Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» DM lyhytlinkkejä
kirjoittaja Perajorma Tänään kello 7:29

» DMF:n tiedotukset
kirjoittaja ELTP 18.05.19 12:17

» DM Finland Mökkireissu Hankasalmi 19.4. - 21.4.2019
kirjoittaja Zach Hartigan 15.03.19 2:02

» DMF mökkeilee - 5.-7.4.2019 - Tampere, Viljakkala
kirjoittaja ELTP 12.03.19 13:26

» Halvat DM-10 starterit
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:03

» Duel Masters Card Creator - luo proxykortteja
kirjoittaja Zach Hartigan 05.03.19 0:01

Tapahtumat
Mökkitapahtuma

Seuraava mökkitapahtuma järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 keväällä tai kesällä. https://www.duelmasters.fi


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
Zach Hartigan - Lethal Chemistry I_vote_lcapZach Hartigan - Lethal Chemistry I_voting_barZach Hartigan - Lethal Chemistry I_vote_rcap 
Envy
Zach Hartigan - Lethal Chemistry I_vote_lcapZach Hartigan - Lethal Chemistry I_voting_barZach Hartigan - Lethal Chemistry I_vote_rcap 
Perajorma
Zach Hartigan - Lethal Chemistry I_vote_lcapZach Hartigan - Lethal Chemistry I_voting_barZach Hartigan - Lethal Chemistry I_vote_rcap 


Zach Hartigan - Lethal Chemistry

Siirry alas

Zach Hartigan - Lethal Chemistry Empty Zach Hartigan - Lethal Chemistry

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 18.05.17 17:59

Deck: Lethal Chemistry
Cards: 40
Civs: Nature/Darkness
Style: Rush

* * * * * * * * * * * * * *

3x Bronze-Arm Tribe
2x Creeping Plaque
3x Critical Blade
3x Hearty Cap'n Polligon
3x Jewel Spider
3x Lone Tear, Shadow of Solitude
3x Poisonous Mushroom
3x Quixotic Hero Swine Snout
3x Sniper Mosquito
3x Soulswap
3x Spark Chemist, Shadow of Whim
3x Spinning Terror, the Wretched
3x Torcon
2x Writhing Bone Ghoul

* * * * * * * * * * * * * *

Aika erikoisen näköinen rush eikös? Voisinpa sanoa idean olevan minun, mutta kaikki kunnia kuuluu kiistatta timrewille! Häneltä löytyy originaali versio pakasta, mutta halusin tehdä oman viritelmäni. Rush-pakoista en ole koskaan liiemmin välittänyt, mutta tämä väriyhdistelmä säväytti todella. Ei näy oksettavia kortteja kuten Pyrofighter tai Gonta. Siitä maininta, tämä pakka on voittanut perinteisen F/N rushin joka on toisenakin lähtövuorossa asteen nopeampi.

Pakassa ei ole maksimissaan kuin 3 manaa maksavia kortteja ja niitäkin vain 6. Tosin 6 korttia 40 pakassa tekee jo 15%, mutta ei ole este. Tuota F/N rushia kun en ole pelannut kuin erikoisemman version muodossa niin onko niissään 4 manan kortteja?
BAT on toinen kolmimanaisista korteista. Ei ole erityisen tarpeellinen vaikka neljä manaa onkin optimaalisin tilanne pelata. Joitain kertoja on saanut pettyä kun kolmella manalla kutsuu BAT:in ja pakan päältä kääntyy luontokortti -> kädessä odotti vuoroaan Lone Tear... Täytyy vielä miettiä onko jotain toista kolmen manan korttia kuin BAT, ehkäpä Cavern Rideria voisi kokeilla?

Ykkös droppeja pakassa on kahta erilaista. Sniper Mosquitot ja Hearty Capit. Joku voisi ihmetellä miksei 1-manaiset ole maksimissa, mutta Marrow Ooze tuntuu vähän epäkäytännölliselle. Se häviää täysin pelistä hyökkäyksen jälkeen ja ottaa turpaan La Ura Gigalta. Yhden Heartyn voisin lisätä, mutta katsotaan. Lone Tear ei siis ole ymmärrettävästi pelattavissa.
Toisena on mukava pelata Poisonous Mushroomi. Sillä vaan manat ja pakan päältä pelaamaan tarvittavia kortteja. Aina ei mene yksiin sekään, mutta kakkosvuoro on täydellinen mikäli kentälle saa Mushroomin ja manaboostin jälkeen vaikkapa Lone Tearin.

Kolmannella vuorolla pitäisi olla jo yksi kilpi rikottuna vastustajalta. Mikäli ei niin tällä vuorolla tulisi lanata kolme. Manaa on käytettävissä pakan tarpeisiin nähden runsaasti joten pelata voi lähes mitä vaan. Ehkä pari 2-manaista olentoa tai blockeria pois Critical Bladella. Rush on kuitenkin niin aivotonta eteenpäin puskemista vailla taktiikkaa, että vaikea tästä on enää mitään tarinoida.

Spark Chemist sai taannoin osakseen melkoisen värikkään keskustelun. Siinä pähkäiltiin mihinkä tätä 10-setin RAREA voi edes käyttää? Rushmaster 3000 timrew sen sitten nopeasti keksi ja valjasti rushin "draw poweriksi". Chemist on hintaansa nähden voimakas olento ja kun manasta pääsee palauttamaan vaikka 4 korttia niin tilanne on hyvä. Tällä pakkatyypillä voit kuitenkin aloittaa käytännössä huoletta uudestaan nollista. Mikäli Chemistin pelattua kentällä on 2-3 muuta olentoa ja olet rikkonut sen 3 kilpeä niin olet jo suurella todennäköisyydellä voittanut. Onneksi peli voi kääntyä rushiakin vastaan, mutta Chemist osoittautui upeaksi avainkortiksi.

Pakassa on kolmea eri Shield Triggeriä. Critical Bladet tottakai kun käytettävissä ei ole tulen blockerien tuhovoimaa. Kahdella manalla kun saat napattua pois vaikkapa Tajimalin niin johan maistuu. Torconit osana puolustusta sillä monien ärsyttävien asioiden joukossa on antaa rushille ilmainen olento. Sitten Soulswap jota harvoin tulee käytettyä omiin olentoihin. Sillä napataan pois vastustajan muuri tai pienempikin uhka.

Creeping Plaqueita on pari kappaletta. Kertaakaan en ole vielä päässyt pelaamaan niin pudotin määrän kolmesta kahteen. Mukavahan se on tuudittautua siihen, että vastustaja joutuu uhraamaan olentonsa murhaajille tiukanpaikan edessä. Writhing Bone Ghoulit ovat vaan mukana koska hieno kortti ja Spinning Terror on yksi pirulainen. Siinähän 2k blockeri kokeilee pysäyttää Evil or Very Mad

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

Zach Hartigan - Lethal Chemistry Promo12
Zach Hartigan
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1169
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Zach Hartigan - Lethal Chemistry Empty Vs: Zach Hartigan - Lethal Chemistry

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 18.05.17 23:30

Cavern Raider on kyllä kova aggroilija! Suosittelen sen kokeilemista. Poisonous Mushroom käy hyvin yhteen Chemistin kanssa. Writhing kannattaisi unohtaa ja pistää vain neljäs Spinning tilalle, mutta ei sitä aina tarvitse pistää pakkaa aivan tikkiin.

Silver Axe oli Timrewin pakan yksi avainkorteista, ehkä jopa loppujen lopuksi Cavern Raideria tehokkaampi tässä pakassa.

Onko Jewel Spider osoittautunut tehokkaaksi, vai olisiko kenties perinteinen Propeller Mutant parempi tässä?

Tykkään kyllä Spark Chemist -rusheista. Lisää tämmöisiä pakkatyyppejä. Ambazarillakin oli ainakin joskus TCO:n rakennettuna Spark Chemist -rush. Sekin vaikutti hyvältä.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
ELTP
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1480
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa