Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DMF mökkeilee Tampereella - syksy 2019
kirjoittaja ELTP 08.09.19 16:23

» Duel Masters käännettynä suomeksi
kirjoittaja ELTP 07.09.19 20:18

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja Envy 05.09.19 16:24

» Raportti DMF:n Nekocon-reissusta Kuopiossa 13.-14.7.2019
kirjoittaja Envy 16.07.19 5:35

» Sekalaisia sekä harvinaisia kortteja, Uberdragon Bajula yms.
kirjoittaja Camobug 04.07.19 17:33

» Pakkaideoita DM1-3 formaatille.
kirjoittaja Perajorma 04.07.19 5:32

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) I_vote_lcapRaportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) I_voting_barRaportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) I_vote_rcap 
Envy
Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) I_vote_lcapRaportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) I_voting_barRaportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) I_vote_rcap 


Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT)

Siirry alas

Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) Empty Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT)

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 31.08.16 16:00

Mökkireissu oli todellinen menestys! Tähän astisista ehkäpä paras sähkökatkosta huolimatta. Harmi ettei kaikkia halukkaita saatukaan mukaan, mutta olkaa huoletta. Näitä reissuja tehdään lisää ja mökille mennään todennäköisesti loppuvuodesta mikäli kelit antavat myöten. Siitä sitten myöhemmin lisää kunhan laitetaan tuleville tapahtumille ketjuja pystyyn.

Mökillä tosiaan vietettiin koko viikonloppu. Osa porukasta aina perjantaista sunnuntaihin ja osa sitten lauantain sekä sunnuntain. Me neljä "ZH, Eino, Osqu ja Maso" päästiin nauttimaan yhdessäolosta koko rahan edestä. Perjantaina tosiaan tavattiin Osqun ja Mason kanssa Hankasalmen Jari-Pekalla johon mestarit saapuivat bussilla kotikonnuiltaan. Siinä oli reilusti aikaa ennen avainten noutoa joten päätimme aterioida huoltoasemalla runsaan tarjonnan puitteissa. Subway ja Hesburger olivat oivia valintoja. Itse otan aina Subwaysta kanateriyakia kokojyväleivällä. Siihen aurajuustot, pekonit ja kastikkeet Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) 3263997370
Siinä tovin jos toisenkin tarinoituamme lähdettiin katsastamaan Hankasalmen keskustan villiäkin villimpi meno. Ruokakauppa löytyi nopeasti, mutta uskokaa tai älkää. Oluen osto tuntuu olevan jollain mustallamagialla kirottua näillä reissuillamme. Onneksi tällä sedällä on aina sydän paikallaan ja bisset saatiin matkaan toisesta kaupasta kun ensimmäisessä osto jäi kiinni papereiden jäädessä kotiin. Kaupoilta lähdettiin kruisailemaan kohti mökkiä Kendrick Lamarin kappale King Kunta soidessa korvissa taukoamatta "***** where you when I was walkin'? Now I run the game got the whole world talkin', King Kunta"

Juuri ennen avainten noutopaikkaa saimme ensimmäiset elonmerkit Einosta, tuosta Lohtajan kiistattomasta kuninkaasta joka punaisella raudalla ratsastaa ja namusia naisia katsastaa. Menopelinä ei kuitenkaan ollut traktori vaikka sitä olimme odottaneet kuin kuuta nousevaa... Saimme oikein mukavasti hoidettua mökin esittelyn ja avaimet ojennettiin käteen hymyssä suin. Todella hyvät fiilikset jäi jo tästä kohtaamisesta omistajan kanssa vaikka sähköpostilla kommunikointa oli heikkoa.
Mökillä alkoi heti melkoinen korttienvaihto rumba ja Einon järkyttävän kokoinen laatikko sekaisin olevia kortteja. Kyllä siinä melkoisia diilejä hierottiin heti, mutta parasta oli päästä pitkästäaikaa pelaamaan. Siinä pakka toisensa perään pääsi tositoimiin. Hyvin nopeasti kuitenkin saatiin tuta nahoissamme Osqun luomus Fatigue deck joka valittiin myöhemmin myös turnauksen omaperäisimmäksi pakaksi. Siinä sitten tunnit kuluivat nopeasti pelaillessa ja illan pimetessä joukkoomme liittyivät etelä-suomen ruhtinaat. Heitä odotti pilkkopimeä mökki josta raikasi Daft Punkin legendaarinen kappale Around the World. Se mitä kappaleen soidessa mökissä tapahtui jääköön jokaisen mielikuviin. Siellä kuitenkin miehenköriläät tanssahtelivat iloisesti musiikintahdissa  Weirdo

Ensimmäinen yö venyi aina aamuun asti kun näin bailataan. Tai no jos totta puhutaan niin lätkittiin korttia lähes taukoamatta. Vain saunan lämmitys ja itse saunominen toivat hengähdystauon. Siinä sitten muutama hassu tunti unta ja reippaina kohti lauantaipäivän ohjelmaa. Siitä lähdettiin porukalla aterioimaan Revontulessa sijaitsevaan Bowling Dineriin jossa tarjolla hyvin perinteisiä ja myös erikoisempia burgereita, pihvejä, sandwicheja. Ruoka oli todella hyvää ja huippulaatuista vaikka osalla porukkaa oli vähän ennakkoluuloja. Onneksi ne saatiin kumottua ja tämä ravintola vei kaikilta kielen mennessään. Allekirjoittanut nautti porvarin ottein naudan sisäfilettä maustevoilla ja maalaistikkuperunoilla. Liha oli aivan jumalaisen hyvää ja mehevää. Vaikka sainkin tarjoiliata epäilevän katseen tilatessani fileen läpikypsänä.
Tuolla Revontulessa seuraamme liittyivät porukan loput jäsenet Late, Timmy ja Tomba. Tämänkertainen jengi koossa ja kaupan kautta mökille valmistautumaan reissun kruunaavaan TCG-turnaukseen. Lohkojaot saatiin selville nopeasti ja turnaus sai alkaa. Omalta osaltani se sujui vaihtelevasti ja jatkopeleihin ei ollut lopulta asiaa. Transmogrify pakka toimi hyvin, mutta kilpiin ei aina tarvittavat triggerit tietään löytäneet. Pääsin mukavasti makkaranpaisto hommiin ulos ja silloin alkoi näkyä taivaalla merkkejä navakasti tuulesta joka katkoi sähköjä pitkin iltaa ja yötä.
Turnaus saatiin upeasti päätökseen ja voittajaksi selviytyi Maso upealla pakallaan jonka esittelyt löydätte täältä foorumilta pakkaprofiili-osiosta. Turnauksen kaikki pakat tullaat vähintään listaamaan kortteineen ja kuvineen, mutta myös pakkaprofiileja sopii odottaa. Itse ainakin sellaisen kirjoitan kunhan sen aika tulee.
Palkinnot turnauksessa olivat uskomattomat. DM-06 boostereita ja McDonalds promokortteja kaikkinen leluineen joita aikoinaan sai Yhdysvalloissa lastenaterian mukana. Nyt niillä pääsevät leikkimään aikuiset miehet jotka eivät kuitenkaan koskaan kasva oikeiksi aikuisiksi. Kaikki muut promot saatiin paitsi Star-Cry Dragon joka muodostui eräälle nimeltä mainitsettomalle keräilijälle pakkomielteeksi  Razz

Mahtava lauantai yö saunoineen ja ruokailuineen jää historiaan yhtenä yhdistyksemme mahtavimpina. Eino on tehnyt kaikkiin lähtemättömän vaikutuksen kommunistisen aatteen avulla. Huumori hiukan siinä ohella, mutta kyllä punainen tähti loisti hänen karvalakissaan kirkkaana.
Sunnuntai valkeni tyynen rauhallisena ja pelailtiin vielä viimeisiä pelejä ennen loppusiivousta. Se sujui todella reippaasti 11 veljeksen voimalla ja kotimatkalle pääsi lähtemään ajoissa. Itse huolehdin Osqun kanssa vielä lopullisen tarkastuksen ja veimme avaimet takaisin omistajalle. Annoimme positiivistapalautetta ja vakuutimme ettei sähkökatkos pahemmin menoa haitannut. Meidät toivotettiin lämpimästi tervetulemaan takaisin ja minä ainakin uskon, että tämä mökki pääsee uudestaan käyttöömme.

Siinä Osqun kanssa ajettiin Jari-Pekalle ja syötiin Hesburgerin antimia. Joristiin niitä näitä kunnes eronhetki koitti. Kaihoisan katseen ja lämminhenkisen halauksen poikien välillä jälkeen toivotettiin hyvää kotimatkaa  Crying or Very sad

* * * * *

Toivottavasti kaikille jäi tästä reissusta hyviä muistoja ja uusia tuttavuuksia. Itse pidän teitä arvon herrat ystävinäni. En pelkästään pelikavereina sillä elämän edetessä ihmisiä siitä ympäriltä lähtee omilleteillee. Te olette nyt tulleet uusina tilalle ja haluan kutsua teitä ystävikseni. Kiitos kaikille tästä mahtavasta viikonlopusta ja jatketaan jälleennäkemisen toivossa.

ps. Me ollaan tämmönen korttipeliporukka  Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) 282886870

Zach Hartigan
DM Finlandin itä-suomen osaston toiminnanjohtaja (joku virallinen homma kiinnostaa edelleen)

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) Empty Vs: Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT)

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 31.08.16 19:07

ALKUJAARITTELUT
Zach jo kertoikin varsin kattavasti kaikesta edellä, mutta lisään vielä perään hieman omia kommenttejani. Ensinäkin mökki oli kyllä huikea! Syysmyräkkä katkoi turnausiltana sähköt useaan otteeseen, mutta se loi mukavaa tunnelmaa, vaikka tuottikin vaikeuksia etsiä korttejamme pilkkopimeässä. Mökin isäntä ei juuri vastannut sähköposteihin, mutta oli heti tuomassa meille selviytymistarvikkeita (emännän komentamana, kuinkas muutenkaan) soitettuamme heille lauantaina sähkökatkoksesta. Isäntä oli varsin lupsakka tapaus, ja savolaiseen tapaan pääsin puhumaan hänen kanssaan viljasiilojista (kostea vilja helposti jämähtää, nyt ei onneksi ollut sitä ongelma) sekä muusta mielenkiintoisesta asiasta (ovat kuulemma harkinneet aggregaatin hankintaa vastaavien tilanteiden varalle). Emäntä osasi hyvin neuvoa puhelimitse, ja oli hyvin kärryillä asioista. Jopa saapumistamme edeltävänä iltana hän oli hyvinkin suostuvainen joustavaan avaintennoutoajassamme sekä matkustajailmoituslomakkeiden (varsinainen sanahirviö) suhteen.

ALKUSTOORI
Saavuimme Amban, Anden ja JuGin kanssa perjantai-iltana paikalle, mutta pelit venyivätkin mukavasti aamuseitsemään ainakin minun osaltani. Lauantaina kävimme syömässä Revontulen Bowling Dinnerissä oikein maittavan aterian. Ainoana miinuksena oli se, että suurin saatavilla oleva pöytä oli neljälle hengelle, mutta ainakin pystyimme istumaan kolmessa vierekkäisessä pöydässä. Ruokailun jälkeen osa porukasta suuntasi ruokakauppaan juuri tulleiden kanssa; Minä lähdin muiden mukana mökille valmistautumaan ja valmistelemaan iltapäivästä alkavaa turnausta.

TURNAUKSEN KULKU
Säästääksemme aikaa, jaoimme porukan yhteen viiden ja yhteen kuuden hengen lohkoon, ja arvoimme jokaiselle pelaajanumeron. Kaikki pelit olivat paras kolmesta, paitsi finaali pelattiin paras viidestä -järjestelmällä. Pisteytys tapahtui perinteiseen tapaan: 1 erävoitto = 1 piste, 2 erävoittoa = 3 pistettä, 0 erävoittoa = 0 pistettä. Parittomasta pelaajamäärästä johtuen jouduimme käyttämään A-lohkossa tyhjää pelaajaa, mutta lisätäksemme lohkojen pisteiden vertailukelpoisuutta, tyhjää pelaajaa vastaan sai automaattisesti 2 erävoittoa, eli 3 pistettä. Pelaajat peluutettiin hyödyntäen Round-Robin-turnausjärjestelmää. Aivan ongelmitta ei tästä selvitty, sillä onnistuin tekemään peluutuspyöräytyksen juuri väärällä tavalla, mutta ensimmäisen erän jälkeen pidetyn vartin turnaustauon aikana sain tilanteen onneksi korjattua. Kaikkien pelattua toisiaan vastaan lohkonsa sisällä A-lohkon voittaja eteni semifinaaliin B-lohkon toiseksi tullutta vastaan (A1 <-> B2) ja B-lohkon voittaja A-lohkon toiseksi tullutta vastaan (B1 <-> A2). Semifinaalista jatkoon selvinneet etenivät finaaliin. Alla löytyvät arvotut pelaajanumerot, lohkojaottelu sekä pelien ja turnauksen tulokset.

LOHKOJAKO & PELAAJANUMEROT

A-lohko
1 - Tomba
2 - Amba
3 - Zach
4 - Ande
5 - OsQ
X - TYHJÄ

B-lohko
6 - Maso
7 - Ei-No
8 - Late
9 - JuGi
10 - ELTP
11 - Timmy

PELATUT LOHKOPELIT (voittajat vasemmalla)

1. erä
Zach <-> Ande - 2-0
Ei-No <-> ELTP - 2-0
Maso <-> Timmy - 2-0
JuGi <-> Late - 2-0
OsQ <-> Amba - 2-1

2. erä
Ei-No <-> Late - 2-0
JuGi <-> Timmy - 2-0
Maso <-> ELTP - 2-0
Amba <-> Zach - 2-1
OsQ <-> Tomba - 2-1

3. erä
Ei-No <-> Timmy - 2-0
ELTP <-> Late - 2-0
Maso <-> JuGi - 2-1
Ande <-> Tomba - 2-0
OsQ <-> Zach - 2-0

4. erä
Amba <-> Ande - 2-0
Maso <-> Late - 2-0
Timmy <-> ELTP - 2-1
Tomba <-> Zach - 2-1
Ei-No <-> JuGi - 2-1

5. erä
Amba  <-> Tomba - 2-0
Timmy <-> Late - 2-1
Maso  <-> Ei-No - 2-0
JuGi <-> ELTP - 2-0
OsQ <-> Ande - 2-0

LOHKOJEN TULOKSET
A1 - OsQu (2+2+3+3+3) = 13
A2 - Amba (1+2+3+3+3) = 12
VI - Zach (3+1+0+1+3) = 8
VII - Ande (0+3+3+0+0) = 6
VIII - Tomba (3+1+0+2+0) = 6

B1 - Maso (3+3+2+3+3) = 14
B2 - Ei-No (3+3+3+2+0) = 11
V - JuGi (3+3+1+1+3) = 11
IX - Timmy (0+0+0+2+2) = 4
X - ELTP (0+0+3+1+0) = 4
XI - Late (0+0+0+0+1) = 1

SEMIFINAALIEN TULOKSET
OsQ <-> Ei-No (?-?) --> Ei-No
Maso <-> Amba (?-?) --> Maso

FINAALIN TULOS
Ei-No <-> Maso - (2-3) --> Maso

KOKONAISTULOKSET
I - Maso Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) 3615806506
II - Ei-No
III - Amba
IV - OsQ
V - JuGi
VI - Zach
VII - Ande
VIII - Tomba
IX - Timmy
X - ELTP
XI - Late

OMAPERÄISYYSPALKINTO
Tomba ja OsQ saivat ekassa osiossa molemmat 4 ääntä. JuGi sai kaksi ja Zach yhden. Lopulta voittajaksi valikoitui OsQ. Harmi että palkintoja oli vain parhaaksi selviytyneelle.

O1 - OsQ Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) 3615806506
O2 - Tomba
O3 - JuGi
O4 - Zach


LOPPUSTOORI
Turnaus jatkui lauantai-iltapäivästä myöhään yöhön. Sähkökatkot eivät asiaa edistäneet, mutta tilanteesta selvittiin. Lauantai venyi omalla osallani vain sunnuntaille aamuviiteen. Kello kymmeneltä nousin ylös ja käväisin ulkona haukkaamassa happea ja nauttimaan vielä mökin edustan järvimaisemasta. Puolen päivän aikoihin päästimme kärsineet korttimme Pyhän tulen kautta kaunihimmille taistelukentille. Levätköön heidän sielunsa rauhassa. Sielunmessujen jälkeen aloitimme pikkuhiljaa pakkaamaan ja siivoamaan. Osa pelasi vielä muutaman pelin ja osa katsoi huikean Duel Masters -animaation ensimmäisiä jaksoja. Minä tyydyin vain kuuntelemaan: Kortteja oli sen verran paljon matkassa (piti siis pakata).

KÄYTETYT PAKAT
Näistä enemmän myöhemmin... Pakkaprofiileja on jo foorumilta luettavissa, tänne tulee lähinnä pakkojen korttisisällöt.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) Empty Vs: Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT)

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 01.09.16 1:04

Ministerit ovatkin jo täällä kaikki parhaat palat esittäneet lähes viimeistä yksityiskohtaa myöten ja voin vielä vakuuttaa, että hehkutus ei ole ollenkaan turhaa!

Mökki oli myös mielestäni paras tähänastisista, vaikka kaikissa on ollut omat hyvät ja huonot puolensa. Pidin erityisesti pöytätilasta, varustelusta (johon kuuluu puhdas järvi), mökin tilavuudesta ja siitä, että mökillä oli 2 saunaa Very Happy. Sen lisäksi lisävarustelu oli mitä parhain: nimittäin ihmiset itsessään. Jokainen tuo omalla persoonallisuudellaan ja olemuksellaan sopivasti maustetta tähän joukkioon ja yhteishengestä kertoo railakas nauru, joka mökistä kantautui.

Mieleenpainuvia hetkiä ovat myös ns. saunatheorycraftaykset, jolloin on tapana käydä läpi mitä mielenkiintoisimpia korttikomboja, keskustella erikoisista korteista ja muistella samalla parhaita pelimuistojaan. I mean, tätähän me tehdään ihan normaalistikin, mutta saunatontun (suurkiitos Timmylle saunan järjestämisestä!) lämmittämässä saunassa chillailu jonkin saunajuoman kera, siinä sitä on vaan niin paljon enemmän tunnetta pelis- LISÄÄ CHILII, LISÄÄ TUNNETTA PELIIN! (okeilopetan.)

Lisäksi finaalista pitää kertoa jälkipolvillekin se, kuinka kaiken sen jännityksen keskellä Eino sitten päätti yhtäkkiä ottaa kovaan ääneen aikalisän ja siirtyä huussin puolelle ja minä samaten näyttämään pihakuuselle anakondaa. Siinä sitten jäi hämmentynyt turnajaisväki istuskelemaan ja odottelemaan matsin jatkoa, kun nautiskelimme aivoja relaksoivasta huilitauostamme. Oli muuten mitä parhain finaali ja mitä arvoisin vastustaja. Iso k.i.i.t.o.s. tuolle uudelle mahtavalle tuttavuudelle ja finalistille, Einolle! Ystävyyden matsiksihan sitä myöskin kutsuttiin (jk toivottavasti ei enää ikinä tavata Mad).

Vielä huimat kiitokset ja kumarrukset mökkiviikonlopun ja turnauspalkintojen järjestäjille! Lisäksi haluan vielä kiittää täälläkin Lauria, joka on laittanut huikeata panostusta yhdistykseen. Olen varma, että tuo panustus ei ole hukkaan mennyt.
Sademasokisti
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 164
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015
Paikkakunta / Location : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) Empty Vs: Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT)

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 01.09.16 19:20

Saunassa kyllä kelpaa pohdiskella erillaisia korttiyhdistelmiä. Toisilta saa vieläkin helposti uudenlaista näkemystä niinkin vakiintuneessa formaatissa kuin TCG:stä! Finaali oli huikkea kaikkine kommervenkkeineen! Vessatauko oli kyllä jotain aivan uskomattoman absurdia Surprised

Vastikään virallisen taipaleensa aloittaneena yhdistyksenä Duel Masters Finland ry porhaltaa jo nyt kohina käyden eteenpäin. Ennen virallista perustamista, toimimme jo hyvin yhdistysmäisesti, sekä valmistelimme hyvin perustusoperaation, mikä salli kaiken tämän. Jatkaaksemme nousukiitoa tarvitsemme mahdollisimman paljon vapaaehtoistyötä ja aktiivijäseniä (Paljon enemmän kuin rahallista tukea).

Näillä näkymin ensi vuoden huhti-toukokuussa pidetään yhdistyksen sääntömärääinen vuosikokous, jonne kaikki jäsenet ovat tervetulleita! Kokouksesta merkittävän tekee se, että silloin valitaan yhdistyksen ihka ensimmäiset viralliset toimihenkilöt sekä katsotaan miltä toimikauden 2017 hallitus näyttääkään. Ehdotuksia erilaisista viroista (Tapahtuma-avustaja, saunavastaava, suihkulähdevastaava (Razz), graafinen suunnittelija yms.) otetaan vastaan. Antakaapa samalla kuvaus tehtävistä. Minä vähintäänkin yhdessä hallituksen kanssa pohdin minkälaisiin virkoihin tarvitsemme ihmisiä. Yhdellä henkilöllä voi olla useampikin virka. DMF ry:n ensimmäisenä puheenjohtajana ja perustajajäsenenä pidän narut vielä varmasti melko tiukasti lähelläni seuraavallakin toimikaudellamme, mutta tilanteen vakiintuessa vastuu ja tehtävätkin jakaantuvat laajemmalle. Nyt on tärkeää, että homma pysyy kasassa.

Älkää pelätkö kritisoida toimintaani tai tuomaan esille kehitysehdotuksia. Uutta tämä on meille kaikille: emme voi mitenkään heti kaikessa onnistua, mutta yhdessä tästä muovautuu juuri haluamamme yhdistys! Duel Mastersin tulevaisuus Suomessa ainakin on taattu. Katsotaan mihin asti elvyttävät taistonkyntemme ulottuvatkaan.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1482
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT) Empty Vs: Raportteja mökkitapahtumasta kesällä 2016 (TULOKSET ja PAKAT)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa