Terror Pit.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit BolshackDragon
Bolshack Dragon on varmasti DM:n tunnetuin kortti, jos otetaan mukaan maalikotkin. Kuka ei muistaisi sitä, miten Shobu Kirifuda niitti säälimättä vastutajiaan Bolshack Dragonilla. Bolshack Dragon tehostuu pelin edetessä, ja sen merkitys sekä puolustuskorttina että hyökkääjänä kasvaa. Jo neljän tulikortin ollessa hautausmaalla, Bolshack Dragon on hyökätessään kymmenentonninen. Mahtavinta tässä on se, että hautausmaan tuliloitsutkin lasketaan mukaan lisävoimaan. Oi niitä aikoja.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit DeadlyFighterBraidClaw
Ilman tätä ei tuli-rynnimispakat olisi sitä mitä ne ovat nyt. 1-manainen olento, joka voi rajoituksetta hyökätä vastustajaan on jokaisen ryntääjän unelma. Braid Clawin avulla saa vastustajalleen luotua painetta jo pelin ensimetreistä alkaen.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit RothusTheTraveler
Rothus on kuin eräänlainen esiversio Proclamation of Deathista. Se, että Rothuksen voi itsensäkin valita on hienoa. Rothus toimii vastutajan valitsemattomia olentoja, kuten Petrovaa ja Yulianaa, vastaan. Lisäksi sillä voi aktivoida omien olentojensa, kuten Propeller Mutantin ja Schukan, tuhoutumiskykyjä. Rothus on Simian Warrior Grashin kanssa välttämätön ja säälimätön.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit TornadoFlame
Tornado Flame ei aluksi vakuuttanut minua 5-manan hinnallaan ollessaan vain yhden manan Terror Pittiä halvempi: kuitenkin kyse on tulesta, ja Tornado Flame osoitti käyttökelposuutensa useaan otteeseen. Kaikki ei ole aina siltä, miltä aluksi vaikuttaa. Pääasiassa käytän tästä huolimatta mieluummin paljon myöhemmin 11-sarjassa julkaistua Ten-Ton Crunchia, sillä usein tuhottava olento ei edes ole viisitonninen.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Bronze-Arm_Tribe
Ahh manaa. Bronze-Arm Tribe on ensimmäinen manaa pakan päältä lisännyt kortti, ja siitä ei ollut enää paluuta. Bronze-Arm Tribe on täydellinen pelin edistäjä ja lisäksi moninaisten Beast Folk -evoluutioiden alusolennoiksi kelpaava. Faerie Lifen kanssa tällä saa moneen kontrollipakkaan luotua ehdottoman tärkeän manankiihdyttäjäkoneiston.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit DimensionGate
Vaikka Dimension Gatella voi hakea pakastaan vain olennon, niin yhden manan halvemmuus Crystal Memoryyn nähden tekee Dimension Gatesta usein Crystal Memorya käyttökelpoisemman etenkin, jos ei halua käyttää vettä pakassaan. Dimension Gatea käytetään usein viimeistelijäolentojen hakemiseen pakasta.

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit NaturalSnare
Terro Pittiin verratessa saattaa joskus miettiä, että miksi Natural Snare on 6-manainen eikä 5-manainen. Vastustajahan saa tuosta olennosta manan. Kuitenkin mana-alueelta on yleensä vaikeampi palauttaa olentoja takaisin käyttöön, minkä vuoksi manaksi joutunut olento on usein lopullisesti pois pelistä. Manaksi laittaminen on muutenkin luonnon vastine pimeyden tuhuomiselle. Soulswap syrjäytti joissakin pakoissa Natural Snaren.


DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit PoisonousMushroom
Poisonous Mushroomilla saa manan käsikortin hinnalla. Kuulostaa aluksi riskaabelilta, mutta toisaalta etenkin pelin loppupuolella käytetyn vaikkapa Upheavalin jälkeisellä vuorolla erittäin kätevä olentonen. Tangle Fist, the Weaver saattaisi toimia vielä paremmin tässä tapauksessa, mutta Poisonous Mushroom on siitä huolimatta käyttökelpoinen mananlisääjä.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.04.15 1:08

Muistan kun lapsena alettiin näitä DM-kortteja keräilemään niin minulta jäi alussa väliin tämä ehkä paras englanninkielinen setti. Kavereilla oli kuitenkin paljon näitä turkooseja paketteja, mutta oma keräilyni alkoi vahviten sarjasta DM-03.

Base Set on kuitenkin todella rautainen sisällöltään ja lähes jokainen pakka mitä TCG:ssä rakennetaan niin niistä löytyy tämän sarjan kortteja. Itse käytän paljon seuraavia:

Scarlet Skyterror
Holy Awe
La Ura Giga, Sky Guardian
Toel, Vizier of Hope
Aqua Hulcus
Spiral Gate
Bloody Squito
Death Smoke
Terror Pit
Rothus, the Traveler
Tornado Flame
Bronze-Arm Tribe
Natural Snare

Eli aika loitsu painotteisesti mennään. Ei ole kiistäminen etteivätkö nämä mahtavat Shield Trigger loitsut ole yksi tärkeimmistä osista tätä hienoa peliä. Sinänsä on muuten mielenkiintoista, että heti pelin ensimmäisessä setissä on tälläinen kyky kuin Shield Trigger Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 22.04.15 11:18

Minä nyt olen ollut niin mattimyöhäinen DM:n harrastamisen aloittamisen suhteen, mutta kyllä vanhempia kortteja tuli ostettua paljon "käytettynä" jo alusta alkaen.

Ensimmäisessä sarjan myötä syntyi jo paljon legendoja, vaikka enää ei näistä kovinkaan usein tapaa ketään uusimmissa OCG-pakoissa: vielä 2-3 vuotta sitten esimerkiksi Natural Snare ja Terror Pit olivat todella tavallisia käyttökortteja, mutta nykyään vähänevissä päin.

Shield Trigger -kyky on kyllä todella tärkeä osa DM-pelimekaniikka. Hienoa että se on ollut alusta asti mukana. La Ura Giga on hyvä kortti, mutta jäi listalta, koska sen kaltaisia kortteja on todella monta.

Pitänee laittaa DM-02-sarjasta samanlainen katsaus tänne jossain vaiheessa, mutta kiinnostus lopahti kun ketään ei näyttänyt kiinnostavan. Kummallista Razz

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 22.04.15 14:30

Oli tämä ketju mennyt jotenkin ohi ja vasta eilen huomasin. Mutta minun puolestani tälläisen voi tehdä vaikka kaikista TCG:n seteistä. Sitähän täällä pääasiassa kulutetaan.

Mitä tulee tuohon OCG:hen niin harvoin törmää TCO:ssa pakkoihin joissa olisi mitään näistä. Terror Pit joskus, mutta silti harvoin. Monet kortit ovat korvanneet täysin. Esim Awen melkein kaikki erilaiset Sparkit. DNA Spark!!! Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 23.04.15 16:41

Hienoa, itsellänikin riittää mielenkiintoa antaa omaa (hetkellistä) mielipidettä sarjojen käyttökelpoisimmista korteista, joten jos siitä jollekin jotain iloa on, niin mikäs sen parempaa. Sitä paitsi minulta löytyy jo jonkinlainen lista kaikista omasta mielestäni ns. käyttökelpoisista DM-korteista Wink

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja Fansarin lähetetty 08.12.16 12:27

No eipä itselläni ole paljon listaan lisättävää.

Base Set on lähellä sydäntä. Muistan kun Duel Masters tuli Suomeen. Olin 7v ja aloittelin peruskoulua. Sinä syksynä anime alkoi ja kortit ilmestyivät kauppoihin. Eipä aikaakaan kun ostin ensimmäisen pakkaukseni eräänä iltana Turtolan Citymarketista (kannessa oli muistaakseni joko Aqua Sniper tai Rothus the Traveler). Kotona sitten innosta kihisten avasin kääreet ja katselin kortteja kynttilänvalossa lumoutuneena.

Muistan ensimmäisen paketin sisällön vielä aika hyvin:
Steel Smasher
Faerie Child
Super Explosive Volcanodon
Virtual Tripwire
Senatine Jade Tree
Storm Shell
Skeleton Soldier, the Defiled (tämän kortin artworkki puistatti minua pienenä)
Masked Horror, Shadow of Scorn
Crimson Hammer (vai oliko se Burning Power?)
Kymmenettä korttia en muista.

Iltapäiväkerhossa Duel Masters oli kovin juttu ikinä.
Evo Crushinators ilmestyi myöhemmin samana lukuvuonna ja Rampageen törmäsin mökkireissulla sinä kesänä.
avatar
Fansarin
Perehtynyt
Perehtynyt

Viestejä / Messages : 24
Liittynyt / Join Date : 06.10.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 08.12.16 17:39

Varsin mielenkiintoista on nähdä tuo listaukseni näin melkein kahden vuoden jälkeen sen lisäämisestä. Selvästi siitä puuttuu monia tilannesidonnaisempia kortteja kuten La Ura Giga, mutta kaiken kaikkiaan siinä on hyvä otanta ykkössarjan tarjonnasta.

Itselläni DM ei ollut kovinkaan läsnä kun Base Set julkaistiin, vaan vasta sitten kun innostus alkoi laantua yleisesti vuonna 2006. Muistan toki nelosluokalla kuinka ihmiset olivat niin innoissaan DM:stä ja esittelivät korttejaan ihan koulussakin. En vielä tuolloin lämmennyt tälle.
_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit Empty Vs: DM-01 Base Set - Käyttökelpoisimmat kortit

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa